Kysymys:
Sovellukset eivät näy valokeilassa
mix
2012-09-01 14:04:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Spotlight ei enää näytä tuloksia sovelluksilleni. Olen yrittänyt indeksoida uudelleen ja poistaa hakemiston, jotta se rakentaa sen uudelleen. Ei muutosta. Olen yrittänyt lisätä Sovellukset Tietosuoja-välilehteen ja poistaa sen, ei muutoksia. Yritin korjata levyn käyttöoikeudet ja tehdä uudelleen yllä mainitut muutokset, ei muutoksia. Olen yrittänyt poistaa kaiken hakemistosta paitsi Sovellukset ja sitten en vain saa mitään mitään hakuja varten (paitsi sanakirjoja). Yritin lisätä symlinkin kotisivuuni Applications-sovelluksiin ja indeksoida uudelleen, mutta ei muutoksia.

Onko sinulla ideoita mitä tehdä? Juoksen Snow Leopardia. Tämä ajaa minut hulluksi!

Päivitys: Olen huomannut, että kun aloitan reindexin sudo mdutil -E / -toiminnolla ja teen sitten Spotlight-haun sovellukselle, jonka sovellus näkyy väliaikaisesti, kunnes Spotlight poistetaan käytöstä aktiivisen indeksoinnin vuoksi. Kun indeksointi on valmis, sovelluksen merkinnät häviävät.

Vain nopea tarkistus: oletko siirtynyt järjestelmän asetuksiin ja mennyt valokeila-välilehteen ja mukauttanut hakutulosten välilehteä? Tässä välilehdessä voit tarkistaa, mitkä kohteet näytetään valokeilassa. Jos sovelluksia tarkistetaan, varmista, että sovellushakemisto on oikeassa paikassa ja lähetä sijainti
kyllä, se on tarkistettu, lueteltu luettelon ensimmäisenä ja on / Applications-sovelluksessa
Voisiko tämä liittyä osoitteeseen http://apple.stackexchange.com/questions/96183/spotlight-wont-find-apps-after-appstore-updates-them?
Kuusi vastused:
#1
+343
Anil
2014-08-19 23:25:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Metatietolistan lataaminen toimi minulle:

Sammuta valokeila:

 sudo mdutil -a -i pois 

Poista se:

 sudo launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist

Lataa se:

 sudo launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist

Kytke valokeila uudelleen:

 sudo mdutil -a -i päällä 

Nyt kaikki indeksoidaan uudelleen odotusten mukaisesti.

MacOS: n uudemmissa versioissa indeksoinnin poistaminen käytöstä ja sitten takaisin on jälleen ratkaisee ongelman.

