Kysymys:
Miksi telakka siirtyy takaisin toiseen näyttöni?
3cheesewheel
2015-01-30 19:55:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on suurempi, ulkoinen näyttö kytkettynä MacBook Proon ja olen järjestänyt sen siten, että telakka on ulkoisessa näytössä (Järjestelmäasetukset> Näytöt> Asettelu, vetämällä valkoinen palkki suurempaan näyttöön). Tämä toimii hyvin, paitsi että telakka siirtyy silloin tällöin yhtäkkiä takaisin MacBook-näyttöön, mutta kun avaan Näytöt vaihtaaksesi tämän takaisin, valkoinen palkki on edelleen ulkoisessa näytössä. Joten minun on vedettävä se pienempään näyttöön ja vedettävä sitten takaisin ulkoiseen näyttöön.

Se on tietysti pieni asia, mutta olen huomannut, että sitä on tapahtunut yhä useammin ja se on tullut melko ärsyttäväksi. Ehkä jotain, mitä olen tehnyt tahattomasti, jotta tämä tapahtuisi?

Käytän Mavericksia, 10.9.5.

Tämä on häiriö MacOS: ssa, joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa.Otan yhteyttä Appleen ja tiedän, voivatko he lisätä "lukitse telakka" -komennon Dock-asetuksiin.
On kaksi tapaa siirtää telakka vahingossa toiselle työpöydälle.Joko siksi, että yksi näyttö aktivoituu / deaktivoituu, ja telakka siirtyy itsestään ainoaksi jäljellä olevaksi näytöksi.Toiseksi pystysuoraan pinottujen näyttöjen ylitysalueella on erilainen leveys / korkeus;se tarttuu kohdistimeen ja kutsuu telakan tälle näytölle.Jos haluat siirtää sen takaisin, keskity työpöydälle.Etsi uloke alue yhdestä näytöstä toiseen.Aseta kohdistin kyseisen ulokkeen päälle ja selaa alaspäin, kohdistimen tulisi pysyä paikallaan liikkuessasi.Telakan tulisi kuljettaa itsensä kyseiseen näyttöön.
Seitsemän vastused:
#1
+550
Mr Rabbit
2015-01-30 20:04:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit kutsua telakan toisella näytöllä siirtämällä kohdistimen halutun näytön alareunaan ja jatkamalla sitten siirtymistä alaspäin. Saattaa olla mahdollista, että näin tapahtuu, kun suoritat vahingossa kyseisen toiminnon.

Vastasin vastaavaan kysymykseen: cmd-välilehden toiminta Mavericksissa, jossa on useita näyttöjä.

Viileä.En tiennyt, joka kerta, kun se muutti, vaihdan sen Järjestelmäasetukset -> Näyttö -> Järjestely.
WOW Olen niin iloinen, että löysin vihdoin tämän lol.En koskaan pystynyt selvittämään temppua.Haluan siirtyä pohjaan, napsauttaa, liikkua ylös ja alas, ja joskus se näyttää lol
+1.Onko jokin tapa poistaa tämä vaihtoehto käytöstä?Käytän kahta ulkoista näyttöä ja kannettavaa tietokonetta.Järjestely on kaksi ulkoista vierekkäin ja kulmat, joihin ne koskettavat, on järjestetty kannettavan tietokoneen näytön keskelle.Tämän vuoksi jokaisessa ulkoisessa näytössä on siirtymättömyys puoli alareuna, johon törmään lopulta siirryttäessä hiirtä kannettavan tietokoneen näyttöön.Todella ärsyttävää.Työskentely Mojave.
se ei aina toimi helposti tällä tavalla.Silloin Dock katoaa päänäytöltä.Ja huomasin taistelevan liikkeillä ja napsauttamalla ikkunan / näytön tarkentamista muutaman sekunnin ajan, mikä häiritsi työnkulkua.
Tämä yksinkertainen temppu teki elämästäni niin helpon nyt !!!
Kiitos!Se ajoi minua pähkinöiksi
OMG.Olen taistellut tätä niin kauan, että olen joka kerta (eikä ilman raivoa silmissäni) mennyt Järjestelmäasetuksiin palauttamaan sen aseman.Se on todella täydellinen nyt, kun kuvailet miten se toimii ... uskomatonta.Kiitos!
Huomaa: tämä näyttää myös olevan ainoa tapa siirtää telakkaa liikuttamatta kaikkia ikkunoita.
Kiitos tiedosta.Silti erittäin hyvin ärsyttävää.Useilla näytöillä se tapahtuu minulle useita kertoja päivässä, ja lopeta keskittyminen tuomalla telakka takaisin ...
Olen molemmat ärsyttänyt, että tämä oli ominaisuus (kun en tiennyt siitä), ja olen todella iloinen siitä, että se on olemassa (nyt)!
Ajattelin, että meidän on painettava Vaihto + Vedä kahva.
@iceburger se ei ole ominaisuus.Se on tyypillistä oletettua Applen roskaa.
#2
+35
Gary
2015-07-07 20:56:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos et voi vetää hiirtä alas pinottujen näyttöjen tai joidenkin muiden näyttöjen tarkkuuserojen vuoksi. Valitse Järjestelmäasetukset → Telakka → Näytön sijainti → napsauta Vasen ja telakka siirtyy takaisin ensisijaiseen näyttöön.

