Kysymys:
Paras sovellus vaihtaa kaikkien avoimien ikkunoiden välillä
Sergio Acosta
2010-09-29 11:18:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Neljän vuoden Mac-käyttäjänä olemisen jälkeen Windows-maailmasta kaipaan edelleen vain yhtä asiaa, joka on mahdollisuus vaihtaa yhdellä näppäimen painalluksella tietokoneen kaikkien avoimien ikkunoiden välillä.

Mikä on paras sovellus tai apuohjelma, ilmainen tai ei, sen saavuttamiseksi?

Olen käyttänyt Witchia, mutta en ole koskaan ollut siihen täysin tyytyväinen. Se on vähän hidas eikä vaihtimen käyttöliittymä ole kovin kaunis.

Tiedätkö muuta vaihtoehtoa?


MUOKKAA (2016): Tämä kysymys saa jatkuvasti näkymiä ja ääniä 6 jälkeen vuotta. Kun kysyin tämän kysymyksen vuonna 2010, olin edelleen siirtymässä Windows-käyttäjästä. Lopulta tottuin Mac OS X -käyttöliittymään, enkä nykyään käytä kolmannen osapuolen apuohjelmaa sovellusikkunoiden hallintaan, vain Mission Control ja alkuperäiset pikanäppäimet. Joten vaikka tämä kysymys ei ole enää minulle merkityksellinen, toivon, että siitä on hyötyä uusille Mac-käyttäjille, jotka tekevät vaihdon (mukaan lukien tämä kommentti).

Milloin noita on hidas? Olen juuri alkanut käyttää sitä.
Entä Exposén F9-toiminto?
Mielestäni tämä saattaa olla parempi kirjoittaa vain "Paras sovellus vaihtaa kaikkien avoimien ikkunoiden välillä".Joten ilman "vaihtoehtoja noidalle" -osaa.Siten noita voisi olla yksi vastauksista, joten siitä voitaisiin äänestää ylös / alas ja kommentoida suhteessa muihin.
@studgeek: Olen samaa mieltä.Muokkaa kysymyksen otsikkoa.
Muokkausviesti saa ihmiset löytämään tämän kysymyksen vain menettämään aikaa lukemalla sitä
@IvanCastellanos ehdotuksia kysymyksen parantamiseksi?
Muokkausviestin poistaminen
Neljätoista vastused:
#1
+123
Paul
2014-04-13 16:31:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyperkytkin on ilmainen ja toimii hyvin. Se näyttää myös hyvältä:

