Kysymys:
Kuinka estän Adobe Creative Cloud -sovelluksen automaattisen käynnistymisen kirjautumisen yhteydessä?
erotsppa
2014-07-15 07:53:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka estän Adobe Creative Cloud -sovelluksen automaattisen käynnistymisen kirjautumisen yhteydessä? En näe mitään mahdollisuutta pysäyttää tätä, ja jostain syystä se ei ole OS X: n käyttäjän kirjautumisvaihtoehdoissa.

Huomasin, että sain tämän ongelman, kun lopetin Pirate Bay -version käytön ja aloin käyttää Adobe-tuotteiden maksettua versiota :-(
Meillä on tämä ongelma jatkuvasti, ja koska CC-sovelluksella on niin monia versioita, saatamme tarvita toisen kysymyksen CC-sovelluksen tietyn version käsittelemiseksi.Vaikka Adoben yrityslisenssit olisivatkin, tämän hallinta on ongelmallista.
Neljä vastused:
#1
+437
Alan Shutko
2014-07-15 08:16:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se ladataan oletusarvoisesti koodilla /Library/LaunchAgents/com.adobe.AdobeCreativeCloud.plist .

Jos suoritat

 launchctl unload -w /Library/LaunchAgents/com.adobe.AdobeCreativeCloud.plist

, joka poistaa käytöstä se käyttäjälle.

Kytke se takaisin päälle

 launchctl load -w /Library/LaunchAgents/com.adobe.AdobeCreativeCloud.plist
Tämä toimi todella hyvin! Mietin vain, onko olemassa tapa saada tämä koskemaan myös vieraskäyttäjätiliä?
Se syö melkein 4% akustani, niin joo
Purkamisen jälkeen voit myös poistaa .plist-tiedoston ja karkottaa Adoben ikuisesti!(Tai seuraavaan päivitykseen asti :)
Kiitos, todella ärsyttäneet nämä taustasovellukset, jopa poistaneet valinnan käynnistä kirjautumisen yhteydessä.Onko sinulla vielä Core Sync -apulainen, kuka tahansa tietää, kuinka se myös poistaa?
Toisen @DazChong's-pyynnön poistaa Core Sync käytöstä
@DazChong ja BenSinclair, esitin kysymyksen tästä aiheesta osoitteessa http://apple.stackexchange.com/questions/236577/how-to-disable-adobe-core-sync-app-on-os-x-from-being- käynnistetään automaattisesti
Toimii hyvin.Sitten vain `sudo rm / Library / LaunchAgents / com.adobe.AdobeCreativeCloud.plist` päästäksesi eroon siitä kokonaan.
Älä unohda myös ladata Adobe Updateria, joka toimii myös taustalla: `launchctl unload -w / Library / LaunchAgents / com.adobe.AAM.Updater-1.0.plist`
Loin Gistin bash-käsikirjoitukselle.Lataa se ja suorita se.Voit lisätä siihen lisää prosesseja tulevaisuudessa: https://gist.github.com/WadeShuler/670a281c1c29ab1aebb94a21798db155
Toimi minulle.Mac OS High Sierra
Launchctl: n 'unload' -alikomento on nyt poistettu käytöstä.Nyt käyttö on 'bootout': `launchctl käynnistysjärjestelmä / kirjasto / LaunchAgents / com.adobe.AdobeCreativeCloud.plist`
Yllä oleva kommentti tekee tämän järjestelmän laajuisen, mikä on vastaus yllä olevaan kommenttiin siitä, miten vaikuttaa myös vierastiliin.Rajoita tämä aktiiviseen käyttäjään, joka kopioi myös vastauksen alkuperäisen toiminnallisuuden, käyttämällä tätä: `launchctl bootout gui / / Library / LaunchAgents / com.adobe.AdobeCreativeCloud.plist` Löydät käyttäjätunnuksesi suorittamalla `id` terminaalissa.
#2
+48
Timothy Mueller-Harder
2014-07-15 20:21:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Napsauta valikkopalkin kuvaketta.

 2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa ellipsikuvaketta.

 3. Valitse Asetukset ellipsis menu

 4. Poista valinta kohdasta Käynnistä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

  preferences

 5. Huomaa: Asetukset-vaihtoehto ei tule näkyviin vasta, kun kirjaudut sisään Creative Cloudiin .

Mikä hämmentävä sovellus saa sinut hyväksymään ehdot ja kirjautumaan ennen sen poistamista käytöstä
Asetukset eivät ole enää edes Creative Cloudissa.Adobe pahenee joka päivä!
@kakubei, En ole varma mitä näet, mutta käytän uusinta versiota ja vaihtoehto on edelleen olemassa.Päivitin vastaukseni vain näyttämään miltä se näyttää nyt.
Se on mielenkiintoista, että koneellani ei löytynyt mitään.
@andrewtweber on yksinkertaista, he haluavat sinun olevan tili niin paljon.
'Käynnistä sisäänkirjautumisen yhteydessä' koskee vain menuletti-käyttöliittymää.Tarkista Activity Monitor ja näet, että joukko taustaa Creative Cloud pilaa edelleen resurssejasi.
@DazChong on oikea.Onko mitään keinoa poistaa nämä ylimääräiset prosessit käytöstä?
Loin Gistin bash-käsikirjoitukselle.Lataa se ja suorita se.Voit lisätä siihen lisää prosesseja tulevaisuudessa: https://gist.github.com/WadeShuler/670a281c1c29ab1aebb94a21798db155
Valitettavasti "Käynnistä sisäänkirjautumisen yhteydessä" -valinnan poistaminen ei kuitenkaan estä sovelluksen toimintaa käynnistyksen yhteydessä.Miksi valita vaihtoehto, jos sitä ei kunnioiteta?
#3
+38
studgeek
2019-04-06 22:46:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat poistaa kaiken Adoben käynnistämisen käytöstä käynnistyksen yhteydessä Macissa, sinun on poistettava käytöstä sen käynnistystyöt ja Adobe Core Sync -laajennus.

