Kysymys:
Kuinka kauan MacBook Pro -akun pitäisi kestää?
Alex Koloskov
2010-08-27 01:54:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on upouusi MacBook Pro (15 ", i5 2,4 GHz, 4 Gt RAM) ostettu toukokuun 2010 lopussa, ja Apple mainostaa jopa 7 tuntia langattoman verkon akun käyttöikää, mutta olen jatkuvasti saan vain noin 4 tuntia, kun käytän sitä normaalisti, ts. WiFi on kytketty päälle ja melko monet sovellukset ovat käynnissä, mutta mikään ei ole liian nälkäinen, kuten pelit tai Photoshop. Yritin selvittää, ovatko asetukset väärät tai käytänkö jotkut sovellukset, jotka todella tyhjentävät akun, mutta eivät löydä mitään ilmeisiä ongelmia, joten ihmettelen, mitä muut MBP-omistajat yleensä saavat akuistaan? Onko 4 tuntia tyypillinen vai minun on vaihdettava akku tai tehtävä jotain asetuksillani? Apple ilmoittaa jopa 8-9 tuntia, onko sinun katkaistava kaikki langattomat laitteet, himmennettävä näyttö minimiin ja ehkä ainoa käynnissä oleva sovellus on Terminal?

Vaihda vain paristo eilen ja se osoittaa, että jäljellä oleva lataus on 4,5 tuntia heti, kun se on kytketty.
Neljätoista vastused:
#1
+19
Ricket
2010-10-06 08:19:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On todennäköistä, että sinulla on jotain taustalla (kuten Skype), joka laukaisee omistamasi näytönohjaimen huolimatta siitä, että se ei todellakaan tee mitään graafisesti intensiivistä. Tämä on tunnettu asia Applen grafiikassa. kortinvaihtotekniikka.

Lataa ja suorita gfxCardStatus ja tarkista, olenko oikeassa. Jos näin on, sulje ongelmallinen ohjelma tai vaihda manuaalisesti paljon pienitehoisemmalle integroidulle sirulle gfxCardStatus-ohjelmalla. Sinun pitäisi saada pidempi akun käyttöikä sen jälkeen; En ole suoraan mitannut sitä, mutta tiedän, että saan vähintään 30 minuutista tuntiin ylimääräistä elämää.

Ja tietysti se riippuu myös siitä, mitä teet tietokoneellasi, mitä taustaohjelmia ovat käynnissä, näytön kirkkaus jne.

#2
+13
JBRWilkinson
2010-10-08 03:01:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suorita Activity Monitor ja tarkkaile kaavioita ja tilastoja jonkin aikaa, kun käytät laitettasi. Onko joukko säikeitä, jotka näyttävät olevan "kiireisiä", vaikka et tekisi erityisen mitään? Joo? Tutustu prosesseihin, jotka omistavat nämä ketjut ja katso, käytätkö tosiasiallisesti kyseisiä sovelluksia vai tuhlaavatko ne vain akkua.

Tässä on Applen tukiartikkeli, opastaa sinut läpi kaiken, myös kuvakaappauksilla.

Tein tämän ja löysin kaksi pahinta syyllistä:

 1. backupd Tämä on Time Machine käynnissä. Anna sen käydä - se on tärkeä ja lopettaa lopulta.

 2. 'Flash Player (Safari Internet Plugin)' . Vaikka en pelannut yhtään Flash Video, näyttää siltä, ​​että jotkut Flash-tiedostot vain polttavat suorittimen läpi, koska niillä ei ole asianmukaista tyhjäkäyntitilaa. Ratkaisuni tähän oli asentaa "ClickToFlash" -laajennus Safarille, jonka avulla voit hallita, mitkä sivustot suorittavat Flashin automaattisesti ja mitkä tekevät sen sanomalla. (2) kaksinkertainen akunkesto MacBook Pro 2,2: lla, koska suuri osa Mac-ajastani lukee uutisia ja artikkeleita verkossa. Monet sivut käyttävät Flashia mainoksiin ja videoihin, jotka tiedämme, mutta et ehkä tiedä, että monet sivustot käyttävät Flashia vain tiedostoihin upotettaviin hienoihin kirjasimiin (sIFR-teksti).

Aion kokeilla http://clicktoflash.com/ tänä iltana ja puhdistaa 'Flash Player'. Akun kunto on 95% ja MBP on 4 kuukautta vanha.
Mielestäni ClickToPlugin korvaa sen, mikä on vieläkin parempi IMO
#3
+3
BinaryMisfit
2010-10-07 16:54:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on MacBook Pro 6,1 (i7, 4 Gt, 250 Gt 7200 RPM -asema).

