Kysymys:
Kuinka siirtää ikkuna toiseen tilaan ilman hiirtä?
Winder
2010-09-13 06:17:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän välilyöntejä useilla työasemilla, mutta minun on usein siirrettävä ohjelma tilasta toiseen.

Olen tietoinen monista tavoista tehdä se hiirellä:

 • Napsauta ja pidä painettuna ikkunan otsikkoriviä ja vedä reunaan
 • F8 näyttää kaikki välilyönnit ja vedä haluamaasi sijaintiin
 • Napsauta ja pidä otsikkoriviä ja käytä Ctrl + # tai Ctrl + vieritysnuolta

Mutta eivät ole löytäneet vain näppäimistöä käyttävää menetelmää. Käytän Linuxia yhdessä ensisijaisessa työasemassani, jolla on tämä kyky, ja RAKASTAN sitä myös OSX: n kanssa.

mahdollinen kopio [Mitä ikkunanhallintavaihtoehtoja on OS X: lle?] (http://apple.stackexchange.com/questions/9659/what-window-management-options-exist-for-os-x)
Kuusi vastused:
#1
+31
Nippysaurus
2010-09-13 08:21:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun vedät ikkunaa, siirrä ikkuna numeroituun tilaan painamalla näppäinyhdistelmää:

 • Control + 1
 • Control + 2
 • Control + 3
 • jne ...

MUOKKAA: Lionia varten minun piti mennä Järjestelmäasetuksiin -> Näppäimistö -> Pikanäppäimet -> Mission Control ja ottaa nämä pikanäppäimet käyttöön.

Tämä vain siirtää näytön toiseen tilaan, sinun on todella napsautettava ikkunaa hiirellä ja siirrettävä sitten ikkunaa sen pikakuvakkeen avulla.
Näyttää siltä, että sinun on otettava nämä pikanäppäimet käyttöön jokaisessa Lionin julkaisussa. Kiitos, että tämä on helpompaa sormilleni kuin mitä olin aiemmin tehnyt: `ctrl + →` vedettäessä ikkunaa.
#2
+18
robsoft
2010-09-13 13:47:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

SizeUp

Voisit katsoa SizeUp-sovellusta, jota on suositeltu ainakin kerran aikaisemmin apple.se-sivustossa - siinä on hienoja näppäimistövälineitä ikkunoiden heittämiseen useiden valvoo (kuten käytän) ja myös heittämään niitä useiden "tilojen" ympäri.

Se ei ole ilmainen, mutta se on erittäin hyödyllinen ja varmasti pienen rekisteröintimaksun arvoinen.

[Spectacle] (http://spectacleapp.com/) toimii useilla näytöillä, kunhan siirrettävä sovellus ei ole koko näytön tilassa.
#3
+8
Bijan Camp
2014-12-28 13:50:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ametisti

Ametistin avulla voit lähettää ikkunoita tiettyihin tiloihin konfiguroitavilla pikanäppäimillä. Yksi mahdollinen asennus on:

 • komento + Control + 1 [lähetä työpöydälle 1]
 • komento + Control + 2 [lähetä työpöydälle 2]
 • komento kbd > + Control + 3 [lähetä työpöydälle 3]
 • ja niin edelleen. . .

Oletuksena Amethyst ruuduttaa MacOS-ikkunasi automaattisesti. Jos et halua automaattista laatoitusta tai ylimääräisiä asetteluominaisuuksia, joita Amethyst tarjoaa, lisää "kelluva" Asettelut-kohtaan Asettelut ja poista kaikki muut asettelut. Poista myös käytöstä tarvittavat pikanäppäimet Pikavalinnat-välilehdessä.

Kokeile Amethystiä BetterTouchToolilla (maksettu), jos joku katsoo sitä myöhemmin vuosia myöhemmin.Muutti elämäni.BetterTouchTool-näppäimistön eleet voidaan asettaa tekemään "Ctrl" + "Alt" + "Shift" + "L" / "H" lähettääksesi ikkunan yhden tilan oikealle / vasemmalle;tämä täydentää normaalia pikavalintaa täydellisesti.Määritä sitten ohjauslevy tai taikahiiren eleet Ametisti-pikavalintojen suorittamiseksi, kuten TipTaps napauttamalla pääikkunan kokoa, tai suosikkini, 'kahden sormen kosketus yläosa' vasemmalle napsautukselle ja aseta sitten nykyinen ikkuna pääikkunaan (alt-shift-enter).Kaunis.
#4
+5
AsTeR
2015-08-02 23:43:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

BetterTouchTool : ilmainen ja tekee työn sekä paljon ylimääräistä;) Käytän sitä yhdessä ShiftIt: n kanssa ikkunan koon muuttamiseksi.

loistava työkalu, mutta ei enää ilmainen.Silti se on muutaman dollarin arvoinen.
Se on eräänlainen kuollut nyt, mutta korvasin sen kokonaan BTT: llä.
#5
  0
chrismarx
2018-10-30 18:31:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On yksi sisäänrakennettu tapa tehdä tämä ilman hiirtä.Siihen sisältyy hiirenäppäinten käyttö, joten tämä on oikeastaan vain hyvä vaihtoehto, kun sinulla on kytketty täydellinen ulkoinen näppäimistö.

Vaiheet:

 1. Ota hiirenäppäimet käyttöön, jos se ei ole vielä käytössä (tavallinen pikakuvake osuu vasempaan valintapainikkeeseen 5x)

 2. Käytä hiiren osoitinta sovelluksen valikkorivillä numeropainikkeilla.Napsauta # 5 -näppäintä, pidä sitä painettuna ja anna ikkunan vetää hieman napsauttamalla yhtä muista numeroista (suuntanäppäimet)

 3. Kun tämä tila on aktiivinen, voit lopettaa vetämisen (mutta pidä hiiren näppäintä # 5 alhaalla) ja käyttää Ctrl-Vasen / Oikea pikakuvaketta, jolloin ikkuna seuraa>

Lisätietoja hiirinäppäinten käytöstä - https://support.apple.com/en-us/HT204434#mousekeys

#6
-1
Andrei Sura
2016-08-18 21:22:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Shiftit on mahtava ...

Käytän shiftit -toimintoa, joka on avoimen lähdekoodin työkalu ikkunoiden koon muuttamiseen / siirtämiseen.

Ikkunaa voi siirtää klikkaamalla_pidä_ikkuna + CTRL + välilyönti

Tervetuloa kysy erilaiselta!Pidättäydy yhden lauseen vastauksista.Yritämme löytää parhaat vastaukset, ja nämä vastaukset antavat tietoa siitä, miksi he ovat parhaita.Tällaiset lyhyet vastaukset eivät selitä, miksi ne ovat paras tapa tai paras työkalu.Lisäksi linkin tarjoaminen työkaluun voi olla erittäin hyödyllistä toimenpideohjelmalle.Katso [vastaus] siitä, miten laadukas vastaus annetaan.- Arvostelusta -
Kuinka napsautat_ikkunaa ilman hiirtä?
Elezar, ShiftSe vaatii hiiren ...
Vaatii hiiren, liikkuu _näyttöjen_ välillä, ei _tilojen_ välillä, mikä on kysymys.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...