Metatietolistan lataaminen toimi kuin viehätys. Paitsi että minulla ei ollut metatietoja tehdessäni sitä, mikä mielestäni aiheutti ongelmani. Siirtyi 'Lataa se' -osioon ja nyt se toimii kuin viehätys kiitos mies!
@JustAnil +1. vastauksesi korjasi ongelman, joka minulla oli Mac App Storessa, joka näyttää asennettujen sovellusten päivitykset. Kiitos.
jos `sudo mdutil -a -i on` -indeksointi on edelleen poissa käytöstä, katso [tämä vastaus] (http://apple.stackexchange.com/a/35073/14854)
Kun yritän tätä, saan tämän virheen `Virhe: Hakemisto muuttaa tilaa jo.Yritä uudelleen hetken kuluttua. Riippumatta siitä, kuinka monta kertaa yritän / kuinka kauan odotan.
Hitto.Se toimii herkullisena.Nörtti minussa haluaisi tietää miksi se toimi ... En ymmärrä miten plist voisi muuttua purkamisen / lataamisen välillä ... varsinkin kun mdutil on pois päältä.Onko selitystä?P.S.miksi tämä ei ole valittu ratkaisu?
Tämä ratkaisu toimi minulle macOS 10.12.2 (Sierra) -käyttöjärjestelmässä.
@CamiloSanchez - kiitos, ratkaisu toimi!Poistin juuri `/ .metadata_never_index`-tiedoston hakemistosta` / `ennen komennon` sudo mdutil -a -i päällä / `suorittamista.Jostain syystä se sammuu uudelleen uudelleenkäynnistyksen jälkeen ja tiedosto ilmestyy uudelleen.
Tässä on toinen ratkaisu: https://discussions.apple.com/thread/7356551?start=0&tstart=0
Minulla oli sama ongelma macOS (Sierra) -näkymien [email protected]: n tarjoama ratkaisu toimi minulle.
Sain viestin, jonka mukaan "Toiminta ei ole sallittua, kun järjestelmän eheyden suojaus on käytössä" purkamisen aikana, mutta ilmeisesti se on kuitenkin uudelleenindeksoitu ja toimi minulle 10.12.4.
Se toimi.Minun ei tarvitse purkaa / ladata.Ainoa, mitä tein, oli sammuttaa se ja käynnistää se.
@Mackelito: n linkki on melko kätevä!
Sammutin virran, yritin sitten suorittaa purkukomennon, sain viestin siitä, että en voi toimia järjestelmän eheyden vuoksi.joten käänsin mdutilin takaisin päälle, nyt se toimii.En tiedä miksi, mutta se toimii!
Kuinka voin tarkistaa indeksoinnin tilan?
Minun tapauksessani tämä alkoi tapahtua sen jälkeen, kun loin uuden käyttäjän (uudelle vahvistetulle Applen kehittäjätunnukselle) ja poistin sen jälkeen.Tämä kaatuu jatkuvasti, koska nyt on tiedostoja, joiden käyttäjätunnus poistetaan.Katso täältä lisää: https://discussions.apple.com/thread/6613687
Pelkästään `sudo mdutil -a -i off` ja` sudo mdutil -a -i on` tekee temppu Mojave 10.14.6: ssa. Kuten @Nobu, mainitsi, "sudo launchctl unload -w / System.." -komento tuotti virheen: "/System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist: Toimintaa ei sallita, kun järjestelmän eheyden suojaus on käytössä"
Jos tämä ei toimi, postisovelluksessa voi olla liikaa sähköposteja.Poista postin valitseminen valokeilassa hakemiston asetuksista ja tee yllä olevat, sovelluksesi näkyvät.
#2
+83
AntonioR
2015-12-09 23:19:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oliko tämä ongelma eikä mikään toiminut, ennen kuin rakennin indeksin uudelleen käyttämällä tätä terminaalissa:

 sudo mdutil -E -i on / 

As Vaihtoehtona voit käyttää myös ilmaista sovellusta nimeltä Alfred, jolla on paljon enemmän ominaisuuksia.

(En ole missään tapauksessa sidoksissa Alfrediin)

Toivottavasti tämä auttaa!

+1 Alfredille ... joka vain toimii.Jos ei, sillä on joitain erittäin helppokäyttöisiä Asetukset ja asetukset -käyttöliittymä.Puhumattakaan työnkulkuista.(Minäkään en ole yhteydessä Alfrediin, olen vain onnellisempi käytettäessä sitä kuin murrettu Spotlight).
Tämä on vastaus, joka toimi minulle, kun Spotlight lopetti sovellusten indeksoinnin.Tällä hetkellä hyväksyttyä vastausta ei.
Ainoastaan kirjoittamalla `sudo mdutil -E /` teki tempun minulle macOS 10.12.6 (Sierra) -sovelluksessa
Kun yritin tätä ensimmäisen kerran, sain virheilmoituksen siitä, että hakemisto on vain luku -tilassa.mutta kun käynnistin tietokoneeni uudelleen, tämä komento toimi ja korjasi hakemistoni.
Alfred käyttää itse asiassa Spotlight-indeksiä, katso ei.3 https://www.alfredapp.com/help/troubleshooting/indexing/
#3
+37
Senseful
2017-04-06 23:38:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun yritin Anilin ratkaisua, sain:

sudo launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist
/System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist: Toimintaa ei sallita, kun järjestelmän eheyden suojaus on käytössä

