Kysymys:
Kuinka poistan Chromen kahden sormen taaksepäin / eteenpäin -suuntamisen käytöstä?
Jason Salaz
2011-08-10 03:25:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Chromen kehitysversioissa he ovat toteuttaneet, tarkentaneet ja vapauttaneet kahden sormen pyyhkäisyt vasemmalle / oikealle selataksesi selaimen historiaa eteenpäin. Valitettavasti voit laukaista sen vahingossa, kun olet keskellä pitkää alas / ylös-selausta, jota on sanomattakin usein sanottavaa.

Pidän yleensä eleestä ja esim. Esikatselusta, Safarista ja muut sovellukset ovat toteuttaneet sen paljon paremmin, missä et voi sokeasti liikkua taaksepäin / eteenpäin niin kauan kuin olet alkanut vierittää ylös / alas.

Kuinka poistan selaamisen taaksepäin / eteenpäin kahden sormen selektiivisesti käytöstä Chromessa?

Tämä kuulostaa huonolta toteutukselta Chromelta. Oletko harkinnut virheen jättämistä?
Itse yritin vain toistaa tämän, eikä se näytä tapahtuvan minulle viimeisimmässä kehitystyössä. Oletko varma, että olet ajan tasalla?
Olen viimeisimmässä kehitysversiossa ja voin vahvistaa tämän virheen. Ilmoitin virheen Chrome-tiimille. http://code.google.com/p/chromium/issues/list
Jos sinun ei tarvitse olla dev-versiossa, se on vähemmän herkkä beetakanavassa
Se ei ole sopiva vastaus sen perusteella, että (teoriassa) millä tahansa muulla kanavalla on lopulta dev-kanavan nykyinen tila.
Se on myös helppo tehdä, jos sivu on leveä ja yrität vain vierittää kokonaan takaisin vasemmalle.
100 miljoonaa kertaa ^
Tämän sivun äänten ja katselukertojen perusteella tämä on poistettava käytöstä oletuksena.
Äänestäkää tämä vika: https://bugs.chromium.org/p/chromium/issues/detail?id=854881
Seitsemän vastused:
#1
+401
Gil Broochian
2013-01-28 06:39:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän sen yli vuotta myöhemmin, mutta minulla oli sama kysymys ja sitten selvitin vastauksen itse.

Avaa pääte ja kirjoita:

  oletusarvot kirjoittavat com.google.Chrome AppleEnableSwipeNavigateWithScrolls -bool FALSE  

Käynnistä sitten Chrome uudelleen.

Nyt voit ottaa sen käyttöön koko järjestelmässä ja poistaa sen käytöstä vain kromin yhteydessä. Muuten, tämä toimii kaikilla sovelluksilla, korvaa vain com.google.Chrome kohdesovelluksen nipputunnuksella.

Jos olet kiinnostunut sen toiminnasta, AppleEnableSwipeNavigateWithScrolls on yleinen asetus, joka voidaan korvata mille tahansa määritetylle sovellukselle.

Toivottavasti tämä auttaa joku tulevaisuudessa.

