Kysymys:
Näytön ulkopuolelle siirtyneiden ikkunoiden hakeminen
robsoft
2010-08-27 14:55:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on joskus ongelma kaksoisnäyttöasetuksissani, varsinkin kun käsittelen paljon asioita ympärillä.

Joskus näytän pystyvän siirtämään ikkunan kokonaan näytön ulkopuolelta (en ole aivan varma miten), enkä voi saada sitä takaisin. Jos teen 'piilota kaikki' sovelluksen valikossa (yleensä se on Mail.app, joten pidetään kiinni siitä esimerkistä), kaikki katoaa ja Mail näyttää luulevan, että Windows-valikossa on 'Saapuneet' -ikkuna, mutta mitään ei ole näkyvissä. Sovelluksen sulkeminen ja uudelleenkäynnistäminen ei tunnu auttavan (koska sovellus muistaa hyödyllisesti missä ikkunani aiemmin oli) ja lopulta teen vain Macin sammuttamisen, toisen näytön irrottamisen ja uudelleenkäynnistyksen, sovelluksen avaamisen uudelleen ja tämän näyttää suostuttelevan Macin miettimään pääikkunan sijaintia, ja kaikki on hyvin. Voin sitten käynnistää toisen näytön jne. Uudelleen.

Onko olemassa parempaa tapaa? Onko olemassa jotakin tapaa järjestää ikkunat takaisin tiettyyn näyttöön tai apuohjelma "avoimien" / käynnissä olevien ikkunoiden siirtämiseen? Teinkö todella jotain väärin ? :-)

En käytä Spacesia, muuten - joten olen varma, että tämä ei ole outo Spaces-ongelma. :-)

22 vastused:
#1
+48
Studer
2010-08-27 15:03:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Chealion vastasi tähän SuperUserissa.

En kopioi ja liitä hänen vastaustaan ​​tähän, koska hän sai kunnian, ei minä.

Mutta pohjimmiltaan, mitä voisit tehdä, on (lainattu Chealionin vastauksesta):

Toinen tapa järjestää Windows niin, että näet ne (jos he jostain syystä pysyvät ruudun ulkopuolella) on vaihda sovellukseen, joka omistaa kyseisen ikkunan, pidä Optio-näppäintä painettuna ja valitse Ikkuna-valikosta "Järjestä eteen". Sitten se järjestää kaikki sovelluksen ikkunat kaskadiksi ruudun vasemmasta yläkulmasta.

Voi loistava - kiitos! Olen korostanut hänen vastaustaan ​​siellä ja antanut sinulle jonkin verran tunnustusta siitä, että osoitit minut oikeaan paikkaan. Siellä on hyviä ehdotuksia, enkä melkein voi odottaa ongelman toistumista nyt. :-)
Tämä ratkaisu ei toimi Yosemite-sovelluksessa, voit avata Ikkuna-valikon vain näytöltä, jossa ikkuna on päällä Yosemite-sovelluksessa.
Valikkovaihtoehto ei tule näkyviin XQuartzille
Apple näyttää poistaneen tämän ominaisuuden MacOS 10.13.5: stä lähtien.Se on melkein kuin mahdollisuutta saada ikkunoita, jotka ovat siirtyneet näytön ulkopuolelta, pidetään virheenä sen sijaan, että ne voidaan siirtää näytön ulkopuolelta.
Ei tällaista valikkokohtaa macOS Catalinassa
Olen macOS Catalinalla.** Vaihtoehto + Napsauta sovelluskuvaketta ** toimi minulle!Valikkokohta voi olla piilotettu macOS: n uudemmissa versioissa, mutta mielestäni avain + napsautus -yhdistelmä tekee saman.
#2
+18
Chealion
2010-08-27 22:35:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Täydellisyyden vuoksi:

Alun perin vastauksestani palvelimen vikakysymykseen 7237:

Kun näyttö irrotetaan virtalähteestä (mukaan lukien sovitin tarvittaessa - Sovittimen jättäminen jättää OS X: n ajattelemaan, että näyttö on edelleen kytkettynä) kaikkien Windowsin pitäisi siirtyä päänäyttöön. Toisinaan jotkut ikkunat (esim. Firefox) pitävät paikkansa ruudun oikeassa reunassa, jättäen sinulle tarpeeksi tilaa napata otsikkorivin ja siirtää sen haluamaasi paikkaan.

