Kysymys:
Kuinka voin ottaa yhteyttä kadonneen iPhonen omistajaan, jolla on salasanan lukitus?
Jaydles
2010-08-31 18:45:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan palauttaa heidän puhelimensa, mutta en voi käyttää heidän yhteystietojaan jne.

Raakaa voimaa se! Jos syötät yhdistelmän kymmenen sekunnin välein (konservatiivinen), voit rikkoa sen päivässä. Varaa se yli viikon ajan ja olet sisällä!
@Michael Paitsi automaattisia aikalukituksia.
Omistaja olisi voinut asettaa sen pyyhkimään tiedot kymmenen epäonnistuneen yrityksen jälkeen.
Jos he maksoivat MobileMesta, he voisivat löytää sinut ja lähettää sinulle viestejä, mutta ilmeisesti se ei ole heille tärkeää, joten pidä se :)
Saatat löytää omistajan yhteystiedot tämän Google-haun kautta: http://www.google.co.uk/search?hl=fi&source=hp&q=gray+powell&btnG=Google+Search&aq=f&aqi=&aql=&oq= & gs_rfai =
Siellä on myös: ifoundyouriphone.com, jos omistaja rekisteröi puhelimensa siellä. Valitettavasti iPhone 4: llä ei ole sarjanumeroa takana.
Olen samaa mieltä joidenkin kommenttien kanssa siitä, että sinun pitäisi luovuttaa se Apple Storen työntekijälle tai poliisille. Siellä kiinni pitäminen ei välttämättä osoita pahoja aikomuksia, mutta sen luovuttaminen virkamiehelle osoittaisi vilpittömästi ja voi vapauttaa sinut oikeudellisesta vastuusta, etenkin Kaliforniassa, jossa ilmoittamatta jättäminen voi olla varkaus.
Kaksitoista vastused:
#1
+28
user588
2010-09-01 05:04:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1) Etsi puhelinnumero ja etsi sitten omistaja

Mielestäni iPhone on lukittu, mutta ei SIM-korttia. Pane SIM-kortti ulos tällöin. Laita se toiseen puhelimeen. Etsi numero. Käytä nyt Internetiä käänteiseen hakuun, etsi heille, etsi heidän sähköpostiosoitteensa tai vaihtoehtoinen puhelimensa ja soita heille.

2) Etsi joku, joka tuntee omistajan

Kun määrität salasana, oletuksena "Äänivalinta" on edelleen aktiivinen. Yritä pitää Koti-painiketta painettuna 4 sekunnin ajan. Jopa lukittuasi saatat pystyä sanomaan "Soita niin ja niin". Kokeile joitain satunnaisia ​​nimiä. Jos joku poimii, selitä tilanne. Heillä on todennäköisesti vaihtoehtoinen tapa ottaa yhteyttä omistajaan.

3) Kytke puhelin päälle ja tarkista, onko soittajia äskettäin - kokeile sitten mitä tahansa näistä nimistä äänipuheluille kuten yllä olevassa 2 kohdassa.

1) SIM-kortille voi olla myös tallennettu yhteystietoja. Ehkä se voi johtaa OP: n omistajalle. 2) Kokeile "soita kotiin" tai "soita äidille". Eli satunnaisten nimien suhteen, jotka saattavat toimia.
1) Lue sarjanumero SIM-kortilta. 2) Soita SIM-kortin tarjoajalle, pyydä heitä etsimään sarja ja ottamaan yhteyttä omistajaan yhteystietosi. 3) Odota, että omistaja ottaa sinuun yhteyttä.
Näen, että yksityisyyden suojaan ja sen yksinkertaiseen laillisuuteen liittyy aivan liian monia asioita. Olisi paljon turvallisempi ajatus, että puhelin pudotettaisiin poliisin, AT&T -kaupan tai Apple Storen koskemattomana ja annettaisiin heidän järjestää se. Tiedän, että minua häiritsisi täysin muukalainen, joka ei toimi Applen tai AT&T: n juurtumisessa puhelimeni ympärillä. Pudota vain se ja tee se.
-1
Olisin huolissani siitä, että AT&T -kaupan työntekijä pitää sitä tai juurruttaa itse itseään. Luultavasti luottaa enemmän Apple-myymälään.
#2
+22
Donnniegoat
2010-09-01 04:42:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oudolla sattumalla tämä tapahtui minulle, joten minulla on the vastaus:

Odota, kunnes omistajan äiti soittaa. Vastaa puhelimeen ja selitä tilanne, jossa hän lähettää miehensä noutamaan puhelimen toimistostasi. * Ravista isän kättä, luovuta puhelin ja tee hauska omenavitsi (hän ​​kysyi minulta, onko minulla lapsia - mihin vastasin, ei, mutta minulla on iPhone, joten ymmärrän! - fani pojat iloitsevat).

* Kuten kävi ilmi, omistaja oli 15-vuotias poika.