Kyllä. Voi luoja kyllä. Tämä on erinomaista. Se auttoi minua, NYT. KIITOS!
Haluan luoda sata tiliä vain voidakseni äänestää tätä vastausta niin monta kertaa kuin inhimillisesti mahdollista.
Tämä ei enää toimi. Chrome 30 Mavericksissä. Toinen järjestelmäasetusten ratkaisu toimii: http://apple.stackexchange.com/a/28998/8041.
Toimii minulle Mavericksissä ilman `.plist`
Kuinka tehdä siitä automaattinen? (Minulle se toimii, mutta järjestelmän uudelleenkäynnistyksen jälkeen minun on tehtävä se uudelleen.)
Et koskaan tarvitse .plist-tiedostoa. Voitko poistaa vastauksen osan?
Yritti tätä Yosemite-palvelussa, eikä se näytä toimivan (edes Chromen uudelleenkäynnistyksen jälkeen). Tämä on erittäin ärsyttävää - varsinkin kun kirjoitan tietoja (sanon, kirjoitan vastauksen SE: lle) ja vieritän tarkistamaan jotain - on melko helppo päästä takaisin ja menettää muokkauksesi. Tarvitseeko tämä vastaus Yosemiten päivitystä?
Meidän on pystyttävä hallitsemaan tätä käyttäytymistä verkkosovelluksessa (Rakennamme sovellusta, jolla on vaakasuunnassa vierittävä asettelu) ...
Tämä toimi minulle Yosemitessa ja Chrome 41: ssä - mutta yritin sitä taikuushiirellä, joten jouduin käyttämään @fredy-muñoz-vastausta ...
Toimii Chrome 44: ssä Yosemite 10.10.4: ssä Bluetooth Logitech -hiirellä.
Paljon parempi!Toimi minulle Chrome-versiossa 45.0.2454.101 (64-bittinen) OS X Yosemite 10.10.5 -käyttöjärjestelmässä.
Tämä lakkasi toimimasta minulle, mutta sitten tajusin, että Chrome oli keskellä päivitystä ja se on käynnistettävä uudelleen (`` Chrome``> Tietoja Google Chromesta> Käynnistä uudelleen).
Yosemite + Chromen uusin vakaa 47.0.2526.106 (64-bittinen): `Defaults write com.google.Chrome AppleEnableSwipeNavigateWithScrolls -bool FALSE` toimii täydellisesti minulle Chromen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. (Huomaa aikaisemmat vastaukset `Defaults write com.google.Chrome.plist AppleEnableSwipeNavigateWithScrolls -bool FALSE ' mutta ylimääräinen ".plist" -liite teki siitä NOOP.)
Mahtava!Toimii myös Safarissa !!!`Defaults write com.apple.Safari AppleEnableSwipeNavigateWithScrolls -bool FALSE '.Juuri mitä etsin.Kahden sormen pyyhkäisy on tarkoitettu myös vaakasuuntaiseen vieritykseen, ja vierittäminen tekstialueella, joka sisältää ylimitoitetun kuvan, voi käynnistää "takaisin-painikkeen", joka hävitti työni täyttämällä lomakkeen.Ei siistiä.Heidän pitäisi tehdä siitä vähintään 3 sormi.
Tämä toimi minulle, kun käynnistin tietokoneeni uudelleen.
Tiedän, että tämä on päinvastainen kuin kysytyt kysymykset, mutta käytin tätä vain sallimalla kahden sormen pyyhkäisyn palataksesi takaisin vaihtamalla EPÄTOSI TOSI-arvoksi näin: `` Defaults write com.google.Chrome AppleEnableSwipeNavigateWithScrolls -bool TRUE ''
Toimii El Capitan- ja Chrome-versioissa 55.0.2883.95 (64-bittinen).Piti lopettaa Chrome ja käynnistää se uudelleen.Järjestelmän uudelleenkäynnistystä ei tarvita.
Työskentelee edelleen Sierrassa (10.12.5) ja Chrome 59.0.3071.115.Kiitos!
Toiminut minulle Sierra- ja Chrome-versioissa 62.0.3202.94 (virallinen koontiversio) (64-bittinen).Kiitos paljon!!!
Pelastin päiväni.Lopuksi vihattu ominaisuus poistettiin käytöstä.
#2
+150
raydeen
2011-10-24 17:48:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Menin System Prefs -sovellukseen ja muutin sivunvaihtoeleen kahdesta sormesta kolmeen (OSX Lion). Kolmen sormen pyyhkäisy näyttää joka tapauksessa reagoivammalta ja käytän yleensä vain kahta sormea ​​kaikkeen muuhun.

