Kysymys:
Kuinka voin luoda symbolisen linkin Terminaliin?
Patrick
2013-12-31 23:49:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä komentoa käytetään symbolisen linkin / pehmeän linkin luomiseen?

Kuusi vastused:
#1
+585
grg
2013-12-31 23:53:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  ┌── ln (1) linkki, ln - linkkien luominen│ ┌── Luo symbolinen linkki. │ │ ┌── valinnainen polku aiottuun symlinkkiin│ │ │, jos se jätetään pois, symlink on . nimetty kohteeksi│ │ │ voi käyttää. tai ~ tai muut suhteelliset polut│ │ ┌─────┴────────┐ln -s / polku / alkuperäiseen / polkuun / symboliin └───────┬┬ ─────┘ └── polku alkuperäiseen tiedostoon / kansioon voi käyttää. tai ~ tai muut suhteelliset polut  
  $ echo content > original $ ln -s original symlink $ ls -la original symlink-rw-r - r-- 1 grgarside staff 8 28. tammikuuta 18:44 originallrwxr-xr-x 1 grgarside staff 8 28. tammikuuta 18:44 symlink -> original $ cat symlinkcontent  

Lisätietoja ln: stä (1) on man sivu.

Polku symlinkiin on valinnainen; Jos se jätetään pois, ln tekee oletusarvoisesti linkin luomisen samalla nimellä kuin kohde, nykyisessä hakemistossa:

  $ cd ~ / Documents $ ln -s .. / Kuvat $ ls -l Pictureslrwxr-xr-x 1 käyttäjän henkilökunta 11. helmikuuta 1 17:05 Kuvat -> ../Kuvat

Symbolilinkin luominen järjestelmähakemiston korvaamiseksi (esim. Jos haluat / Users osoittavan toiseen levyasemaan), sinun täytyy poistaa järjestelmän eheyden suojaus käytöstä. Voit ottaa sen uudelleen käyttöön, kun symlinkki on määritetty.

Jos vain man-sivut olisivat yhtä selkeitä kuin vastauksesi!
lupa evätty: Voitteko antaa minulle vihjeen?yrittää luoda Symlink käyttäjille, jotta voin käyttää sitä muilla kiintolevyillä ja SSD on juuri symlink.Kiitos
@Ewoks / Käyttäjät on suojattu SIP: llä.Voit [poistaa järjestelmän eheyden suojauksen käytöstä] (https://georgegarside.com/blog/osx/package-incompatible-installer/) symbolin asettamiseksi (ja ottaa sen uudelleen käyttöön, jos haluat).Olen lisännyt tämän vastaukseen.
Sinun ei tarvitse poistaa SIP: tä käytöstä, jotta voit linkittää SIP-suojatut kansiot / tiedostot, esim.`ln -s / Users / Users / myuser / all-users` toimii täydellisesti.Sinun on poistettava SIP käytöstä vain, jos haluat luoda symlink *: n * SIP-suojattuun kansioon (kuten tekisit, jos haluat luoda minkä tahansa muun hakemistomerkinnän sinne).
@patrix Tulkitsin kommentin haluavani korvata / Käyttäjät symlinkillä sen sijaan, että luo symboli, joka osoittaa * kohteeseen * / Käyttäjät - eikö tämä ole tarkoitettu?
@grgarside Näin ymmärrän myös Ewokit.Mutta en lukenut vastauksesi muokkausta.
@patrix Olen muokannut vastaustani selventämään;voit muokata lisää.
Hauska tosiasia: ** alkuperäisen ** ei tarvitse olla olemassa.Komento "ln -s" Tämä hakemisto ei ole enää käytössä "README" olisi täysin laillinen, ja sitten kuka tahansa "ls -l" suorittava näkisi viestin.
Tulevaa tarvetta varten: Sinun ei tarvitse siirtää / käyttäjiä macOS: lla säästääksesi tilaa.Voit muuttaa käyttäjien kotihakemistopolkuja yksitellen Järjestelmäasetukset-kohdassa Käyttäjät ja ryhmät napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella käyttäjäluettelomerkintöjä.
Loin aina rikkoutuneita symlinkkejä yrittäessäni `ln -s ./original/source/ ../ path / to / symlink`, joten` .` -operaattori sekoitti minulle asioita oikein käyttämällä koko polkua `` ~ '' korjasi sen.
@caramba En ole koskaan kokeillut `. / Original / source /`;Käytän `original / source`.
Olet velho
#2
+77
nohillside
2013-12-31 23:54:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Komennon nimi on ln . Jos sitä käytetään vaihtoehdon -s kanssa, se luo symbolisen linkin nykyiseen hakemistoon:

  ln -s / any / file / on / the levylinkki- tiedosto  
Onko linkitetyn tiedoston oltava olemassa ensin?Saan kohdetiedostossa virhe, jota ei löydy.
Tiedosto ei (saat virheilmoituksen, jos se saa), mutta kaikki hakemistot millä tahansa polulla.Jos olet jumissa, voit kysyä uuden kysymyksen käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa Kysy kysymys -painiketta.Lisää linkki tähän kysymykseen kontekstin tarjoamiseksi.
Symbolista linkkiä ei pitäisi olla ennen kuin suoritat tämän komennon.Mutta kelvollinen polku vaaditaan sikäli kuin tiedän.Jos lähtötiedoston kansiota ei ole olemassa ennen tämän komennon suorittamista, saat myös `` Ei tällaista tiedostoa tai hakemistoa '' -virheen.
#3
+37
Ben Leggiero
2016-04-27 21:49:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että tämä kysymys koskee nimenomaan terminaalia, mutta jos olet GUI Land -alueella etkä halua tulla Terminal Landiin, voit käyttää SymbolicLinker -sovellusta.Tämä lisää "Tee symbolinen linkki" -vaihtoehdon Finderin Palvelut-valikkoon.

A context menu for a folder, showing a "Services" submenu, with "Make Symbolic Link" hilighted

A context menu for a symbolic link, with "Make Symbolic Link" hilighted

Haluaisin tietää, miksi tätä alennettiin, jotta voin tehdä tästä lähtien laadukkaampia vastauksia :)
luultavasti siksi, että kysymys oli "Kuinka voin luoda symbolisen linkin Terminaliin?"Mutta en alenna ääntäsi :)
Tarkoittaako tämä, että Mac Gui *: lla ei yksinkertaisesti ole mitään tapaa tehdä sitä * asentamatta ohjelmistoa?En myöskään voi olla ajattelematta, että tämä olisi voitu tehdä Automatorilla.
@EdwardFalk Luulen El Capitanissa, että pidät "Komento" + "Optio" -painiketta vedettäessä tiedostoa ... päivittää vastauksen myöhemmin
@BenLeggiero Se tekee aliaksen.
@BenLeggerio, Ero selitetään täällä: http://apple.stackexchange.com/questions/2991/whats-the-difference-between-alias-and-link
Tämän pitäisi ehdottomasti olla mahdollista Automatorin kanssa ...
@Wowfunhappy Julkaise oma vastauksesi, jossa kerrotaan miten se tehdään!
#4
+32
TheSqrtMinus1
2016-04-27 23:56:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on vain ln -s <source> <destination> .

#5
+6
Gerald
2017-12-15 09:52:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ln -s / some / dir / ~ / Desktop / dir

Voit myös luoda symbolilinkin hakemistoon samalla komennolla

ln -s "$ (pwd)" ~ / Desktop / dir

Symbolilinkin luominen nykyiseen hakemistoon, jossa olet.

Yksinkertainen `.` (piste) antaa pwd: n.Fancy-argumentteja ei tarvita :)
@mylogon hahaha haluan joskus ajatella liikaa.yksinkertaistin vastaustani!
-1
Mikä on koko kirjoittamasi komento?
#6
  0
Steve Bauman
2020-07-08 05:05:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomioitavaa kenelle tahansa, sinun n käytettävä täydellisiä polunimiä.Tämä ei ollut minulle heti selvää, koska tunsin voivani linkittää suhteelliset polut kansioon, jossa suoritin komentoa sisällä.Voisin olla väärässä (olen macOS-aloittelija).

Esimerkiksi, jos yritän linkittää Kuvat-kansioni Lataukset-kansioon, while cd'd käyttäjän kotihakemistoon, tämä ei toimi:

  Käyttäjät \ stevebauman >_ ln -s Kuvia Latauksia
 

Sen sijaan sinun on käytettävä:

  Käyttäjät \ stevebauman >_ ln -s / Users / stevebauman / Kuvat / Users / stevebauman / Lataukset
 


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...