Yksi tapa on Ennen kuin irrotat ulkoisen näytön (tai ennen kuin irrotat sovittimen), on avattava Näyttöasetukset-ruutu Järjestelmäasetuksissa ja napsauttamalla "Kerää Windows" -painiketta. Tämän on tarkoitus tuoda kaikki päänäytön ikkunat, eikä vaihtoehtoa näy, jos sinulla ei ole toista näyttöä kytketty.

Toinen tapa järjestää Windows niin, että näet ne (jos jostain syystä he pysyvät poissa ruudulta) on vaihtaa sovellukseen, joka omistaa kyseisen ikkunan, pitämällä Optio-näppäintä painettuna ja valitsemalla Ikkuna-valikosta "Järjestä edestä". Sitten se järjestää kaikki kyseisen sovelluksen ikkunat kaskadiksi ruudun vasemmasta yläkulmasta.

Lopuksi on saatavilla useita AppleScriptiä (esim. tämä Snipplr: llä). joka myös tarttuu jokaisesta ikkunasta pois ruudulta ja siirtää sen näytöllä puolestasi.

On myös hieno jakamisohjelmasovellus Stay, joka auttaa automatisoimaan paljon tätä sinulle, Vaikka siellä on myös MarcoPolo, joka tekee paljon enemmän kuin vain huomaa, jos näyttö on irrotettu ja antaa sinun suorittaa komentosarjoja (jos haluat tehdä enemmän kuin vain järjestää ikkunat uudelleen).

Olen pahoillani, mutta minulla ei ole aavistustakaan, mistä puhut.`vaihda sovellukseen, joka omistaa kyseisen ikkunan, pidä Optio-näppäintä alhaalla ja valitse Ikkuna-valikosta" Järjestä edessä ". En näe sitä missään
#3
+11
nukeguy
2015-04-09 18:37:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattelin, että minun pitäisi tehdä tähän vastaus, joka kuvaa erityisesti XQuartz-ratkaisuja. Monet tässä esitetyistä ratkaisuista eivät toimi XQuartzille. Tästä lipusta: https://xquartz.macosforge.org/trac/ticket/796 olen löytänyt kaksi toimivaa ratkaisua ja mielestäni on hyödyllistä ilmoittaa ne täällä.

 1. Jos voit irrottaa / liittää näytön helposti, irrota sitten virtajohto niin, että ikkuna näkyy paikassa, johon pääset käsiksi. Napsauta sitten hiirellä ikkunaa ja pidä hiiren painiketta painettuna ikään kuin aiot vetää sitä. Kytke näyttö virtalähteeseen päästämättä irti hiirestä tai ikkunasta. XQuartz-ikkunan tulisi pysyä siellä, missä hiiresi on.

 2. Tämä ShiftIt-paketti toimii erittäin hyvin näytöiltä kadonneiden ikkunoiden saamiseksi: https://github.com / fikovnik / ShiftIt / downloads Voi olla muita vastaavia paketteja, mutta tämä on puhdas ja tehokas.

Toivottavasti tämä auttaa jotakuta!

Shiftlt toimii melkein XQuartzin kanssa.Se itse asiassa keskittää (esim.) Inkscape-pääikkunan uudelleen, mutta ei toissijaista ikkunaa (ominaisuusikkuna).Mukava työkalu tietää.+1
#4
+7
tremby
2015-03-31 09:00:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kaksi näyttöä, ja Inkscape-sovelluksen lataaminen asettaa sen jonnekin saavuttamattomaksi. Näen sen käyttämällä "näytä kaikki ikkunat", mutta jos valitsen sen sieltä, se menee ja katoaa uudestaan. Löysin ratkaisun tästä postituslistaluettelosta.

Kun irrotan toisen näytön, näen Inkscape-sovelluksen. Mutta sitten, vaikka liikuttaisin sitä hieman, katkaisen reunan, jos liitän toisen näytön takaisin siihen. Ratkaisu on:

 1. Irrota toinen ruutu
 2. Ota hiirellä kiinni ikkunan otsikkorivistä (napsauta ja pidä painettuna)
 3. Pidä edelleen kiinni otsikkorivistä, kytke näyttö takaisin
Lisään, että saan paljon tuijotuksia muilta ihmisiltä toimiston ympäri tätä tehtävää suorittaessani.
#5
+5
DBranx
2015-06-02 07:08:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin tälle todella helpon korjauksen.