Sitten voit siirtyä alareunaan ja seurata vaiheet kutsua telakka, ja se palaa sinne.

#3
+31
Dug
2016-01-26 03:25:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Apple ei ottanut huomioon yli / alle-näytön asetuksia, ylitys tarttuu kohdistimeen ja kutsuu telakan. Tässä tapauksessa kytkentä on jatkuvaa ja ärsyttävää.

Yksi kiertotapa on laittaa telakka näytön sivulle, mikä estää kutsun, kun päällekkäisyys tarttuu kohdistimeen.

En myöskään voi sietää sitä, mutta tämä asia on ärsyttänyt minua siihen saakka, että hyväksyn yhden ärsytyksen paeta toisesta.Se on vielä ärsyttävämpää, koska näyttää siltä, että telakka on aina läsnä näytöllä, jossa hiiren osoitin on, yksinkertainen ja looginen muotoilu.
Itse keksin tavan saada tämä toimimaan alle / yli -määrityksen kanssa.Alemman näytön kohdalla voit siirtää kohdistimen vain näytön alareunaan (ja siirtää kohdistinta ylös ja alas) yllä kuvatulla tavalla.Yläkuvaruudussa, jos siirrät kohdistimen oikeaan kulmaan, et voi mennä alaspäin alempaan näyttöön.Joten voit siirtää kohdistimen ylös ja alas siellä ja ajaa sen näytön alareunaan, ja telakka siirtyy ylös ylempään näyttöön!:)
#4
+25
spencery2
2016-01-02 01:56:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

(Halusin lisätä tämän kommentin @ Rabbit-vastaukseen, mutta en voi, koska minulla ei ole tarvittavia 50 pistettä, joten lisää se tähän :)

Toiminto, joka kutsuu telakka vastakkaiseen näyttöön ei ole kovin intuitiivinen minulle. Tämä toimi minulle.

  1. Älä pidä hiiren painiketta alhaalla. (Kun ihmiset sanovat "vedä" hiirtä, se tarkoittaa yleensä pitämällä hiiren painiketta painettuna.)

  2. Kohdistimen kohdealueen on oltava kohdistimen alaosassa. monitori jolla ei tällä hetkellä ole telakkaa paikassa, jossa kursori ei voi liikkua alaspäin alaspäin, ts. tämä ei toimi pystysuoraan pinotut näytöt alueella, jolla kohdistin voi ylittää näyttöjen välillä.

  3. Kun kohdistin on "tukossa", keskeytä sekunti ja jatka sitten liikettä alaspäin. Telakka "kutsutaan" tälle näytölle toisesta näytöstä. Tämä toimii pystysuoraan pinotuissa näytöissä, kunhan kohdistin on jossakin paikassa "estetty". Jos ei, kohdistin siirtyy vain toiseen näyttöön, koska sitä ei ole "estetty". Jos sinulla on identtiset tarkkuusnäytöt, tämä ei todennäköisesti toimi @ Geraldus_US: n alla olevan kommentin mukaisesti. Siinä tapauksessa sinun on todennäköisesti joko vasen tai oikea telakka kohti @Geraldus_US. Vaihtoehtoisesti irrota apunäyttö ja telakka siirtyy päämonitoriin.

En ymmärrä kenenkään mielestä näitä liikkeitä olevan intuitiivisia. Entä yksinkertainen hiiren kakkospainikkeella vaihtoehto "siirtää telakka tähän näyttöön"?

