Kysymys:
Helpoin tapa selata iPhone-tiedostojärjestelmää
themirror
2012-06-25 08:09:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä juuritiedostojärjestelmän selausmenetelmä todennäköisesti tekee siihen muutoksia? Liitäntä tietokoneeseen on vaihtoehto. Jailbreaking ei ole vaihtoehto tähän kysymykseen.

Et voi käyttää juuritiedostojärjestelmää avaamatta laitetta vankilaan. Parhaimmillaan voit käyttää vain osia mobiilitilistäsi, mutta et pääkäyttäjää.
Jos laitteesi on edelleen iOS 6, kytkemällä se Ubuntu 12.04: een (ehkä myös aiemmat Ubuntu-versiot) voit selata koko AFP-tiedostojärjestelmää. En ole kokeillut tätä iOS 7: llä, enkä usko, että se toimii, mutta ehkä jotkin päivitykset auttavat.
@Sridhar-Sarnobat - Tämä on mielenkiintoista.Kuinka voin käyttää iPhonea iOS 6: ssa Macilla?
Valitettavasti en tiedä mitään tapaa tehdä se Macilla.
@SridharSarnobat Pystyin hakemaan ääniraidan NFS Shift 2 Unleashedille, joka on kirjoitettu nimenomaan iOS: lle tällä tavalla.On olemassa 5 remikoitua kappaletta, jotka eivät ole pelin työpöytäversiota, etkä löydä sitä missään Internetissä.Vanhat hyvät ajat.
Neljä vastused:
#1
+21
Michiel
2012-06-25 12:34:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huolimatta siitä, että Steve Jobs ei tue tätä ajatusta, koska se tekee asioista monimutkaisia ​​käyttäjille, on joitain sovelluksia, joiden avulla voit tehdä sen.

Siellä on i-FunBox, jonka avulla voit selata iPhonen tiedostoja Macilla. Ja jos olet Windows-käyttäjä, sinulla on enemmän vaihtoehtoja. Siellä on iPhoneBrowser tai iPhone-kansiot.
Kaikkien näiden ratkaisujen avulla voit selata iPhone-tiedostojärjestelmiä tietokoneellasi.

Jos haluat pystyä selaamaan iPhonea itse, pelkään, että tiedän vain yhden ratkaisun, nimeltään iFile. Mutta tähän pääsee vain vankilassa olevalla laitteella ...

iFunbox kaatuu vain, kun käynnistän sen.
IFunBoxin vanhempi versio toimii, mutta ei anna minulle pääsyä koko tiedostojärjestelmään.Etsin Safari-tiedostoa, mutta ei pääsyä.
@Michiel, Mikä on lähinnä iFileä ilman jailbreakia?
#2
+8
HelpingHand
2013-05-17 22:57:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitettavasti uutiset ... mutta ...

Et pääse juurihakemistoon ilman, että itse puhelimessa on jotain vaarantunut. Saatat pystyä käyttämään musiikkia / valokuvia / soittoääniä, mutta juurihakemisto on kielletty muille kuin vankilassa oleville iPhonen käyttäjille.

#3
+5
3313code
2013-05-09 05:34:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän DiskAidia, joka on hyvä tiedostojenhallinta päästäksesi iPhone-tiedostojärjestelmään Mac- tai Windows-työpöydältä. Voit muodostaa yhteyden laitteeseesi Wi-Fi: n tai USB: n kautta, käyttää sovelluksen sisältöä, musiikkia, tekstiviestejä jne. Siirrot ovat vakaita ja luotettavia, esimerkiksi jos irrotat USB-kaapelin siirron aikana, siirto jatkuu automaattisesti Wi-Fi-yhteyden kautta.

http://www.digidna.net/diskaid

Juuritiedostojärjestelmä on käytettävissä DiskAidissa, mutta muiden vastaavien ratkaisujen tavoin vain, jos laitteesi on vankilassa.

Tutustu [FAQ] -kohtaan, etenkin osaan, joka koskee itse mainostamista. "Paras" on myös suhteellinen termi. Ehkä voit kertoa hieman pidetyistä ja käyttämistäsi ominaisuuksista?
iMazing, joka korvaa vanhemman DiskAid-tuotteen, näyttää olevan melko vankka - vaikka sillä on 30 dollarin hintalappu 15 päivän ilmaisen kokeilun jälkeen.
Tämä linkki antaa iMazingin.Mutta iMazing ei toimi Mac OS X 10.6.8 -käyttöjärjestelmässä.Harmi!
@3313code,, voiko Wi-Fi todella käyttää sitä?
#4
-1
user45410
2013-03-18 08:03:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihtoehtoja on enemmän kuin yksi. Lataa pudotuskopio iPhonellesi. Paina ympyrää. Paina esikatselua. Paina päätiedostojärjestelmää. Ole hyvä! Sinun ei tarvitse olla vankilassa.

FYI - uskon, että tämä vaatii iOS 8: n.
pudotuskopio ei toimi, olen parhaillaan etsimässä tapaa, jolla AFC2 (Apple File Conduit 2) voidaan asentaa ilman jailbreakia, jolloin pääset juuritiedostoihin ilman jailbreakia
Mikä on "dropcopy"?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...