Järjestelmäasetukset> Ohjauslevy> Lisää eleitä> Pyyhkäise sivujen välillä

... tämä toimii, vaikka muutat myös kaikkien muiden sovellusten (myös esikatselun) asetuksia. Pidän tästä ratkaisusta ja sitä teen, mutta toivon, että Chrome-ihmiset lukevat tämän ketjun ja näkevät, että heidän on tarjottava korjaus selaimessa.
Toimii myös Mountain Lionille.
IMHO on parempi ratkaisu kuin Chromen oletusasetusten muuttaminen komentorivikomennolla.
Toimii Mavericksissa, kun komentorivivaihtoehto ei.
Toimii hyvin myös Yosemitessa.Jotkut ihmiset saattavat pitää pyyhkäisystä / eleistä, mutta en todellakaan, joten muutin sen kolmen sormen pyyhkäisyksi (jonka pitäisi välttää vääriä positiivisia tuloksia).
Kiitos vihjestäsi!Rakastan kahta sormea, jotka selaavat selaimen historiaa ja käytin sitä siitä lähtien.Mutta nyt, kun käytin pohjapiirrosverkkosovelluksia, kuten http://community.planningwiz.com/ ja http://www.homestyler.com/floorplan 2D / 3D-näkymissään, joissa elettä käytetään näkymän vieritykseen,Olin laukaissut historian takaisinkäynnin vahingossa liian usein, mikä oli ärsyttävää, koska se poistui sovelluksesta aina aloitusnäyttöön ja hylkäsi työni ... Joten tarvitsin väliaikaisen deaktivoinnin työskennellessäni näiden sovellusten kanssa.Kiitos!
Pelastit päiväni. Komentovaihtoehto ei toiminut minulle El Capitanissa
#3
+29
Fredy Muñoz
2015-03-11 03:25:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa kaksi erilaista ominaisuutta, yksi on Ohjauslevy : AppleEnableSwipeNavigateWithScrolls , toinen on Hiiri / Taikahiiri : AppleEnableMouseSwipeNavigateWithScrolls .

Joten sinun on suoritettava yksi tai molemmat näistä komennoista:

  $ defaults write com.google.Chrome AppleEnableMouseSwipeNavigateWithScrolls -bool false $ defaults kirjoita com.google.Chrome AppleEnableSwipeNavigateWithScrolls -bool false  
Paljon kiitoksia tästä!Minun elämääni ei pystytty selvittämään, miksi tämä toimi kaikille muille paitsi minulle - se johtui siitä, että käytän taikahiirtä ja tarvitsin `` AppleEnableMouseSwipeNavigateWithScrolls ''.
Tämä on vastaus, jota tarvitaan, jos käytät Apple Magic Mouse 2 -hiirtä.
mahtavaa, melkein hulluin tästä, kun jotkut sivut tarvitsivat pystysuuntaista vieritystä ja sen sijaan navigoivat ...
#4
+19
zechdc
2011-12-06 04:01:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yhteenveto :

Näyttää siltä, ​​että Google Chrome käyttää Applen oletusarvoisia eleitä, joten poistamalla Chromebookit käytöstä poistamalla Applen eleet käytöstä. Kuitenkin luultavasti rakastat edelleen joitain eleitä, kuten minä. Saat täältä BetterTouchTools-sovelluksen.

Poista Google Chromes -eleet käytöstä

Voit poistaa kromi-eleet käytöstä siirtymällä kohtaan Järjestelmäasetukset > Mouse tai Ohjauslevy > Lisää eleitä > ja poista valinta Pyyhkäise sivujen välillä.

Säilytä haluamasi eleet

Rakastan edelleen eleitä, joten latain BetterTouchTools-sovelluksen, jonka avulla voin tehdä haluamani eleet. Poistin kaikki omena-eleet ja loin sitten omat. Tällä tavalla voit saada mukautetun eleillä. Tai jos haluat, jätä joitain omena-eleitä päälle ja käytä BetterTouchTools-sovellusta muokatuihin.