Haluan mainita, että jos sinulla on pystysuuntainen suuntaus, kun aktiivinen näyttö on kotelon yläpuolella, sinun on siirrettävä telakka vasemmalle tai oikealle puolelle, jotta se näkyy ensisijaisessa näytössä, muuten se näkyy aina alareunassa.Jos ensisijainen näyttösi sijaitsee toissijaisen telakan alapuolella, se näkyy automaattisesti pohjassa.Näyttää vääriltä ominaisuuksilta tai vaatii lisää säätöjä.
@Geradlus_RU Minun monitorini ovat pystysuorassa pinossa, ensisijainen alaosassa ja telakka pohjassa.Mutta joskus telakka siirtyy ylemmän näytön alareunaan, mikä on outoa.Olen varma, että sen ei pitäisi tehdä niin, mutta se tapahtuu.
#5
+22
Om Shankar
2016-03-24 03:07:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mac OS: ssä telakka siirtyy siihen näyttöön, jossa teit alaspäin osoittavan eleen alareunassa (tai johon telakka on yleensä sijoitettu). Toisin sanoen, jos siirrit hiiren osoitinta edelleen siihen suuntaan (ikään kuin menisit ruudulta), se on osoitus siitä, että etsit telakkaa. Joten Mac tuo telakan sinne!

Katso alla olevaa kaaviota (keltainen lohko on näyttösi):

Mouse movement at bottom of screen

Kun kohdistin on tukossa alareunassa, osoittimen siirtäminen alaspäin tuo telakointiaseman näyttöön. Et voi käyttää sanoja vieritys tai vetäminen , koska sinun ei tarvitse napsauttaa / pitää painettuna tai käyttää kahta sormea. Se on vain normaali hiiren liike.

Joten syy : Luultavasti olet minun kaltaiseni, joka haluaa jättää kohdistimen näytön alareunaan yhdelle näytölle katsellessaan elokuvaa tai vain näppäimistön koodausta / kehitystä, ja pyyhkäisee sitten vahingossa hiirtä / ohjauslevyä alaspäin. Tapahtuu kanssani koko ajan.

Päivitä : Huomasin juuri, että ohjauslevyllä se ei ole vain nopea pyyhkäisy.
Sinun täytyy pyyhkäistä alas ja pitää päällä ratatyyny. Se ei tee mitään, kun nostat sormesi nopeasti kuin tavallinen pyyhkäisyele.

#6
+11
sdmeyers
2019-04-24 19:06:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit estää tämän tapahtuvan kirjoittamalla terminaalissa seuraavat tiedot:

  oletusarvoisesti kirjoita com.apple.Dock position-immutable -bool kyllä;killall Dock
 

Telakka lakkaa liikkumasta.

T Apple poisti yllä olevan verkkotunnuksen ja avaimen:

Apple on poistanut tämän position-immutable -avaimen defaults -määrityksistä, koska se tuotti suuria puhelumääriä IT-neuvontapalvelussa.Käyttäjät estäisivät itsensä lukitsemalla telakkansa fantomin saavuttamattomaan näyttöön.Joten nyt tällä komennolla ei ole vaikutusta.Voit tarkistaa tämän komennolla: oletusasetukset read |grep "Dock" , joka ei ilmoita tällaista avainta.Lue lisää man defaults ja defaults -help avulla.

Näyttää siltä, että sen pitäisi toimia, mutta valitettavasti ei.
nope, ei toimi mojave.
Bummer - se on erittäin ärsyttävää käyttäytymistä.
#7
+8
Lee
2015-01-30 22:29:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta tämä ' ominaisuus ' oli myös ärsyttävää, koska oletat, että telakka on yhdellä näytöllä, ja sitten siirrät hiiren vahingossa toisen näytön alareunaan ja telakka siirtyy yli. Helpoin tapa saada se takaisin on siirtää hiiri näytön alareunaan, johon haluat telakan. Joskus sinun on siirrettävä sitä ylös ja sitten takaisin alas saadaksesi sen liikkumaan.

Henkilökohtaisesti löysin kaksi vaihtoehtoa, jotka auttoivat minua tässä:

  1. Työssä minä Pidä ulkoinen näyttöni telineellä, joka istuu MacBookin takana, ja järjestä näytöt siten, että ulkoinen näyttö on vain korkeampi kuin MacBook-näyttöni, siirrä asetuksissa näytön asettelua siten, että ne istuvat päällekkäin. Tässä asettelussa vain yhdellä näytöllä on pohja, koska ulkoinen näyttö on jatkoa Macbook-näytölle, mikä estää telakkaa liikkumasta. Tämä asettelu säästää myös työpöytätilaa, jos sinulla on kapea työpöytä.

  2. Kotona käytän näyttöä rinnakkain, mutta asetan telakan piilottamaan automaattisesti, kun minun täytyy pääse telakkaan vierittämällä vain minkä tahansa ruudun alareunaan, jossa hiireni on, saadaksesi telakan. Koska telakka on aina piilotettu ja syttyy, kun haluan sen, en näytä pitävän sitä ärsyttävänä kuin minä, kun se on kiinnitetty yhden näytön alareunaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...