Tämä ei toimi, jos omistaja on aikuinen.
Tietenkin se korvaa "äiti" sanoilla "kumppani", "ystävä", "vihollinen" tai kenellä tahansa muulla, joka saattaa soittaa.
Tai omistaja itse soittaa.
#3
+18
Philip Regan
2010-08-31 18:58:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vie se Apple-kauppaan ja katso, pystyvätkö he selvittämään sen. Kuvittelen, että heillä on sarjanumeroiden ja asiakkaiden DB, vaikka he eivät olisikaan kirjautuneet Applecareen tai MobileMeen.

Miksi tämä äänestettiin?
Apple ei tee tätä, http://support.apple.com/kb/ht2526 He käskevät viedä sen poliisiin.
Tarkalleen. Vie se poliisille
Applella on sarjanumeroihin sidottu tieto vain, jos se on ostettu suoraan heiltä (etsimällä myyntijärjestelmiä) tai jos se on rekisteröity, mikä näkyy heidän maailmanlaajuisessa palvelujärjestelmässään. Sanottuaan, Applella on käytäntöjä, jotka estävät työntekijöitä jakamasta laitteiden rekisteröintitietoja ihmisille, jotka eivät selvästikään ole omistajia. Sinun olisi parempi onnea ottamalla yhteyttä matkapuhelinoperaattoriin nähdäksesi, voivatko he noutaa omistajan tiedot SIM-kortin numerolla.
#4
+8
user44791
2013-03-10 22:29:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kysy vain Siriltä "mikä on nimeni", niin se tuo esiin puhelimen omistajan yhteystiedot.

Sirin avulla voit myös lähettää viestejä Facebookiin, lähettää sähköposteja ja vain piilottaa mitä tahansa. muu.

Ollakseni oikeudenmukainen, tarkemmin tarkasteltuna tämä näyttää olevan valtava aukko iPhonen suojauksessa, jossa tietojasi ei ole tosiasiallisesti suojattu, vaikka ne olisikin lukittu. Rakasta sitä!

Ilmeisesti toimii vain, jos omistaja on asettanut puhelimensa käyttämään Siriä lukittuna. Mutta mielestäni useimmat ihmiset tekevät.

Siksi minun on poistettu käytöstä sallimasta sirin käyttöä lukitusnäytössä. Ja neuvoa kaikkia tekemään samoin.
En tiennyt tätä, ja olen juuri kokeillut sitä, ja iPhone todellakin näyttää täydelliset yhteystietoni lukitusruudulta, mukaan lukien nimet, jotka olen kertonut Sirille suhteestani esim. vaimoni ja sisareni! On erittäin hyödyllistä pystyä käyttämään Siriä, kun puhelin on vielä lukittuna, mutta kannattaa ymmärtää, että tämä tietomäärä on kaikille, jotka löytävät iPhonen, avaamatta sitä.
#5
+7
Louis Gerbarg
2010-09-01 03:08:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos löydät kadonneen ja löydetyn paikan puhelimestasi, laita se puhelimeen tai luovuta se poliisille. Sieltä sen kadottaneen henkilön pitäisi etsiä sitä.

PIN-koodin rikkomisyritys ei ole vain hyvä idea, vaikka sinulla olisi hyviä aikomuksia. He päättivät pitää jotkin tiedot luottamuksellisina (jostain syystä), mikä vaikeuttaa puhelimen palauttamista, jos se katoaa.

#6
+4
bmike
2011-07-30 03:16:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  1. Pidä se kytkettynä verkkovirtaan / ladattuna, jos käyttäjä yrittää "löytää puhelimeni" ja löytää sen tai lähettää sinulle yhteysviestin.
  2. Operaattori ja omena saattavat viedä yhteystietosi, jos et halua luovuttaa niitä heidän kanssaan. Apple saattaa olla parempi kuin operaattori, jos oikeasta operaattorista on epäilyksiä.
  3. Paikalliselle poliisille tulisi antaa hälytys - he voivat kertoa sinulle vastuusi ja kuinka parhaiten saada se palautettua.

Toivon, että teet omistajalle erittäin onnellisen.

#7
+3
orome
2012-08-18 02:38:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alkaen iOS 6: sta, omistajat voivat auttaa sinua lähettämällä numeron puhelimeen uuden "Kadonnut" -tilan avulla:

IOS 6 ja iCloud tarjoavat nyt Kadonnut-tilan, mikä tekee entistä helpommasta Löydä iPhoneni -toiminnon löytämisen ja suojaamisen puuttuvalta laitteelta. 6 Lukitse puuttuva iPhone välittömästi nelinumeroisella salasanalla ja lähetä sille viesti, jossa näkyy yhteysnumero. Näin hyvä samarialainen voi soittaa sinulle lukitusnäytöltäsi käsittelemättä muita iPhonen tietoja. Kadonnut-tilassa laitteesi seuraa käyntiäsi ja ilmoittaa sinulle aina, kun kirjaudut sisään Find My iPhone -sovelluksella.

#8
+2
Moshe
2010-09-02 00:44:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit kokeilla useita asioita. Mankoffin vastauksen pohjalta:

1) Yritä ottaa SIM-kortti pois ja tarkistaa, onko siinä kontakteja. Jos iPhone ei ollut ensimmäinen SIM-kortin kanssa käytetty puhelin, se voi olla tallentanut siihen yhteystietoja.