Saan noin 6–7 tuntia, kun käytän sitä selaamiseen ja sähköpostiin. Normaalia tavallista tavaraa. Kun juon Parallelsia tai pelaan pelejä, saan noin 4 tuntia. Kaiken kaikkiaan olen erittäin vaikuttunut uuden akun kestosta. Videoiden katselemisen myötä voin työntää myös 4 tuntia ulos, minkä teen melko usein.

Vanha MacBook (Dual Core, 4GB, 5400RPM Drive) antaa minulle vielä noin 3-4 tunnin akunkeston 3 vuoden kuluttua.

#4
+2
TrentEllingsen
2010-08-27 03:58:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin MacBook Pro: n joulukuussa 2008 ja huomasin, että akun lyhentämiseen on kaksi pääasiallista syytä.

 Näytön kirkkaus ja raskas resurssiohjelmat (kuten pelit / photoshop, kuten mainitsit) 

Esimerkiksi

 • Täydellä kirkkaudella voin tehdä yksinkertaisia ​​toimintoja, kuten sähköposti, AIM ja hakea verkosta noin 2 tuntia akun täyttä kirkkautta.
 • Tämä muuttuu 3 tunniksi, jos laitan valkokankaan yhdelle tasolle sen jälkeen, kun näytön valaistus on pois päältä.

Huomasin, että akku kestää noin 1 h 20 minuuttia täydellä kirkkaudella työskennellessäni Adobe After Effectsin kanssa.

Sanoisin, että akun kesto on tyypillinen tai parempi verrattuna sekä omiin että ystäviini, joilla on sama järjestelmä.

#5
+1
Brian Kim
2010-08-27 05:35:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on sama malli, MacBook Pro 15 "Core i5 (toukokuu 2010). Saan noin yli 6 tuntia vain web-selailuun katsomalla videoita YouTubessa jne. Jos en katso videoita, luultavasti saan yli 8 tuntia. Kirkkaus on yleensä asetettu noin 70-80%: iin.

Tässä AnandTechin arvostelu uudesta MacBookista. He saivat myös yli 8 tuntia kevyelle selailulle .

Olen melko varma, että Applen arvio perustuu "kevyeen selaamiseen", mikä tarkoittaa:

 • Ei täyttä kirkkautta. ~ 60% todennäköisesti ..
 • WiFi päällä.
 • Ei GPU-intensiivisiä sovelluksia käynnissä (tämä tarkoittaa, ettei Flash-videota ole)

Kokeile ja katso kuinka monta tuntia saat.

Normaalikäytöllä saan noin 5 tuntia, mikä on silti hyvä luokassa.

#6
+1
nOw2
2010-11-22 18:45:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on MBP 15 "i5 2010. Kahdeksan tuntia on varmasti realistista kevyessä käytössä.

Minun tärkeimmät akkumurhaajat ovat olleet:

 • nVidian käyttö grafiikka yllättäen. esim. MagicMouse MagicPrefs saa koneen siirtymään pois Intel GPU: sta! Asenna gfxCardStatus niin, että valikkorivillä on kuvake, jota voit seurata ja jopa pakottaa koneen vain Intel-käyttöjärjestelmään.
 • Salama.
 • Näytön kirkkaus.
 • Suorittimen käyttö.

Olen työskennellyt parin viime viikon ajan pienessä toimistossa poissa tavallisesta työpöydästäni, vain kirjoittamalla asiakirjoja wikiin ja päivittämällä lippujärjestelmää. Langattoman verkon kautta. Lataan konetta yön yli ja kokonaisten päivien käyttöni on ollut 7–8 tuntia päivässä.

#7
+1
Bhaven Jani
2012-05-12 19:37:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on vuoden 2011 alkupuolen MBP i7 Intel ja lataan ja puran akkua päivittäin (ts. lataan sen 100%: iin, irrota verkkovirta, käytä sitä, kunnes se laskee 5-10%: iin, ja lataan sitten uudelleen) .
Näin tehdessäni se on harvoin antanut minulle yli 3 tuntia akkuaikaa.

Olen kuluttanut 400 akkukertaa 8 kuukaudessa.
Eri foorumeilla tiedustellessani ihmiset suosittelevat, että minun pitäisi pitää virta kytkettynä MBP: hen useimmiten ja antaa sen tyhjentyä vain kerran hetki.

Luulen, että teen sen nyt ja näen, kuinka se parantaa akun suorituskykyä.

Minulla on sama malli, enkä voi vahvistaa tätä ollenkaan. Akun käyttöaika on 5-6 tuntia. Onko mahdollista, että käytät erillistä grafiikkaa koko ajan? Tarkista asetukset kohdasta ** Järjestelmäasetukset> Energiansäästö **.
#8
+1
Panadol007
2012-10-10 07:26:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli kanssani graafinen suunnittelija ja käytin omaa MacBook Proa vuonna 2010. Hän väittää ostaneensa MacBook Pron 3 vuotta ennen (se olisi kai 2007).