enter image description here

http://bahoom.com/hyperswitch

No, neljän vuoden kuluttua tulee vastaus, joka ratkaisee täsmälleen alkuperäisen kysymykseni. Ei enempää ei vähempää. Toivon, että beta loppuu pian. kiitos!, yritän sitä muutaman viikon ajan ja jos se toimii mainostetulla tavalla, voisin jopa merkitä sen hyväksytyksi vastaukseksi.
Lopuksi ratkaisu!
Aloin käyttää tätä beetaa. Toistaiseksi niin hyvä. Ainoa puuttuva ominaisuus Windows-toteutuksessa on työpöydän kokoonpano, jossa kaikki ikkunat on piilotettu, paitsi ikkuna, joka on valittu alt-välilehti-valikossa.
Rakastan ehdottomasti Hyperswitchia. Olen saanut muutaman ihmisen kyselemään, kuinka voin vaihtaa sovellusten välillä niin nopeasti. HyperSwitchin ominaisuudet tulisi leipoa käyttöjärjestelmään.
Holy crap Loin tilin Ask different vain kiitos @Paul tästä, löysin vihdoin tämänkaltaisen sovelluksen ilmaiseksi
Hyperswitch EI ota käyttöön ikkunanvaihtotoimintoa, joka on ollut minulle arvokkain MS Windowsissa: Se ei salli vaihtaa nopeasti viimeksi käytettyjen ikkunoiden välillä. Tämä on minulle tärkeää, kun vaihdan jatkuvasti esim. editori ja selain ohjaamaan työni. Minulla on useita ikkunoita auki sekä editorissa että selaimessa, ja Hyperswitchin kanssa minun on tehtävä useita näppäinpainalluksia vaihtaaksesi edestakaisin käytettyjen välillä. Huomasin, että noita ratkaisee sen. Luettelo Windowsista, jonka välillä vaihdetaan, on oletusarvoisesti järjestetty käytön mukaan, ja voin helposti vaihtaa uusimpien välillä.
Tämä on hieno, paitsi että se ei näytä sovelluksia, joissa ei ole aktiivista ikkunaa (kuten Mail tai Finder).
@Jpsy kuulostaa siltä, että sinun pitäisi ottaa yhteyttä kehittäjään ominaisuusehdotuksella.OP - +1 kiitos!
Olet jumala!:)
@Jspy-hyperkytkin tekee sen - ladoin juuri viimeisimmän verisonin, ehkä sinulla on vanhempi
Onko verkossa dokumentaatiota jossain?
Yritti juuri nyt OS X 10.11: lla ja se kaatui 20 minuutissa.Ominaisuudet ovat mukavia, varsinkin vaihtoehto näyttää ikkunat vain yhdessä tilassa (työpöytä), mutta niiden on löydettävä luotettavampi työkalu.
@Srneczek: Hyperswitch TOTEUTTAA vaihtamisen viimeksi käytettyjen kahden sovelluksen välillä, mutta se tarvitsee * 2 * Cmd + Tab-välilehteä vaihtaakseen niiden välillä vain yhden sijasta, kuten Windowsissa.Witch-sovellus tekee sen oikein "Alkuperäinen valinta ohittaa aktiivisen kohteen lajitellessa toiminnan mukaan" -vaihtoehdolla, mutta se ei näytä ikkunan esikatseluja, kuten Hyperswitch tekee ... Mikään sovellus ei ole täydellinen tässä näyttää.:(
Uusin versio toimi hyvin minulle.Sinun on annettava lupa käyttää esteettömyysominaisuutta.Käynnistä sitten tämä sovellus ja anna sen toimia taustalla.
Kaatuu minulle.Luulen, että siksi se on "beeta".
tämä on erittäin hyvä ratkaisu, mutta hyperkytkin ei aktivoidu, kun komento + vaihto + sarkain-pikakuvake.Kun käytän tätä pikakuvakkeen macos-sovelluksen oletuskytkimen aktivointia.
#2
+44
Jake Berger
2017-01-29 11:52:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on luettelo kaikista tämän sivun vaihtoehdoista:

 • Tehtävien hallinta ja alkuperäiset pikanäppäimet: + -välilehti tai + ` (backtick)
 • noita [Yosemite tai uudempi] [14 dollaria]
 • Hyperswitch [ "Vuorileijona, Mavericks & Yosemite" ;toimii Sierra & High Sierralla] [0 dollaria ilmaiseksi] [ikkunan esikatselu]
 • Asiayhteydet [ "Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra" ] [9 dollaria ilmaisen kokeilun jälkeen]
 • Optimaalinen asettelu [Snow Leopard tai uudempi] [0 dollaria (ilmainen), mutta sitä ei tällä hetkellä kehitetä aktiivisesti]
 • Karabiner - [Tiikeri - El Capitan, "ei Sierra" ] °°
 • Senebier [ "10.4 tai uudempi" ]
 • AltTab [Sierra tai uudempi] [0 dollaria (ilmainen), avoin lähdekoodi]

[°° Update, Karabinerin seuraaja Karabiner-Elements 12.1: High / Sierra & Mojave] [ilmainen]

Cmd + `toimii vain saman tilan ikkunoissa.
#3
+30
gdm
2010-12-03 07:07:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletan, että olet jo tietoinen, mutta verkkoa hakeville on aina Ctrl + F4. Ei visuaalista palautetta, mutta se vaihtaa kaikkien sovellusten kaikkien ikkunoiden välillä (joita ei ole piilotettu) yhdellä komennolla. Tietenkin se on välitön, joten se ei järjestä luetteloa uudelleen kuten like + Tab. Olen kyllästynyt myös Witchiin, mutta päätin, että suurimman osan ajasta tarvitsen vain ⌘ + `.

