Kysymys:
Kuinka voin asentaa sovelluksen .dmg-levykuvasta?
Chealion
2010-09-05 08:14:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ladannut Firefoxin ja se istuu nyt työpöydälläni nimellä Firefox.dmg. Kun kaksoisnapsautan Firefox.dmg-tiedostoa, se avaa ikkunan, jossa on Firefox, jotta voin käyttää sitä - tarkoittaako tämä sitä, että sovellus on asennettu?


Yhteisö Wiki lähetti kysymyksen, koska minä mielestäni on hyödyllinen kysymys sivustolla ihmisten osoittamiseksi, se ei ole aivan intuitiivinen tehdä eikä kysymys, joka mielestäni ansaitsee mitään edustajaa.

Kolme vastused:
#1
+22
Chealion
2010-09-05 08:18:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Levykuviin jaetut sovellukset ( .dmg -tiedostot) on suunniteltu asennettavaksi vetämällä ja pudottamalla. Voit vetää ja pudottaa sovelluksen turvallisesti virtuaaliasemalta Applications-kansioon ja käyttää sitä Applications-kansiossa. Kun olet kopioinut sen Applications-kansioon, on turvallista poistaa virtuaaliasema ja poistaa levytiedostotiedosto.

Lähes kaikki sovellukset toimivat hienosti, kun virtuaalinen kiintolevy käynnistetään, kun ne tallentavat sisältöä käyttäjän kansioon. (esim. selaimet, postisovellukset jne.). Se kuitenkin estää sinua suorittamasta sovelluspäivityksiä, koska levykuva on vain luku.

#2
+8
Ali Bolourian
2010-09-06 22:38:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleensä .dmg-tiedostoihin jaetut sovellukset voidaan asentaa eri tavoin niiden pakkaamisesta riippuen. Kun kaksoisnapsautat levykuvaa, olen havainnut nämä kaksi yleistä skenaariota. Se avaa ikkunan ja:

  • Näet itse sovelluksen ja pikakuvakkeen Sovellukset-kansioon. Sinun tarvitsee vain vetää sovellusta ja pudottaa se Applications-pikakuvakkeeseen. Se kopioidaan Applications-kansioon ja ensimmäisen kerran, kun se suoritetaan, se varoittaa, että sovellusta käytetään ensimmäisen kerran ja se on ladattu Internetistä. Kun olet napsauttanut OK, se ei enää kysy sinulta sitä.
  • Näet sovelluksen kuvakkeen (ja joskus joitain readme-tiedostoja, jotka selittävät sovelluksen asentamisen tai päivittämisen). Kun kaksoisnapsautat sovelluskuvaketta, se käynnistää asennusohjelman, joka opastaa sovelluksen asentamisen läpi.

Kummassakin tapauksessa, kun olet asentanut sovelluksen, voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella levykuva työpöydälle ja valitse Poista. Levykuva katoaa, mutta .dmg-tiedosto pysyy missä tahansa. Sitten on turvallista poistaa .dmg-tiedosto.

#3
+6
gentmatt
2012-09-22 01:55:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

DMG on lyhenne sanoista disk image , muoto, jota käytetään yleisesti OS X: ssä ohjelmiston asentamiseen.

Toinen mahdollisuus on käyttää paketit ( .pkg ), jotka asennetaan OS X -asennusohjelmalla .

DMG Kuvat ovat kuin mukautettavat kansiot, jotka eivät voi sisältää vain itse sovellusta, mutta myös muita tiedostoja. Useimmiten käytetään mukautettua taustaa, ja sinulle annetaan mahdollisuus vetää / kopioida - ja siten asentaa - sovellus OSX: ssä. Se siitä. Kopioit vetämällä kohtaan ...

  • ... / Applications asentaaksesi kaikille käyttäjille
  • ... ~ / Sovellukset asennettaviksi vain itsellesi (~ on kotihakemisto)

enter image description here

Asennuksen poisto

Kuten arvata saattaa, asennuksen poisto tapahtuu yksinkertaisesti vetämällä sovellus sen nykyisestä sijainnista kohdassa (~) / Applications roskakoriin. Tietyn sovelluksen tietyistä tiedostoista (asetukset, välimuisti, ...) jää edelleen tietokoneellesi, mutta ne eivät yleensä vie paljon tilaa. Voit käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoa auttaaksesi sinua löytämään ja poistamaan tällaiset tiedot automaattisesti.

Re "ei voi";kirjoitusvirhe?
Onko taustakuvassa todella mitään pistettä?Tämä on vain hämmentävää, mitä ihmettä on tarkoitus sallia dmg-tiedostot "koristella" Finder -ikkunaan?
Miksi se on outoa?Sen ensimmäinen käyttöliittymä, joten miksi ei tehdä siitä houkutteleva / merkkituote / hyödyllinen?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...