Kysymys:
Kuinka saan tiedostot iPadiltani Dropboxiin?
Jaydles
2010-08-24 02:23:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletetaan, että saan tiedoston sähköpostitse tai tallentan sen GoodReaderiin, tai löydän linkin siihen verkossa ja haluan laittaa sen Dropboxiin ipad-sovelluksella.

Vaikuttaa siltä, ​​että ainoat tiedostot, jotka voit lisätä sovelluksesta, ovat valokuvia ja videoita. Kaipaanko mitään? Goodreader on hieno esimerkki siitä, miten sovellus voi "vetää" yhteensopivia tiedostoja sähköposteista jne., Mutta en löydä vastaavaa ominaisuutta Dropbox-sovelluksesta.

iOS on niin outo. Mikään tiedostojärjestelmä ei tarkoita sitä, että sinun on tehtävä tavallisimmat asiat, joiden pitäisi olla niin helppoja.
Sinulta ei puutu mitään. [Dropboxista puuttuu se] (http://www.dropbox.com/help/84).
Kahdeksan vastused:
#1
+14
Tom H
2010-08-24 17:37:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että vaikka tämä ominaisuus ei sisälly viralliseen dropbox-sovellukseen, on mahdollista suorittaa GoodReader for iPad.

  1. Avaa GoodReader iPadissa ja laajenna oikean alakulman osiota. päänäytössä, jossa lukee "Yhdistä palvelimiin"
  2. Napauta "Lisää"
  3. Napauta "Dropbox"
  4. Anna tietosi ja napsauta lisää
  5. Napauta nyt juuri lisäämääsi palvelinta (kutsuin sitä "Dropboxiksi").
  6. Äskettäin tulleen ponnahdusikkunan oikeassa alakulmassa on painike, jossa sanotaan lähetys. Napauta sitä.
  7. Valitse lähetettävät tiedostot ja napauta Lähetä.

Sinun tarvitsee vain suorittaa vaiheet 5–7 toisen kerran

Kiitos, se on mielenkiintoista. Minulla ei ole mitään tiedostoja Omat tiedostot -kansiossa Goodreaderissa, mutta käyn katsomassa, kuinka saisin tavaraa sinne. :-)
Voit saada sen lukuisilla eri tavoilla: iTunes-tiedostojen jakaminen, avaaminen sähköpostista (napauta ja pidä liitettä), minkä tahansa webdav-palvelimen, mobileMen kautta, nimität sen, että heillä todennäköisesti on se ...
Vau. Minulla ei ollut aavistustakaan. Tämä saa minut ajattelemaan, että minun täytyy palata takaisin ja lukea GoodReaderin asiakirjat nähdäksesi, mitä muuta se voi tehdä.
@robsoft, Luulen, että teidän kaikkien pitäisi todella harkita [vastaukseni] tarkastelua (http://apple.stackexchange.com/questions/395/how-can-i-get-files-into-my-dropbox-from-my -ipad / 10715 # 10715)! : P
#2
+4
Guillermo Esteves
2010-08-26 02:12:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit lähettää tiedostoja Dropboxiin Habilisilla. Käytän sitä valokuvien siirtämiseen puhelimesta iPadiin ilman kameran liitäntäsarjaa. Se toimii kuin viehätys.

Jos sinulla on Mac, voit myös käyttää MobileDL: tä tiedostojen hakemiseen Dropboxiin. Se on sovellus, jonka avulla voit liittää URL-osoitteen iPadin / iPhonen / iPodin Simplenoteen ja se alkaa ladata tiedostoa Maciin. Muista vain mennä asetuksiin, kun asennat sen ja asetat latauskansion Dropboxiin. Haittapuoli on tietysti se, että sinun on jätettävä Mac-tietokoneesi kotiin, jotta voit käyttää sitä.

Habilis on "eläkkeellä"
#3
+4
Lizzan
2011-11-10 18:13:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on todella mahdollista tehdä ilman ylimääräisiä sovelluksia nyt. Liitteillä, joita voi esikatsella Mailissa, ja useimmilla jokaisella tiedostotyypillä Safarissa, voit käyttää Avaa sisään ... -vaihtoehtoa ja valita Dropbox. Sitten sinun on valittava kansio, johon tiedosto ladataan, ja napauta Lähetä-painiketta.

Tee Mailissa tämä: Mail screenshot

Ja tee Safarissa näin: Safari screenshot

#4
+3
robsoft
2010-08-24 03:12:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen halunnut tehdä myös tämän, mutta toistaiseksi turhaan. Dropbox-sovelluksen sisäisessä ohjeessa sanotaan: 'Dropbox-mobiilisovelluksen iPad-version avulla voit ladata kaikki galleriaasi synkronoidut videot tai valokuvat.

Joten, siitä oletan, että sinulla ei ole mitään puutetta - ainoat latausvaihtoehtosi ovat tällä hetkellä kuvia ja videoita yleisestä galleriasta. :-(

On mielenkiintoista nähdä, lähettävätkö ihmiset tietysti käyttökelpoisia kiertotapoja. :-)

Katso @Tom's GoodReader -kiertotapa.
#5
+2
cregox
2011-03-23 23:54:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on hieno ratkaisu: http://sendtodropbox.com

Ja täällä, miten löysin sen. Kiitos äänirasia!

Kiitos ehdotuksesta, Cawas. Tarkastellaan sitä.
#6
+1
mst
2011-03-24 00:07:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Internetissä olevan linkin osalta icabmobile: http://itunes.apple.com/de/app/icab-mobile-web-browser/id308111628?mt=8 voi ladata tiedostoja ja lataa dropboxiin.

#7
+1
konqui
2013-12-14 13:14:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

jos sinulla on goodreader, voit lisätä dropbox-tilisi siihen, et enää tarvitse dropbox-sovellusta.

#8
-2
KT4
2013-12-08 01:17:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jailbreak laitteellesi ja asenna iFile Cydiasta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...