[⌘] + [`]" on kaikki mitä tarvitsen "- todellakin!
Visuaalinen palaute on tärkeä minulle, eikä sitä ole kohdassa ⌘ + `.
Ja `` Cmd + \ `` ei toimi useissa välilyönneissä.
@GregB Otan sen plusmerkiksi :)
Ja [komento] + [`] ja [komento] + [välilehti] on ärsyttävää, koska heillä on kaksi erillistä luettelon järjestyssarjaa.
CTRL-F4: n käyttäminen on huono vitsi uusilla kosketusnäytön toimintonäppäimillä ...
Vau, olen etsinyt tätä tarkkaa toiminnallisuutta jo [email protected] Voit muuttaa sen Alt-Tab-välilehdelle tai mihin tahansa järjestelmän asetuksissa -> Näppäimistö -> pikavalinnat -> näppäimistö -> "Siirrä kohdistus aktiiviseen tai seuraavaan ikkunaan"
#4
+21
cloneman
2013-12-18 11:39:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

https://contexts.co/

Contexts for mac on Witchin kilpailija. Pitkän ajan ei-mac-käyttäjänä, joka etsii intuitiivisempaa ikkunanvaihtoa, pidän tästä sovelluksesta todella. Sen avulla voit vaihtaa kaikkien avattujen ikkunoiden välillä näppäimistöllä tai hiirellä.

Mukana on myös valinnainen sivupaneeli, joka korvaa jonkin verran Mac Dockia. Se voidaan määrittää piilottamaan sovellukset, joilla ei ole ikkunaa, ja näyttää useita kuvakkeita useille ikkunoille. Sellaisina merkityksettömät taustasovellukset on piilotettu ja usean ikkunan sovelluksia voidaan hallita helpommin.

@sergio Minulla oli myös hyvä ensivaikutelma tästä sovelluksesta, jostain syystä se ei toimi sinulle?Saattaa olla päivitetty siitä lähtien, kun yritit sitä.
Kontekstit ovat ratkaisu niille teistä, jotka lukette tätä vuonna 2016.Se toimii kauniisti.
Se on niin liukas ja silti monipuolinen, että ostin sen alle 5 minuutissa.Täysi vastuuvapauslauseke: Olen hyvin tiukasti nyrkissä normaalisti ^ _ ^
Se on melkein 2020, viimeisin päivitys on huhtikuu 2018. Kehittäjät eivät uudelleentwiittaneet, jos projekti on elossa.Välilehtien vaihto suunniteltiin ominaisuudeksi, jota ei tällä hetkellä tueta.
tämä on edelleen minun goto-sovellukseni molemmille mojavessa sovellusikkunoiden jakamiseksi erillisiksi pinon merkinnöiksi ja cmd-välilehdiksi niiden välillä
#5
+16
BendiLow
2010-09-29 15:49:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kehittämäni sovellus, Optimal Layout (14 $), antaa näppäimistökomennot, joiden avulla voit nopeasti vaihtaa ja järjestää ikkunoita.