Se tapahtui minulle Powerpointissa. Menin Powerpoint-valikkoon näytön yläreunassa. Napsauta "Window" ja sitten "Zoom in Window". Valmis

Tämä on ainoa vastaus, joka toimi versiolla 10.11.5 (koodinimi El Capitan).
Vaihtoehtoisesti Ikkuna> Zoom toimi vain minulle (Lähennä ikkunaa ei ollut vaihtoehto).
Ikkuna> Zoom toimii Mojavessa
#6
+4
Art
2011-11-25 01:47:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotain, mitä yritin ja se toimi minulle, on vaihtaa tarkkuus pienemmäksi ja tuoda se sitten takaisin. Ja se vain maagisesti asettaa sovelluksen keskelle. Kippis.

#7
+3
lauhub
2014-02-15 21:37:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin tämän sovelluksen: WindowWrangler

Sen avulla ikkuna voidaan siirtää pikanäppäimillä.

Valitettavasti se ei toimi ainoa tarvittava ikkuna: Inkscape XQuartz-ympäristössä.

Löysitkö ratkaisun xquartzille?
Löysin ratkaisun liittää ulkoinen näyttö: siinä tapauksessa muutettu ikkuna on asennossa tavalla, jolla voisin siirtää sitä. Siirrän sitä niin, että ruudun irrotuksen jälkeen ikkunan yläpalkki on "käytettävissä".
@gebirgsbärbel Katso juuri lähettämäni vastaus alla. Luulen, että saatat löytää siitä hyödyllisen.
@gebirgsbärbel Katso [uusi vastaus] (http://apple.stackexchange.com/a/238975/31154) Lähetin alla, käyttäen `xdotool` -apuohjelmaa, joka lopulta ratkaisi kaikki ongelmani
#8
+3
lauhub
2016-05-20 17:02:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on löydetty ratkaisu tiettyihin X11 / XQuartz-ongelmiin.

Edellytys

Ensin tarvitaan xdotool. Voit asentaa sen käyttämällä brew install xdotool

>

Perustiedot

Voit siirtää ikkunan vasemmalle seuraavalla komentosarjalla:

 xdotool getactivewindow windowmove --relative - -100 -44 

-44 on arvo, jonka uskon olevan otsikkorivin ja valikkorivin korkeuden summa. Jos tätä asetusta ei ole asetettu, ikkuna laskee alas y-sijainnin säilyttämisen sijaan.

Oikealle siirtymiselle:

 xdotool getactivewindow windowmove --relative - 100-44 

Siirtyminen ylöspäin:

 xdotool getactivewindow windowmove - relative - x -100 

Siirtyminen alaspäin:

 xdotool getactivewindow windowmove - relative - x 100 

Joten nyt voit siirtää nykyisen valitun ikkunan (johon pääset Exposen avulla napsauttamalla jos se on ruudun ulkopuolella).

Expose view

Voit sitten avata päätelaitteen ja toistaa komentoja, kunnes ikkuna tulee näkyviin.

Käytä sitä pikakuvakkeella

Jos haluat saada ikkunasi liikkumaan pikanäppäimellä, voit käyttää tässä annettuja selityksiä

Olen itse lisännyt nämä pikakuvakkeet käyttämällä BetterTouchToolia.

 1. BetterTouchPreferences > -näppäimistö

 2. Lisää uusi pikakuvake

 3. Valitse Pikanäppäin -tekstikenttä ja paina (esim.) shift + ^ + cmd +

 4. Valitse Käynnistä ennalta määritetty toiminto : Muiden sovellusten hallinta > Suorita Päätekomento

 5. Kirjoita komento (esim. Oikealle) täydellä polulla xdotooliin (voit hankkia sen käyttämällä which xdotool komento)

  / usr / local / bin / xdotool getactivewindow windowmove --relative - 100-44

  >
 6. Napsauta Tallenna-painike.

Toista sama muille reittiohjeille ja nauti!

finkillä ei ole xdotoolia
#9
+2
robsoft
2010-09-02 15:04:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Täydellisyyden vuoksi törmäsin tähän: Stay app for Mac, vaikka en ole vielä kokeillut tai ostanut sitä.

Heidän verkkosivustoltaan:

Stay voi tallentaa joukon ikkunoita kaikkiin näyttöjen yhdistelmiin, joita käytät tietokoneen kanssa. Jos sinulla on esimerkiksi kannettava tietokone, joka on joskus liitetty ulkoiseen näyttöön, voit tallentaa kaksi ikkunaryhmää Stay; yksi ulkoisen näytön ollessa kytkettynä ja yksi ilman. Näin voit varmistaa, että ikkunasi ovat aina siellä, missä haluat olla, palauttamalla Stay-ikkunat aina, kun kytket tai irrotat ulkoisen näytön. Stay voidaan määrittää jopa palauttamaan ikkunat automaattisesti, kun näytöt on kytketty ja irrotettu.

