Kysymys:
Pikakuvake vaihtamiseen saman sovelluksen eri ikkunoiden välillä?
deter
2015-07-01 20:31:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Avasin kaksi Google Chrome -ikkunaa (koska käytän useita Gmaileja) ja kun teen Cmd ⌘ -välilehden ⇥ pikakuvakkeen, se näyttää vain muut avaamani sovellukset mutta ei näytä muita jo avattuja Chrome-ikkunoita.

Kuinka siirtyä toiseen Google Chrome -ikkunaan, jonka avasin pikanäppäimellä?

Yksitoista vastused:
#1
+414
Tetsujin
2015-07-01 20:33:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ison-Britannian näppäimistö
[katso alla muut kielet]

Cmd ⌘ `

Cmd ⌘ Vaihto ⇧ ` siirtyäksesi toiseen suuntaan.

Vasen z z Iso-Britannian näppäimistössä [ei siirretty ~]

enter image description here

Huomaa: Tämä toimii vain, jos kaikki ikkunat ovat sama Space, ei jos ne on jaettu useisiin Spaces-tiloihin, joka sisältää koko näytön. Voit voittaa tämän käyttämällä Cmd ⌘ -välilehteä kuten tavallisesti ja sovellus, jonka haluat vaihtaa Windowsissa, paina alanuolinäppäintä (kun Cmd ⌘ on edelleen painettuna). Käytä sitten vasenta / oikeaa näppäintä siirtyäksesi haluttuun ikkunaan tilojen ja työpöytien poikki.

Voit saavuttaa tämän myös napsauttamalla sovelluksen kuvaketta Dockissa - tämä menetelmä vaihtaa myös koko näytön ikkunoihin, joita muut menetelmät eivät tee.

Kommenteista - Voit tarkistaa, mikä avainkomento on kielellesi siirtymällä Finderiin ja tarkastelemalla Ikkuna-valikkoa 'Selaa ikkunoiden läpi' ...

enter image description here

BTW, erityisesti Chromessa, Safari & Firefox, mutta mikään muu sovellus, jonka tunnen Macissa, Cmd ⌘ (numero) ei valitse yksittäiset välilehdet etuikkunassa.

Näyttää myös siltä, ​​että Cmd ⌘ ` on jälleen yksi näistä kielikohtaisista pikanäppäimistä; joten jos joku löytää lisää vaihtoehtoja, määritä minkä kielen &-näppäimistötyyppi on.

Jos joku löytää uusia komboja eri kielille, tarkista Näppäimistöasettelu täältä - Apple KB: Kuinka tunnistaa näppäimistön lokalisoinnit - & lisää sen sekä minkä tahansa syöttölähteen, jota käytät kohdassa Järjestelmäasetukset> Näppäimistö> Syöttölähteet.
Lisää myös näppäimistökuva KB-sivulta, jos se auttaisi.
Tämä helpottaa tulevien Googlen työntekijöiden työskentelyä.

Lisätietoja:
Voit vaihtaa näppäimiä Järjestelmäasetukset> Näppäimistö> Pikavalinnat> Näppäimistö ...
vaikka se ei listaa päinvastaista suuntaa, se toimii silti, kun lisäät vaihdon uuteen yhdistelmään. Testasin siirtämällä kaivoksen kohdasta ` (ja ~ ) kohtaan § (ja ± )

enter image description here

Voit käyttää vaihtoehtoa Ctrl ⌃ F4 [näkyy yllä olevassa prefs-ikkunassa] mutta se marssi melkein valinnattomasti kaikkien Spacesin jokaisen avoimen ikkunan läpi vaihtamatta aina oikeaan tilaan. Se ei todellakaan ole liian hyödyllinen, ellet käytä yhtä avaruutta, joka on vain täällä täydellisyyden vuoksi.

Myönnä äänestys sanalle "paina alanuolinäppäintä (kun Cmd pressed on edelleen painettuna). Siirry sitten vasen / oikea-näppäimillä haluttuun ikkunaan tilojen ja työpöytien poikki."!!
** HUOMAUTUS: ** ⌘ `ei toimi koko ruudun ikkunoissa
@VVK - Nämä tiedot ovat aivan vastauksen yläreunassa.Kaikki säännöt muuttuvat koko näytössä.Yksi monista syistä, joita en koskaan käytä.
Cmd-1 ... Cmd-9 toimii myös Firefoxissa
Kiertotapa sovelluksen FULLSCREEN-ikkunoiden selaamiseen (sanotaan esimerkiksi Chrome): 1. fn + ohjaus + F3 => siirrä kohdistus telakkaan 2. -> tai <- keskittyä haluttuun sovellukseen 3. nuoli ylöspäin avataksesi kyseisen sovelluksen valikon 4. valitse haluamasi ikkuna
Alanuolitoimintoa, josta puhut, kutsutaan nimellä App Exposé.Se on mahtava.Voit siirtyä siihen suoraan painamalla ohjainta + ↓, aivan kuten Mission Controlin ohjaus + ↑.Kun olet App Exposéssa, voit selata eri sovelluksia sarkaimella tai pyyhkäisemällä kolmella sormella vasemmalle / oikealle.Minulla on kolmen sormen pyyhkäisy alaspäin kartoitettu sovelluksen valotukseen ja kolmen sormen pyyhkäisy ylöspäin kartoitettu tehtävän hallintaan, joten kolmen sormen pyyhkäisyeleet jäljittelevät täysin ohjaus-nuolinäppäimiä.
#2
+92
Lombas
2016-08-01 03:30:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhdysvaltain näppäimistöllä:

