Kysymys:
Kuinka poistan levyltä poistetut tiedostot iTunesista?
Nick Hawes
2010-08-27 13:34:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siivotessani levyäni poistin pari tiedostoa musiikkikokoelmastani, jota iTunes hallinnoi. Kun yritän synkronoida laitetta, saan virheilmoituksen, että se ei voi synkronoida näitä tiedostoja, koska niitä ei ole olemassa. Ongelmana on, että en enää löydä näitä tiedostoja iTunesista niiden poistamiseksi. Ne eivät näy, kun etsin sopivia termejä. Joten kysymykseni on, miten löydän ne, ja piilottako iTunes heidät minulta jollakin "älykkäällä" tavalla?

Neljä vastused:
#1
+20
nevster
2012-01-07 10:20:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen löytänyt helpon ja luotettavan ratkaisun tähän mennessä! Ei komentosarjoja, soittolaskuja tai luokituksia ei menetetä.

 1. Luo uusi soittolista, sano temp.
 2. Valitse kaikki kappaleet, joita haluat käsitellä, ja vedä ja pudota heidät soittolistaan. Uusi soittolista sisältää vain kelvollisia kappaleita. Kaikki kelpaamattomat raidat merkitään huutomerkillä.
 3. Vaihda soittolistaan ​​ja valitse kaikki raidat, napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella ja Poista valinta -valintaa
 4. Vaihda takaisin Musiikki ja lajittele valintamerkki - nyt kaikki virheelliset raidat on ryhmitelty yhteen!
 5. Valitse ne kaikki ja poista!

Voit sitten mennä tarkistamaan kappaleet uudelleen varmistaaksesi, että ne synkronoidaan. laitteisiin.

Koska minun on pakko kestää iTunesia Windowsissa tiettyjen laitteiden takia, tämä tuntuu helpoimmalta vaihtoehdolta minulle.
Valitettavasti iTunes 11: stä lähtien tämä ei näytä enää toimivan. Virheelliset raidat on nyt lisätty soittolistaan.
Toimii silti hyvin minulle. Olen juuri poistanut joitain kappaleita albumista, valin sitten kaikki albumin kappaleet ja vedin ne väliaikaiseen soittolistaan. Heti kun aloitin vetämisen, poistetuissa kohteissa oli huutomerkkejä ja pudotettuasi väliaikaiseen soittolistaan ​​vain kelvolliset raidat näkyvät soittolistalla.
Hrm. Yritin vain uudelleen ja se näyttää toimivan. Joko äskettäin päivitetty iTunes 11 korjasi tämän tai kaipasin jotain aiemmin.
"Loistavan yksinkertainen" ?? Sanoisin, että yksinkertainen valikkokohta, kuten "Siivoa kirjasto", ansaitsee enemmän kutsua "loistavan yksinkertaiseksi" ... Olen kuitenkin samaa mieltä, tämä näyttää olevan järkevin tapa tehdä se.
Ajattele vain tätä - voi olla yksinkertaisempaa tehdä tämä: kun olet tehnyt alkuperäisen valinnan, poista niiden valinta, siirry sitten lämpötilaan ja tarkista ne soittolistasta, vaihda sitten takaisin ja lajittele ja poista tarkistamattomat
Tämä 95% toimi minulle.Joitakin OGG-äänitiedostoja, joita en voi toistaa iTunesissa päivitetyn Yosemite-päivityksen jälkeen, ei lisätty väliaikaiseen soittolistaan, mutta niillä ei myöskään ollut (!) -Symbolia.Minun piti skannata tarkistettujen kappaleiden luettelo manuaalisesti ja poistaa niiden valinta.Ei niin paha tapauksessani, koska minulla oli vain ~ 50 OGG-tiedostoa, mutta tämä olisi ärsyttävää, jos sinulla olisi paljon.OS X 10.10.5, iTunes 12.4.3.1.
#2
+4
mmmmmm
2010-08-27 13:39:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisää toimintoja iTunesiin katsomalla Dougin Applescripts. On skripti kuolleiden jälkien poistamiseksi.

#3
+4
Lri
2012-06-04 21:22:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dougin AppleScripts for iTunes -ohjelma on nyt osa kaupallista sovellusta, mutta vuoden 2011 version voi silti ladata ilmaiseksi täältä.

Tässä on yksinkertaisempi komentosarja sen pitäisi tehdä suunnilleen sama asia:

 kerro sovellukselle "iTunes" toista t-kirjaimella (hae kirjaston soittolistan 1 tiedostoraitoja), jos t: n sijainnista puuttuu arvo, poista sitten t end Repend kerro 
Tämä poistaa jokaisen toisen tiedoston, jota ei ole jokaisella ajolla. Syy, miksi se todennäköisesti toimi sinulle viidellä ajolla, on se, että 2 ^ 5 on jo 32, joten viiden ajon jälkeen vain 1/32 puuttuvista tiedostoistasi olisi edelleen olemassa
@0x89 Olet oikeassa, se kävi läpi viitteitä, kuten `` iTunes '' -kirjaston soittolistan 1 jokaisen tiedostoraidan kohta 1035. Muokkasin komentosarjaa lisäämään nimenomaisen haun.
#4
+3
bmike
2011-08-12 00:38:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Liikenneympyrä on pidempi, mutta ei vaadi komentosarjoja.

 1. Vie kirjastosi työpöydälle xml: nä
 2. sulje iTunes ja siirrä nämä tiedostot työpöydälle / roskakoriin

  • iTunes-musiikkikirjasto.xml
  • iTunes-kirjasto.itl
  • iTunes-kirjaston lisäosat.itdb
  • iTunes-kirjasto Genius.itdb
 3. Käynnistä iTunes - se näyttää "tyhjältä", mutta kaikki ohjelmat ja musiikki ovat edelleen lähellä

 4. Vedä iTunes Media -kansio iTunes-ikkunaan - Kirjasto vasemmassa yläkulmassa - pudota kansio Musiikki tai muiden luokkien päälle ja iTunes lisää ne uudelleen tietokantaan, mutta vain asemalla vielä olevat tiedostot lisätään
 5. Tuo tallennettu library.xml-tiedosto - tämä lisää kaikki luokitukset, soittolistat ja kappaleet, joita ei enää ole, puhdistetaan soittolistoista.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...