2) Kokeile "Soita kotiin".

Muistan myös nähneeni tämän artikkelin jonkin aikaa sitten, mietin, toimiiko se edelleen iPhone 4: n kanssa: Lue iPhone-tietoja Ubuntulla

Muokkaa (Suora lainaus):

Tee onko sinulla iPhonessa PIN-koodi? No, vaikka se saattaa suojata sinua puhelun soittamiselta tai sovellusten hölmöinniltä, ​​se ei estä pääsyä tietoihisi ... niin kauan kuin harhaileva henkilö käyttää Ubuntun "Lucid Lynx" 10.04 -ohjelmaa.

Turvallisuusasiantuntijat Bernd Marienfeldt ja Jim Herbeck löysivät jotain todella mielenkiintoista, kun he liittivät vankilaan rikkomattoman, täysin päivitetyn iPhone 3GS: n tietokoneeseen, jossa on Lucid Lynx ...

Paljastin tietosuojan haavoittuvuus [9], jonka voisin kopioida kolmella muulla ei vankilassa rikki 3GS-iPhonella (MC 131B, MC132B), joihin oli asennettu eri iPhone-käyttöjärjestelmäversiot (3.1.3-7E18 modeemin laiteohjelmisto 05.12.01 ja versio 3.1.2 -7D11, modeemi 05.11 .07), kaikki suojatut PIN-koodit, mikä tarkoittaa, että haavoittuvuus ohittaa todennuksen useille tiedoille, missä ihmiset todennäköisesti luottavat tietosuojaan salauksen avulla eivätkä odota, että todennusta ei ole paikallaan.

Tämän saat automaattisen asennuksen kautta ilman PIN-pyyntöä:

alt text

Tämä tietosuojavirhe paljastaa musiikin, valokuvat, videot, podcastit, äänitallenteet, Googlen turvallisen selaustietokannan, pelin sisällön ... mielestäni tähän mennessä löydetyn nopeimman kompromisseja luku- / kirjoitusoikeuden poistumatta hyökkääjän mahdolliset kokemukset. Kuvitellaan, kuinka moni yritys (esim. Fortune 100) todella luottaa siihen, että heidän iPhone 3GS: n koko sisältö on suojattu salauksella PIN-koodilla todentaminen paikallaan sen avaamiseksi.

Tämä on rehellisesti sanottuna huikea virhe. Se antaa pohjimmiltaan kenelle tahansa, joka pystyy ajamaan Linux-tietokonetta, kopioimaan tietoja iPhonesta ilman, että puhelimen omistajalla on aavistustakaan siitä, että näin on tapahtunut. pääsy iPhoneen on vain puskurin ylivuoto pois, mikä tarkoittaa vakavaa käyttöä.

Lopuksi Apple-myymälässä sarjanumero olisi yhdistetty iPhoneen, kuten Philip Reagan ehdotti.

Muistan, että yksi iOS 4 -päivityksistä sisälsi salauksen PIN-koodisi perusteella. Ihmettelen, korjataako se kuvailemasi turvallisuusvirheen.
Niin minä. (Täyteteksti)
#9
+1
gertab
2013-08-10 18:10:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sirin avulla voit soittaa joillekin kontakteille.

Et todennäköisesti tiedä yhtään nimeä hänen yhteystietoluettelostaan, joten kysy Siriltä:

  1. soittaa kotiin
  2. soittaa äidilleni / isälleni
  3. antaa minulle ohjeet kotiin
  4. mikä on nimeni
  5. kuka on sisareni / veljeni.

Kun kysyt Siriltä yhteystietoja, se tuo esiin KAIKKI iphone / icloudiin syötetyt yhteystiedot.

Joten jos iPhone on kytketty wifi / 3g / 4g-verkkoon ja siri on käytössä, sinulla on pääsy omistajan henkilöllisyyteen (koti, sukulaiset, muut puhelinnumerot, osoitteet).

Jos wifi ja 3g on kytketty pois päältä, sinulla on vaikeuksia käsitellä sitä.

#10
+1
squishymama
2013-09-12 23:28:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritän toista taktiikkaa. Kirjoitin muistiinpanon, jossa käskin heitä soittamaan puhelimeen tai soittamaan numerooni, ja otin kuvan heidän puhelimellaan. Toivottavasti se lataa Photo Streamiin. Näyttää siltä, ​​että 3G on päällä, mutta en ole varma, lataako se vain wifi-yhteyden. Noh. Se on laukauksen arvoinen ...

#11
  0
Skooter
2015-03-18 06:22:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Odota vain omistajan soittamista, kun hän huomaa kadottaneensa sen. Löysin juuri iPhonen matkalla kotiin ja kun etsin 'Kuinka löytää lukitun iPhonen omistaja', se soi. Omistajien vaimo, Viola! Perustaa kokous ja toivon, että joku tekee saman minulle joskus.

#12
-1
Yolanda
2012-06-14 11:00:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

plug the phone into iTunes to get data like the name or other identifiers!!

Lukitulla puhelimella tämä ei toimi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...