Se oli juuri sitä mitä etsin. Kiitos sekä vastaamisesta että sovelluksen tekemisestä. Arvostelen sitä parhaillaan. Toivon, että saat minut pian uudeksi asiakkaaksi.
Optimaalinen asettelu on mukava, kokeilin sitä, mutta en ostanut sitä, koska minulla oli jo "lihasmuistini" sidottu OS X: n pikavalintojen (joita olen muuttanut) ja Ikkunoiden sijoittelun hoitamiseen SizeUp. Mutta se on erittäin lupaava sovellus!
Käytin Optimal Layoutia jonkin aikaa.Käytin Witchia, mutta vaihdoin Optimaaliseen asetteluun sen kyvyn etsiä ikkunanimikkeistä.Viime kuukausina olen kuitenkin löytänyt joitain ongelmia enkä ole kuullut niistä Optimal Layout -kehittäjältä.Suurin on, että se ei toisinaan näytä ikkunoita, ennen kuin käynnistän sen uudelleen.
OptimalLayout on loistava.Se yhdistää ikkunanvaihdon ja ikkunan sijoittamisen mukautettaviin järjestelyihin ja pikavalintoihin.Minulla on kuitenkin ollut pari ongelmaa, ja kehittäjä ei ole vastannut itse sovelluksen yhteystietojen kautta.Etsin vaihtoehtoa vain voidakseni käyttää ohjelmistoa, jolla on tuki!
#6
+14
L0CKnL0aD7
2011-09-17 19:30:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niille, jotka eivät tiedä sitä, Ctrl + F4, Ctl + `, ... voidaan määrittää uudelleen: SystemPreferences => Näppäimistö => Pikanäppäimet => Näppäimistön tekstinsyöttö &

http://i.stack.imgur.com/CvV3k.png

Lisään, koska jotkut eivät ehkä vielä tiedä, että Ctrl-F4: llä voidaan vaihtaa kaikkien avoimien ikkunoiden välillä, kun "Ota käyttöön apuvälineitä" on käytössä Universal Accessissa.
Tämä on yksinkertaisin tapa asentamatta ylimääräisiä ohjelmistoja.Kiitos!
@L0CKnL0aD7 tämä voi olla vastaus minulle, jos yksi asia: onko mahdollista, että ikkunajärjestys käytetään viimeksi sen sijaan, että se avattiin?
Et voi tehdä tätä "El Capitan" -palvelussa .. onko mitään syytä miksi?
#7
+13
JFW
2010-09-29 16:52:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

komento + välilehti yhdistettynä komentoon + `. Toimii hyvin.

Haluan selittää:

 • Komento + -välilehti : Vaihda eri sovellusten välillä.
 • Komento + `: Selaa keskityttävän sovelluksen kaikkien avoimien ikkunoiden välillä. (Jos sinulla on esimerkiksi neljä Finder-ikkunaa auki, voit siirtyä neljän ikkunan välillä painamalla Komento + `.)

Jos tämä ja muut pikanäppäimet näyttävät olevan rikki, sinulla on todennäköisesti toinen näppäimistöasettelu kuin Yhdysvalloissa. Pikanäppäimet eivät todellakaan ole ` -näppäimessä, vaan pikemminkin näppäimessä, jolla olisi ` yhdysvaltalaisella näppäimistöllä löytääksesi näppäimistössäsi olevan avaimen, avaa "näppäimistön katseluohjelma" ja vaihda asettelu USA: ksi, huomioi ` -näppäin, swich takaisin normaaliin asetteluun ja voit nyt vaihtaa ikkunaa tällä painikkeella.

Ruotsin näppäimistössä ` on pieni / kannettava näppäimistö 1 (§) -kohdan vieressä oleva painike ja -näppäin z (<) täysikokoisella näppäimistöllä.