Hän käytti MacBook Prota Photoshopiin, langatonta työaikana, ja hänen MacBook Pro kesti todella 6–7 tuntia.

Mutta kun sain MacBook Pron ja luin monia kommentteja MacBook Proa käyttävästä ystävästäni ja Internetissä näyttää siltä, ​​että puristamme MacBook Prota vain saadaksemme pienen parannuksen. Luulen, että 7 tuntia on historiallinen hakemisto, eikä sitä voida soveltaa uudempiin MacBook-ammattilaisiin.

#9
+1
Bobby
2017-12-16 00:18:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on vuoden 2015 puolivälissä MacBook Pro, ja jos teen kevyitä tehtäviä, kuten kirjoitan esseitäni ja selaan Internetiä tutkimustarkoituksiin, voin odottaa saavani keskimäärin 7 tuntia.Jos pelaan ja pelaan graafisesti intensiivistä otsikkoa, kuten Bioshock, puolentoista tunnin jakso kuluttaa akkua 40 prosenttia.Tarkistin Activity Monitorin, ja Bioshockin energiantuotto oli hieman yli 29. En ole varma, mitä nämä luvut edustavat, olivatko ne prosenttiosuutta tunnissa vai jotain.

#10
  0
Am1rr3zA
2010-08-27 05:01:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että Apple laskee 8–9 tuntia juuri silloin, kun käynnistät MacBook-Pro: n ilman langatonta verkkoa tai mitään sovellusta käynnissä, eikä myöskään näppäimistön valoa ja kirkkainta.

MacBookpro pitää akun keskimäärin 2 tai 2,5 tuntia.

täältä löydät hyödyllistä tietoa.

#11
  0
Vervious
2010-08-27 06:27:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on MacBook Pro vuoden 2009 lopusta lähtien. Silloinkin, kun vain muokkaan sanoja ja sammutan wifi-yhteyden, samoin kuin pidän näyttöä puolikirkkaana ilman muita sovelluksia, saan noin neljä tuntia maksiminopeudella. Näppäimistön valo ja bluetooth ovat myös pois päältä.

Olen tietysti käyttänyt sitä noin vuoden ajan: sain enemmän noin 6 tuntia aikaisemmin vuonna 2010.

#12
  0
nitinr708
2018-05-08 23:20:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin Macbook Pron kaksi kuukautta sitten maaliskuussa 2018, mikä oli valmistettu vuonna 2017. Se on 13,3-tuumainen -verkkokalvonäyttö, jossa on i5 2,4 GHz ja 8 Gt ja 256 Gt HDD

.

 1. Kun WiFi on aina päällä ja näytön kirkkaus pidetään 50%: ssa, se antoi minulle 3t 20 minuuttia MAX

 2. Kun WiFi on aina pois päältä, ja näytön kirkkaus pysyivät alle 50%, mutta katsellessani jatkuvasti videoita tai ääntä iTunesissa tai VLC-soittimessa se antoi minulle 5t 30min + muutama bonusminuutti ennen kuin akku muuttui punaiseksi.

 3. Hieman anteliaampaa käyttöä käytettäessä sitä pimeässä huoneessa, jossa näyttö on kytketty päälle vain ilman wifi-yhteyttä, pystyn ajamaan yli 6 tuntia.

Elän kuitenkin nähdessäni kolmannen!

IN NO MAHDOLLISTA tapaa pystyä saavuttamaan seitsemän tunnin vertailuarvo sen avulla vastaamaan vanhoja Macbook-ammattilaisia. Toivottavasti tämä auttaa!

#13
  0
concorde3eu
2018-08-22 09:57:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nollaa SMC. https://support.apple.com/en-us/HT201295 Ostin uuden MacBook Pron ja sen akun kesto oli 4 tuntia.Tämä palautti sen normaaliksi.

#14
-2
Ryan
2018-05-06 13:51:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sain myös uuden MacBook Pro 13 tuuman kosketuspalkin syntymäpäivälahjaksi ja akku kestää kauemmin, sitä enemmän käytän sitä.Mielestäni mitä vanhempi akku, sitä kauemmin se kestää.

Onko sinulla tietoja tämän varmuuskopioimiseksi?Väitätkö, että litiumioniakun kemiallinen ikääntyminen kompensoidaan jollakin muulla energian varastointimekanismilla tai että laskenta / arvio tai jokin muu muuttuu, kun mukautat käyttöäsi kiinteän ja jatkuvasti pienenevän absoluuttisen energiamäärän säästämiseksi?
Tämä vastaus on ristiriidassa sen kanssa, mikä on tieteellisesti ja järjestelmällisesti todistettu.Katso https://apple.stackexchange.com/a/245397/119271


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...