hienoa, tämä toimii.
Kuinka otat pyyhkäisyn sivujen välillä käyttöön muissa sovelluksissa? Ele puuttuu BetterTouchTools-sovelluksesta.
@PetrPeller Jokaisella sovelluksella on oltava oma pikanäppäin sivun pyyhkäisemiseksi. BetterTouchTools-sovelluksessa voit määrittää mukautetut eleet kullekin sovellukselle. Määritä uusi sovellus, käytä mitä tahansa elettä pyyhkäisemällä ja syötä sitten kyseisen sovelluksen pikanäppäin eleitä varten. Käydä järkeen?
@zechdc Mutta tällä tavalla minun olisi määritettävä jokainen sovellus erikseen, ja kaipaan animaatiota, koska ele käännetään pikanäppäimeksi. On sääli, että BetterTouchTools ei voi poistaa käytöstä vain kahden sormen pyyhkäisyeleitä Google Chromelle ja jättää oletusasetukset eri sovelluksille.
@PetrPeller Olen samaa mieltä. Valitettavasti en voi olla enemmän apua.
Voitteko poistaa kahden sormen vaakasuuntaisen pyyhkäisyeleen sovelluskohtaisesti BetterTouchTools-sovelluksella, eli poistaa tämän käytöstä vain Chromessa, mutta silti käyttää sitä Preview.appissa, Safarissa jne.?Jos ei, millä muilla työkaluilla tai millä kokoonpanotiedostolla tweaks tai komentorivit?
@prog Et voi poistaa järjestelmän oletusarvoisia eleitä käytöstä BetterTouchTools-sovelluksella.Voit lisätä vain muita eleitä.Suosittelen, että poistat Macin oletusarvoiset eleet käytöstä ja luo sitten omat.Voit luoda uusia eleitä sovelluskohtaisesti.Voit esimerkiksi asettaa pyyhkäisytoiminnon BTT: ssä käyttämään `` CMD` + `[-pikanäppäintä, joka saa safarin palaamaan takaisin historiaan yhdellä sivulla.Onko siinä järkeä?
rakastan tätä vaihtoehtoa, eleet ovat hyödyllisiä, se on vain ristiriita, kun vieritän vaakatasoa ja saavun rajan, joten se ajattelee, että yritän navigoida.Olen vaihtanut sen 3 sormen pyyhkäisemiseen, joten minulla on edelleen nopea ele.Kiitos!
Tämä ei vastaa kysymykseen suoraan, ja se näyttää mainonnalta.BetterTouchTools on kaupallinen ohjelmisto.
#5
+8
Lloyd
2013-06-04 02:09:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Chrome Canary -käyttäjien tulisi käyttää:

  oletusasetuksia kirjoittamalla com.google.Chrome.canary AppleEnableSwipeNavigateWithScrolls -bool FALSE  
Testauksen aikana com.google.Chrome.canary.plist-tiedoston pitäisi olla com.google.Chrome.canary.
#6
+7
Chris
2015-02-21 06:49:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritin myös Yosemiten terminaalikomentoa, se ei toiminut minulle.

Ja yritin sitten poistaa hiiren asetuksista valinnan "Pyyhkäise sivujen välillä", ja se toimi.

enter image description here

Se ei toiminut sinulle, koska käytät Magic Mouse -hiirtä etkä Magic Trackpad -levyä.Huomaa @Fredy-Muñozin vastaus.Tämän vastauksen ohjeet poistavat ominaisuuden * käytöstä kaikissa sovelluksissa *.Jos tämä toimii sinulle, hieno.Pyysin kuitenkin viestissä / alkuperäisessä kysymyksessä sen selektiivisestä poistamisesta käytöstä Chromessa.Katso lisätietoja hyväksytystä vastauksesta tai Fredystä.
#7
+5
Luke Dennis
2011-10-18 03:49:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa tapa, jolla olen tällä hetkellä, on poistaa käytöstä kahden sormen pyyhkäisy koko järjestelmässä Järjestelmäasetusten Ohjauslevy-osiosta. Odotan kärsivällisesti, että Chrome joko korjaa sen toteutuksen tai antaa ainakin sovelluksen mieltymyksen ominaisuuden poistamiseksi käytöstä.

En usko heidän koskaan korjaavan tätä.He ovat väittäneet vielä typerämmän väärinkäytön puolesta vuosien ajan, jolloin [poista] -näppäimen painaminen palaa sivulle, jos mikään kenttä ei ole kohdennettu.Käytettävyyden näkökulmasta Chrome on höyryssä oleva kasa.Sen tärkeimmät lunastustekijät ovat (1) ylivoimainen tarkastaja ja (2) enemmän ja parempia laajennuksia.Muuten se olisi arvoton.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...