Kiitos vastauksestasi. Tiedän molemmista pikavalinnoista, mutta etsin nimenomaan yhtä pikanäppäinratkaisua siirtyäksesi kaikkien avoimien ikkunoiden välillä.
+1. Vaikka minulle Command + `näyttää toimivan pikemminkin kuin Ctrl +`.
Harmi, Apple ei ajatellut näppäimistöjä, joissa `avain ei ole TAB-näppäimen lähellä, ja mikä pahempaa, missä tarvitset muokkausavaimen sen valitsemiseksi :-(
@Rabarberski No, ainakin suomenkielisessä kielessä (missä `` - näppäin ei ole lähellä välilehteä), sykli sovelluksen sisällä-pikakuvake käyttää sen sijaan välilehden lähellä olevaa näppäintä <.
Komento + `työskentele minulle.
Tämä on huono ratkaisu ihmisille, jotka työskentelevät hyvin nopeasti ja haluavat vaihtaa edestakaisin, varsinkin jos henkilöllä on kokemusta Windowsista.Ongelmana on, että [komento] + [välilehti] vaihtaa sovellusten välillä, jotka on järjestetty käyttöjärjestyksen mukaan, ja [komento] + [`]: lla on ikkunat järjestyksessä niiden avaamisen jälkeen.Toisin sanoen, sinulla on ongelman jakaja: vaikka sinulla onkin mahdollisuus pystyä vaihtamaan henkisesti näiden kahden paradigman välillä lennossa, ei ole mitään tapaa muistaa ikkunan sijaintia "henkisessä"pino.
Oletetaan esimerkiksi, että vaihdan kahden Word-asiakirjan ja verkkosivun välillä, minun on löydettävä ja muistettava [command] + [`] -vaihtojen määrä näiden kahden asiakirjan välillä (mahdollisesti kaksi etäisyyttä: doc 1 - 2 ja doc 2 -1) ja muista, että siirtyminen Wordin ja selaimen välillä on erilainen näppäimistöryhmittely.Windowsissa muistan vain [alt] + [välilehti] tai [alt] + [välilehti] [välilehti].Helppo.Toisin sanoen, henkilökohtainen mielipiteeni on, että OS X: n pikanäppäimissä on kauhea käyttökokemus.
Onko niin vaikeaa tehdä Windows-ryhmähallintaa, johon voisin yksinkertaisesti lisätä sovelluksia (tai sovellusikkunoita), haluan vaihtaa ryhmiin.Se olisi erittäin yksinkertaista ja ratkaisi kaikki Applen Windows-hallinnan ongelmat, ja niitä on melko vähän!
kaikki nämä "ratkaisut" unohtavat myös kokonaan, että joskus työskentelet kahdessa eri sovelluksessa samanaikaisesti.ja oletuskomento + välilehden käyttäytyminen tuo KAIKKI ikkunat eteenpäin, mutta yritit todellakin vain vierekkäin * yhden * tekstieditori-ikkunan * yhden * selainikkunan kanssa, etkä molempien koko kaskadi.
#8
+8
Stéphane Klein
2020-04-11 14:42:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän tätä OpenSource-ohjelmistoa menestyksekkäästi muutaman päivän ajan https://github.com/lwouis/alt-tab-macos

alt-tab-macos tuo Windowsin "alt-tab" -ikkunanvaihtajan tehon macOSiin.

Homebrew-asennus:

 haututankin asennus alt-tab
 
Erinomainen vastaus!Kiitos.
Tämä on ainoa ilmainen vaihtoehto, joka toimi minulle.
Kiitos ehdotuksesta, lisäsin sen hyväksyttyyn vastaukseen sisältyvien sovellusten luetteloon.
#9
+6
Pierre Mardon
2015-09-19 23:50:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että se ei ole yksi näppäinpainallus, mutta haluan käyttää Sovelluksen esittely -ominaisuutta navigoidaksesi kohdennetun sovelluksen ikkunoiden välillä:

 • ctrl + alanuoli (tai liikkuu kolme sormea ​​alaspäin)
 • sitten vasen nuoli tai oikea nuoli siirtyäksesi ikkunoiden välillä (tai napsauta valitsemaasi ikkunaa)
Kiitos vastauksesta!.Kysymykseni on kulunut 5 vuotta, mutta rehellisesti sanottuna en ole vieläkään löytänyt 100% tyydyttävää vastausta.Tämä on kuitenkin todella hyvä ehdotus !.En tiennyt siitä pikakuvakkeesta, ja itse asiassa se oli poistettu käytöstä Macissa.Olen jo ottanut sen käyttöön ja aion käyttää tätä nähdäksesi, miten se toimii minun työnkulun kanssa.
#10
+3
Olivier Catteau
2013-07-17 20:56:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Senebier näyttää olevan hyvä vaihtoehto noidalle ja se on ilmainen. http://www.bicoid.com/app/senebier/index.html