Adobe Core Sync -laajennus on Finder Sync -laajennus, joten voit poistaa sen käytöstä kohdassa Järjestelmäasetukset Extensions tässä vastauksessa kuvatulla tavalla - https : //apple.stackexchange.com/a/237585/23876. Tämän perusteella sinun on toistettava tämä vaihe jokaisen Adobe Creative Cloud -päivityksen jälkeen.

Lue lisää julkaisutöistä. Huomaa, että seuraava poistaa myös Adoben automaattisen päivityksen tarkistuksen käytöstä. Joten sinun on tarkistettava päivitykset jonkin Adobe-sovelluksen sisältä tai suoritettava nimenomaisesti Adobe Create Cloud.

Adobe laittaa käynnistettyjen töiden määritelmät itse asiassa useaan paikkaan, ja nämä paikat vaihtelevat Adobe-version mukaan. @Alan Shutkon vastauksen pohjalta seuraava poistaa ne käytöstä kaikkialla. Voit ohittaa kaikki määritettyä palvelua ei löydy -varoitukset. Käynnistä käynnistyksen jälkeen uudestaan, jotta voit nauttia Adoben ilmaisesta käynnistämisestä (kunnes käytät todellakin Adobe-tuotetta).

 launchctl unload -w {, ~} /Library/LaunchAgents/com.adobe. *. plist
sudo launchctl unload -w /Library/LaunchDaemons/com.adobe.*.plist
 

Taustana launchctl unload -w poistaa jokaisen palvelun käytöstä override-tietokannassa . launchd seuraa ohittaa tietokantamerkinnän, vaikka työn määritelmä (esim. /Library/LaunchAgents/com.adobe.AdobeCreativeCloud.plist ) on merkitty sallituksi. Ohitustietokanta on käyttäjäkohtainen. LaunchDaemon-työt ajetaan pääkäyttäjänä, joten käytämme sudo -ominaisuutta poistaaksemme ne pääkäyttäjältä.

Tähän mennessä näkemieni perusteella Adobe-asennukset eivät päivitä ohitustietokantaa, joten sinun ei tarvitse suorittaa komentoja uudelleen Adobe-asennuksen jälkeen (elleivät ne tuota toista työtä). Kommentoi, jos joku näkee Adoben koskettavan ohitustietokantaa.

Lisätietoja launchd-ohjelmasta on launchd -oppaassa, joka on upea yleiskatsaus launchd -työihin.Ja LaunchControl on hyvä työkalu käynnistettyjen töiden kanssa työskentelyyn.LaunchControl on maksettu sovellus, mutta kokeiluversio tukee niiden katselua.Muista ottaa työkaluvihjeet käyttöön, jotta näet tietokannan arvojen ohitukset.

Kiitos tästä!Onko näiden purkamisella mitään vaikutusta heidän ohjelmistojensa käyttämiseen?
Kiitos, tämä on täydellisin ja ajantasaisin vastaus tähän kysymykseen!
#4
+5
Phil Calvin
2019-08-08 05:09:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän tällä hetkellä komentoja - jokerimerkki-vastaus on hieman tulevaisuuden kannalta varmempi, jos Adobe lisää palveluja, mutta:

 1. Apple siirtyy näiden palveluiden upottamiseen sovelluspaketeihin, joten Adoben lisäämät uudet palvelut eivät välttämättä näy tavallisissa / Library / Launch * / -polkuissa, mutta silti on sama raivostuttava käynnistys-sisäänkirjautumiskäyttäytyminen ja
 2. Tämän vastauksen avulla voit kohdistaa yhden käyttäjän (jos koneellasi on useita käyttäjiä) Creative Cloud -käyttöliittymään ja synkronointidemoniin, jos haluat jättää heidät paikalleen toiselle henkilölle.
 sudo launchctl poista järjestelmä / com.adobe.acc.installer.v2 käytöstä
sudo launchctl poista käytöstä system / com.adobe.acc.installer
sudo launchctl poista järjestelmä / Adobe_Genuine_Software_Integrity_Service
sudo launchctl poista järjestelmä / com.adobe.AdobeCreativeCloud
sudo launchctl poista järjestelmä / com.adobe.agsservice käytöstä
launchctl Poista gui / $ (id -u) /com.adobe.acc.AdobeCreativeCloud.2416 käytöstä
launchctl poista käytöstä gui / $ (id -u) /com.adobe.accmac.2256
launchctl poista gui / $ (id -u) /com.adobe.CCXProcess.2252 käytöstä
launchctl poista gui / $ (id -u) /com.adobe.CreativeCloud käytöstä
launchctl poista gui / $ (id -u) /com.adobe.CCLibrary.4032 käytöstä
launchctl poista gui / $ (id -u) /com.adobe.AdobeCreativeCloud käytöstä
 


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...