Sen sijaan seurasin näitä ohjeita, ja se toimi:

 1. Siirry Järjestelmäasetuksiin ja valitse Valokeila
 2. Siirry Spotlight-järjestelmän asetusten Tietosuoja-välilehteen.
 3. Napsauta Plus-painiketta
 4. Paina Shift-Command-C paljastaa kiintolevyt (jos ne eivät ole saatavana muuten), tai yksinkertaisesti siirry kiintolevylle (useimmat todennäköisesti MacintoshHD)
 5. Jos sinulla on useampi kuin yksi kiintolevy, pidä komentonäppäintä painettuna ja napsauta eri levyjä lisätäksesi ne valintaasi
 6. Napsauta Valitse-painiketta lisätäksesi ne yksityisyysluetteloon
 7. Ohita varoitus.
 8. Poista kiintolevy napsauttamalla miinusmerkkiä.
 9. Boom, ei enää surullisia päiviä.
Tämä toimi minulle.Minulla oli ongelmia sen kanssa, että Slack.app-sovellusta ei tunnistettu sovellukseksi.Suoritettuaan nämä vaiheet Slack-sovellus toimii nyt aivan kuten kaikki muutkin Spotlight-sovellukseni.
Minulla oli sama ongelma Safarin kanssa, jos voit uskoa sen.Olen erittäin turvallisessa yritysympäristössä, ja tämän sain tehdä, ja se toimi.
Oli juuri tämä ongelma Evernoten kanssa ja tämä ratkaisi sen.Kiitos @Senseful.
Tämä ratkaisu toimi hyvin!Itse asiassa en voinut käyttää muita, koska en näytä pystyvän löytämään päätelaitetta ilman kohdevaloa: P
@kenik Löydät kaiken Finder-sovelluksesta.
Tämä toimi minulle hyvin, kun käynnistin ulkoiselta asemalta - oletusarvoisesti luulen, että ulkoiset asemat suljetaan valokeilan haun ulkopuolelle
#4
+2
tron_jones
2012-10-12 01:02:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko yrittänyt poistaa spotlight.plist-käyttäjän mieltymyksistäsi. Samanlainen ongelma 10.7.5: n ja uudelleenindeksoinnin kanssa ei toiminut, ennen kuin muutin spotlight.plistin työpöydälle turvalliseksi ja tein sitten sudo mdutil -E / Jos se toimii, voit poistaa vanhan .plist-tiedoston.

#5
+2
Solidak
2017-10-19 12:33:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on BASH-komentosarja, joka automatisoi tylsää sisältöä @AntonioR: n ja @ Anilin vastausten perusteella: : https://gist.github.com/Obaied/d8afbbce1b73481fbd0410c0897b6a87

 #! / bin / sh
# Viite: https://apple.stackexchange.com/questions/62715/applications-dont-show-up-in-spotlight

sudo mdutil -a -i pois
sudo launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist
sudo launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist
sudo mdutil -a -i päällä /
 
#6
+1
kjyv
2020-03-18 00:02:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska macOS on alkanut 10.15, kaikki käyttäjätiedot ovat / System / Volumes / Data -kohdassa, missä myös .Spotlight-V100 -kansio on.Jotta voisin todella pakottaa Spotlightin rakentamaan välimuistin, olen havainnut, että tämä on poistettava. Joten minun piti tehdä seuraava:

 sudo mdutil -a -i off /
sudo mdutil -a -i off / System / Volumes / Data
sudo launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist

sudo rm -Rf /System/Volumes/Data/.Spotlight-V100/

sudo launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.metadata.mds.plist
sudo mdutil -a -i päällä /
sudo mdutil -a -i päällä / System / Volumes / Data
 


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...