#10
+2
ggutenberg
2015-12-24 05:35:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

El Capitanissa yksinkertaiset vastaukset eivät toimineet minulle tai eivät olleet käytettävissä vaihtoehdoina. Tehtävänä oli napsauttaa hiiren kakkospainikkeella sovellusta Dockissa (minun tapauksessani Chrome) ja valita Asetukset> Määritä työpöydälle näytöllä 1. Tämä siirtää kaikki ikkunat nykyiselle työpöydällesi.

#11
+2
Alec
2013-10-04 17:14:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ratkaisu, joka toimi minulle, ja troolasin foorumeilla ja kokeilin kaikkea mahdollista.

Loppujen lopuksi löysin tien. Asenna sovellus nimeltä BetterTouchTool. Tämän avulla voit tehdä pikakuvakkeen tehdäksesi käteviä asioita näytölläsi jne. Määritä sitten sovelluskohtainen pikakuvake (paljon helpompaa kuin miltä se kuulostaa) ja tee siitä yksinkertainen. Asetin sen niin, että "kahden sormen pyyhkäisy ylös" johti "Suurenna ikkuna" -toimintoon. Tämä juutti puuttuvan sovelluksen kannettavan tietokoneen näytölle ja poispäin fantominäytön näytöltä, johon se oli juuttunut.

Ongelma ratkaistu.

Tässä on kuva siitä, miltä BetterTouchTool näytti, kun olen 'asetti pikakuvakkeen ylös:

BetterTouchTool Shortcut

Korjan ongelman myös BetterTouchTool-sovelluksella.
#12
+2
Gabiz Ra
2015-03-30 00:34:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ystäväni kirjoitti ilmaisen työkalun ikkunoiden palauttamiseksi. Jos haluat tarkistaa sen, siirry tänne: http://bring-em-back.com

#13
+2
Adolfo Abegg
2014-08-11 01:15:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli juuri tämä sama ongelma Mavericksissa, onnistuin ratkaisemaan ongelman seuraavasti:

 1. Vie osoitin ikkunan reunaan, joka muutti ruudulta, esimerkiksi oikealla olevalla reunalla.
 2. Kun näet kokokuvakkeen (minun tapauksessani vaakakokoisen kuvakkeen), napsauta ja pidä painettuna.
 3. Vedä ikkunaa pitämällä napsautusta painettuna. Voila!
Tämä toimii vain, jos ikkuna on toisen ikkunan reunaa vasten
#14
+1
T Martin
2015-10-14 14:14:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikuttaa siltä, ​​että tämä tapahtuu minulle useimmiten, kun toissijainen näyttö on "yläpuolella" (kohdassa Järjestelmäasetukset -> Näyttö -> Järjestely). Kun ongelma ilmenee, jos siirrän ulkoista näyttöä "oikealle", X11-ikkunat tulevat uudelleen esiin.

#15
+1
plfrick
2016-06-29 02:49:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos työskenteli Yosemiten palveluksessa minulle

 1. avaa Järjestelmäasetukset
 2. avaa Display < -resoluutio
 3. valitse Skaalattu
 4. muuta asetus väliaikaisesti mihin tahansa muuhun

Minulle tämä riitti pakottamaan sovelluksen takaisin näytölle.

#16
+1
Siddiq Koona
2019-07-03 11:20:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hieman outoa, vaikka ikkuna (minun tapauksessani Terminal) eksyi järjestelyyn.Yritin zoomata, tuoda kaikki eteen, mutta mikään ei näyttänyt toimivan.

Lopuksi Ikkuna → Yhdistä kaikki Windows teki tempun.