Voitteko antaa siitä lisätietoja?Manuaalinen näyttää olevan muu kuin englanti ja elokuvan esittely puuttuu.
#11
+2
iLemming
2016-05-25 07:46:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On mielenkiintoista - kukaan ei ole maininnut Karabineria.Siinä on paljon vaihtoehtoja eri asioille, jota pidän nimellä "Sarkaintila", jossa voit vaihtaa sovellusten välillä pitämällä sarkainnäppäintä ja käyttämällä joko nuolia tai HJKL-näppäimiä (erityisesti Vim-käyttäjien suosimat). Sarkain + I selataksesi nykyisen sovelluksen avoimia ikkunoita.

Rakastan Karabineria, se on sovellus, joka sai minut todella, todella vihaan Windowsia (joskus minun täytyy tehdä asioita Windowsissa).Jopa mahtavalla AutoHotkey-sovelluksella en kuitenkaan löytänyt tapaa käyttää näppäimistöä siellä, koska Karabiner antaa minun käyttää Macia.

Kehotan teitä kokeilemaan Karabineria ja tutkimaan paljon erilaisia vaihtoehtoja, luota minuun - semuuttaa tapaa käyttää näppäimistöäsi.

Näin saat ⌘-välilehden vaihdon Karabiner-ikkunan välillä: Laajenna "Vaihda avain" -välilehdessä "Vaihda välilehden avain" (39. kohde) ja ota käyttöön "Komento + Sarkain vaihtaaksesi sovelluksia samassa tilassa" (10.kohde).(Odotan, että tuotenumerot muuttuvat eri versioissa, mutta niiden pitäisi antaa sinulle käsitys siitä, kuinka pitkälle sinun on vieritettävä alaspäin.)
#12
+1
sbrown
2013-10-17 21:02:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Quicksilver (tai valokeila). Kutsu sovelluksesi, josta olet kiinnostunut, sano Safari.
 2. Mission Controlin Näytä sovellusikkunat -toiminnon avulla (voit määrittää tälle pikakuvakkeen käyttämällä järjestelmäasetusten näppäimistökuvaketta)
 3. Kun kaikki sovellusikkunat näytetään, voit kirjoittaa tekstikenttää ei ole, sinun on vain aloitettava kirjoittaminen) välitettävän ikkunan otsikko. Muutaman näppäimen painalluksen jälkeen ikkuna valitaan.

Alussa olet hidas, mutta ajan myötä sinusta tulee melko nopea.

#13
  0
studgeek
2016-07-05 23:59:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten kysymyksessä mainitaan, Witch (14 dollaria) on yksi ensimmäisistä ikkunanvaihtajista ja, IMHO, edelleen yksi parhaista.

Epäilen, että @Sergio (kysyjä) on nyt käsitelty Witchissa.Mielestäni se on itse asiassa yksi paremmista näköisistä, ja siinä on paljon vaihtoehtoja ulkonäön säätämiseksi (mukaan lukien teemat).Se tuntuu myös minulle erittäin nopeasti.

Kaikki sanottu, en käytä tällä hetkellä Witchia, koska se ei tue ikkunanimien hakua.Sitä varten käytin Optimal Layoutia ja kokeilen nyt konteksteja (mikä näyttää erittäin lupaavalta).

Yksi ominaisuus, jota Witchilla _still_ ei ole, ja haluan todella, on kyky aloittaa _typing_ vaihtoikkunassa, jotta se kaventaisi luetteloa.OptimalLayout tekee tämän.Mielestäni myös kontekstit tekevät niin.
#14
  0
Acherontia X
2017-05-29 21:53:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsitkö Mac-ikkunanvaihtajaa, joka SISÄLTÄÄ MINIMOIDUT IKKUNAT ikäisille.En tiennyt, toiminto oli jo rakennettu Quicksilveriin, istuen nenän alla koko ajan.Se on toiminto nimeltä "näytä kaikki ikkunat", jonka olen asettanut liipaisimeksi (⌘ lähellä to).

Quicksilver tulee jälleen apuun (kuten tavallista).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...