Kysymys:
Onko mahdollista yhdistää kaksi iTunes Store -tiliä, jotta voimme jakaa sovelluksia ja muita ostoksia?
Chris W. Rea
2010-09-12 17:59:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaimollamme ja minulla on molemmilla iTunes tietokoneissamme. Alun perin asetin nämä erillisillä iTunes Store -tileillä. Minua johdettiin uskomaan, että meidän pitäisi tehdä tämä, koska Apple ID: ssä käytetään sähköpostiosoitetta , ja meillä kullakin on yksi. Ajattelen nyt, että se oli virhe?

Tässä on ongelma: Jokaisella meistä on nyt iPad, ja me kaikki ostamme sovelluksia omilla tileillämme ja synkronoimme niitä omien tietokoneidemme kanssa. Näiden erillisten tilien ja iTunes-tietokoneiden takia ymmärrän, että emme voi jakaa ostoksiamme - minkä Apple, AFAIK, nimenomaisesti sallii enintään viidelle siihen liittyvälle perheen laitteelle. (Korjaa minut, jos olen väärässä.)

Onko mahdollista yhdistää tai yhdistää kaksi erilaista Apple iTunes Store -tiliä, jotta voimme jakaa tekemämme sovellukset ja muut ostot? vahva> (Olemme naimisissa, joten laillisesti se on joka tapauksessa yhteisön omaisuutta! :-)

Vaihtoehtoisesti, voisiko jokin tapa ylläpitää erillisiä tilejämme, mutta silti synkronoida toistensa laitteet tavalla, joka saa molemmat kussakin iPadissa? Olemme jo tehneet tarpeettomia ostoksia (ja hukkaan siis joitain dollareita), ja haluaisin välttää sitä tulevaisuudessa, jos mahdollista!

Mistä löydän yllä näkyvän jakamisikkunan?
@balonge7 Jos viittaat alla olevan ylimmän vastauksen "Jakaminen" -ikkunaan, etsi iTunes-valikosta ** Muokkaa ... Asetuksia ** ja napsauta sitten "Jakaminen" -kuvaketta.
Ajat ovat muuttuneet tämän kirjoittamisen jälkeen - katso vastaukseni sivun alaosassa olevasta "perheen jakamisesta".
Neljä vastused:
#1
+16
Jaydles
2010-09-12 21:02:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kotijaon pitäisi antaa sinun nähdä toistenne kirjastot kotiverkossasi ja vetää sovelluksia vaimonsa omalle ja päinvastoin. Voit varmasti tehdä tämän huolimatta siitä, että sinulla on kaksi tiliä - vaimollani ja minulla on samanlainen ongelma. Saatat joutua antamaan ajoittain molemmat salasanat valtuuttaaksesi ostokset.

alt text

Löysin apua tämän määrittämisessä kohdasta "Kotijaon aktivointi iTunes ".

Uskon, että voit myös lajitella hänet" kohteilla, joita minulla ei ole ", jotta näet, mitä hän on voinut ostaa sinua kiinnostavaksi, vaikka en ole varma voit synkronoida ne automaattisesti.

Tämä SuperUser-kysymys näyttää viittaavan siihen, että kahden tilin yhdistäminen ei ole vaihtoehto :
Voinko yhdistää 2 iTunes Store -tiliä?

BTW, tarkoititko linkittää kysymykseen osoitteessa superuser.com? Ei linkkiä viimeisessä lauseessasi.
@Chris, varmasti. Kiinteä.
Tätä mieheni ja minä teemme. Meillä on erilliset tilit, jotta voimme kukin nähdä vain omat jutut, mutta kotijakoa käytettäessä meidän on ostettava sovelluksia / musiikkia vain kerran. Ei, ei automaattista synkronointia, mutta meidän tapauksessani en halua sitä joka tapauksessa.
#2
+8
Neal
2011-07-24 08:11:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen ehdotus - voit valtuuttaa tietokoneesi iTunesin toistamaan sisältöä vaimosi tililtäsi ("iTunes -> Kauppa -> Valtuuta tili") sekä omalta.

Ja voit tehdä sama itunesille vaimosi tietokoneella.

Tämän avulla voit toistaa sekä sinun että vaimosi sisältöä molemmilla tietokoneillasi. Tällä tavalla sinun on kuitenkin kopioitava molempien tietokoneiden sisältö.

#3
+5
Geekymonkey
2012-11-30 02:19:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tapa, jolla minä ja vaimo olemme kiertäneet tämän, on käyttää kahta tiliä, mutta niillä on sama salasana, joten meidän ei tarvitse muistaa eri salasanaa. Tällä tavalla, kun tulet päivittämään sovelluksiasi, ei ole väliä kumpi tili aukeaa, se on sama salasana.

Meillä on myös kolmas tili. Minun, hänen ja jaetun. Tämä johtuu siitä, että minulla on ollut minun vuosikausia, ja hänellä on niin. Sitten kun menimme naimisiin, päätimme luoda yhteisen tilin, joten meidän ei tarvitse huolehtia sovelluksen mahdollisesta ostamisesta kahdesti, ja se synkronoituu automaattisesti myös kahden iPhonen ja kahden iPadin välillä. Jälleen kerran vain yhden salasanan käyttäminen 3 tilille. Viime kädessä muutaman vuoden kuluttua vanhempia sovelluksia ei tarvita, ja käytämme pääasiassa yhteistä tiliä. Lisäksi kaikki kolme tiliä ovat samalla maksukortilla.

#4
+1
Tetsujin
2017-01-01 18:50:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kahden tilin yhdistäminen ei ole vieläkään mahdollista edes vuodesta 2017 lähtien, mutta vuodesta 2014 lähtien iOS 8: n ja OS X 10.10 Yosemiten julkaisulla on mahdollista määrittää Family Sharing.

Perhejako mahdollistaa perheen kaikkien ostamien musiikkikirjojen kaikkien jäsenten yhteiskäytön / lataamisen. & Apps & perustaa myös erillisen jaetun kalenterin, jota voidaan vaihtoehtoisesti käyttää ilmoittamaan jäsenille tulevista tapahtumista jne.

Henkilötietoja ei jaeta, vaan vain oikeus käyttää sovelluksia / musiikkia / kirjoja, jotka & on aiemmin ostanut perheenjäsenyyden nojalla.

Yksi tili nimetään perheen järjestäjäksi - ja kaikki jatkossa tehtävät ostot veloitetaan järjestäjän tililtä - muut voidaan nimittää aikuisiksi tai lapsiksi vanhempien valvonnalla, mitä tietoja voidaan käyttää aikuisen nimenomaisella luvalla tai ilman.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...