#17
  0
jeremyjjbrown
2014-05-29 04:53:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit luoda yksinkertaisen sovelluksen tehdäksesi sen AppleScript Editorissa. Kirjoita seuraava teksti ja tallenna se sovelluksena. Jos laitat sen Applications-kansioon, siihen pääsee helposti SpotLightin kautta. Nimetin minun kerätä ikkunat.

 ominaisuusprosessitToIgnore: {} kerro sovellukselle "Finder" asetettu _b työpöydän asetetun näytön_leveyden ikkunan rajoille _b set screen_height -kohdan 3 kohtaan _bend telltell -sovelluksen kohta 4 "Järjestelmätapahtumat" aseta allProcesses sovellusprosesseihin aseta _results arvoksi "toista i: llä 1: stä laskeaksesi kaikki asetetut prosessit doIt: ksi 1 toista z: llä 1: stä laskeaksesi processToIgnore jos prosessi i = prosessi (processToIgnore kohde z), aseta doIt arvoksi 0 lopeta jos loppu toista, jos doIt = 1, niin kerro prosessi, jonka toistan x: llä 1: stä (laske ikkunat) aseta winPos ikkunan x asemaan _ aseta _x winPos-kohtaan 1 aseta _y winPos-kohtaan 2 jos (_x < 0 tai _y < 0 tai _x > näytön leveys tai _y > näytön korkeus) aseta sitten ikkuna x - {0, 22} loppuun, jos loppu toista loppu kerro loppu, jos loppu toista kerro 
Täydellisyyden vuoksi sinun on selitettävä, miten kiertää "Komentosarjaeditori ei saa avustavaa käyttöä" (Yosemite)
#18
  0
Yatharth Agarwal
2016-08-20 13:00:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen ratkaisu XQuartzille:

 hautua asennus wmctrl
wmctrl -i -r $ (wmctrl -G -l | grep -i inkscape | leikkaus -d '' -f1) -e 0,0,0100,100
 

Korvaa 'inkscape' haluamallasi nimellä.

#19
  0
Geoffrey Hyatt
2016-09-20 22:24:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on helppo vastaus, joka kestää 15 sekuntia ja on pysyvä korjaus.

https://groups.google.com/forum/#!topic/eggbotuser/48RbZ2Pey5A

Tämä ongelma ilmenee, jos sinulla on useita näyttöjä. Asiakirja avataan, ja se on aivan vasemmalla, kaikkien näyttöjen ulkopuolella. Et voi korjata tätä Applescriptillä: XQuartz ei toteuta tavallisia komentosarjaverbejä ikkunoiden sijainnin saamiseksi ja asettamiseksi. Se ei myöskään toteuta tavallisia X11-ikkunanhallinnan vastaavia.

Ongelman syy on ristiriita Inkscape-asetusten ja Mavericks-asetusten välillä.

Mavericksin valmiiden asetusten asetus Järjestelmäasetuksissa> Tehtäväohjaus on [x] Näytöillä on erilliset välilyönnit

Inkscape-valikon out-of-the-box -asetus valikkorivillä Tiedosto> Inkscape-asetukset> Windows on (•) Tallenna ja palauta jokaisen asiakirjan ikkunageometria.

Jos muutat OS X -asetusta (vaatii kirjautumisen ja takaisin kirjautumisen) tai vaihdat Inkscape-asetukseksi (•) Älä tallenna ikkunageometriaa (mitä et voi tehdä, ellet saa Inkscape-sovellusta näytä ikkuna) Inkscape toimii odotusten mukaisesti.

Jos siis haluat Mavericksin uuden käyttäytymisen useilla näytöillä Macissa, palaa väliaikaisesti vanhaan tapaan, muuta Inkscape-asetusta ja aseta sitten Mavericks takaisin valikkoriville jokaisessa näytössä.

#20
  0
user220250
2017-01-16 23:48:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitse sovelluksen valikkokohdasta Ikkuna "Järjestä kaikki".Tämä toimi Microsoft PowerPoint for Macissa, se ei välttämättä toimi kaikille.

#21
  0
Miss G Dacuma
2017-08-28 15:29:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on samanlainen ongelma Macissa avattaessa MS Powerpointia, koska se ei näy näytöllä.Yksinkertaisin tapa on siirtyä Mac-näytön yläosassa olevaan Powerpointin valikkopalkkiin ja napsauttaa "Ikkuna" ja napsauttaa sitten "Järjestä kaikki".Puuttuvat / piilotetut PowerPoint-ikkunat näkyvät

#22
  0
Baylaw
2017-12-05 15:45:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksinkertaisin ratkaisu, jonka olen löytänyt tähän ongelmaan, on napsauttaa hiiren kakkospainikkeella asianmukaista kuvaketta tehtäväpalkissa ja valita sitten Piilota.Voit sitten tehdä saman ja valita 'Näytä', ja puuttuva ikkuna ilmestyy uudelleen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...