Seuraava ikkuna: Komento ⌘ `

Edellinen ikkuna: Komento ⌘ Vaihto `

` on avain välilehti -näppäimen päällä, joten se on samanlainen kuin komento ⌘ välilehti .

enter image description here

Toisella kielellä:

Siirry kohtaan Järjestelmäasetukset -> Näppäimistö -> Shortcuts -> vasemmasta valikosta, valitse Näppäimistö -> oikeanpuoleisesta valikosta, valitse Siirrä kohdistus seuraavaan ikkunaan .Voit nyt muuttaa näppäimistön -välilehden päällä olevan pikanäppäimen toimimaan suunnitellusti.

Huomio:
Ei toimi, kun ikkuna on koko näytössä.Tällöin sinun on käytettävä Mission Control -pikanäppäimiä, esim. Ctrl ⌃ ja Ctrl ⌃

#3
+31
ji-ruh
2017-12-14 10:36:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Cmd + ` tietysti toimii, mutta teen sen eri tavalla.

Teen Cmd + -välilehden kun teen tämän, en vapauta Cmd -näppäintä, joten avatut sovellukset ovat edelleen näkyvissä. Kun se on näkyvissä, painan .

Tällä tavoin se näyttää kaikki avaamasi sovellukset animoituna, jotta voit navigoida nuolinäppäimillä.

Kiitos alanuolen kärjestä.Ongelmana on, että kun painat Cmd + -välilehteä, se siirtyy seuraavaan sovellukseen, joten sinun on painettava Cmd + Shift + Tab ja sitten alas
Voit suorittaa saman vain käyttämällä ohjausta + ↓ kaiken monimutkaisen sekvensoinnin / pitämällä Cmd-apua alas jne.
-1
#4
+19
j0hnd0e
2017-03-11 14:27:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Swiss & German -näppäimistö:

Cmd ⌘ <
Cmd ⌘ >

enter image description here

#5
+13
OneFatCat
2016-09-25 21:25:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain selville, miksi cmd ` ei toimi puolet ajasta.Sovelluksesi eivät voi olla koko näytön tilassa, mikä on melko typerää, mutta kokeilin sitä Finder-ikkunassa, kuten yllä mainittiin, ei hätää.Otti molemmat kromi-ikkunat pois koko näytöltä, ja pikakuvake toimii kuin viehätys.

UPDATE

Parasta mitä keksin, on näppäimistön ctrl vasen tai oikea painaminen.Se selaa kaikkia koko näytön ikkunoita, mutta hei, ainakin se on jotain.

Myös Pohjois-Amerikan näppäimistöasetukset, vaikka en usko, että sillä on merkitystä, koska kysymys on ainakin olettaen, että sovellus oli koko näytön kokoinen.

#6
+6
Tadej
2017-04-10 13:13:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Slovenian näppäimistöllä se on Cmd `, jota on mahdotonta napsauttaa eikä se aktivoidu slovenialaisella näppäimistöllä.Ainoa ratkaisu, jonka löysin, vaihtaa pikakuvakkeen Cmd < .Pikanäppäimen muuttaminen: https://apple.stackexchange.com/a/280221/214825

slovenialainen asettelu
enter image description here

Sama skandinaavisessa näppäimistöasettelussa.Minusta näyttää olevan vika, koska kuolleiden avainten käyttäminen pikakuvakkeina ei yksinkertaisesti toimi, eikä sen pitäisi olla oletusarvo näille asetteluille.
#7
+4
Matthieu Riegler
2015-07-01 20:34:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Komento + ` on tapa siirtyä OS X: ssä vaihtaaksesi saman sovelluksen ikkunoiden välillä.

Sinun on lisättävä minkä kansallisuuden näppäimistö ja käyttöjärjestelmä toimivat.Tämä on jälleen yksi näistä kielen muutoksista
#8
+4
Nima Soroush
2016-04-12 17:36:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Komento + ± ( -välilehden yläpuolella oleva ) tekee työn. OSX Yosemite 10.fi-USA-kieliasettelu

#9
+3
boqpod
2016-01-08 00:35:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kanadan ranskalaisessa näppäimistöasettelussa se on option+cmd+à

#10
+3
OMA
2019-04-05 02:13:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näppäimistöyhdistelmä, jolla voit vaihtaa sovellusasiakirjojen välillä espanjankielisessä näppäimistössä, on Cmd + ^ `[ (P-kirjaimen vieressä oleva avain, joka on todellinen taustanäppäinespanjalaisella näppäimistöllä ja tulostaa myös "^" - ja "[" - symbolit, kun niitä käytetään yhdessä Shiftin ja Alt: n kanssa).

Spanish Apple keyboard

#11
-2
Jimmy Buenavista
2016-11-06 01:26:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

cmd + numero toimii minulle, varmista vain, että iso lukitus ei ole päällä.Käytän macOS Sierra 10.12

-sovellusta
Cmd [numero] on tarkoitettu yksittäisten välilehtien valitsemiseen yhdessä ikkunassa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...