Kysymys:
Kuinka luon mukautetun soittoäänen iPhonelleni?
Jeff Atwood
2010-07-31 04:44:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iPhonessa on hyvin rajallinen valikoima oletussoittoääniä.

Kuinka voin luoda uuden soittoäänen iPhonelleni?

Neljätoista vastused:
#1
+41
Jeff Atwood
2010-07-31 05:00:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Jos haluamaasi kappaletta / ääntä ei vielä ole iTunes-kirjastossasi, lisää se ensin iTunes-kirjastoosi.

 2. Jos haluat käyttää vain osan kappaleesta / äänestä, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella, valitse "Hae tietoja", sitten "Asetukset" -välilehti ja kirjoita aloitus- ja lopetusaika siellä. Muista, että soittoäänet eivät voi olla yli 40 sekuntia!

 3. Valitse Tiedosto-valikosta Muunna> Luo AAC-versio. Jos sinulla ei ole tätä vaihtoehtoa, siirry Muokkaa, Asetukset, Yleiset-välilehteen ja napsauta Tuo asetukset -painiketta. Varmista, että tuontiasetukseksi on määritetty "iTunes Plus" (AAC).

 4. Tämä luo uuden tiedoston iTunes-kirjastoon. Poista se iTunes-kirjastostasi nyt, mutta muista valita "säilytä tiedosto" poistovalintaikkunassa, jotta itse tiedostoa ei poisteta, vain kirjastomerkintä.

 5. Navigoi mihin tiedosto luotiin levyllä, esimerkiksi musiikki \ iTunes \ iTunes Music \ {artist} \ {album}

 6. Nimeä tiedosto uudelleen .m4a - .m4r

 7. Vedä ja pudota tämä .m4r -tiedosto Soittoäänet iTunes-kansio (tai kaksoisnapsauta sitä, niin iTunes käsittelee sen automaattisesti).

 8. Synkronoi iPhone. Varmista varmista , että "Synkronointisoittoäänet" on valittu puhelimen synkronointivaihtoehdoissa (omat olivat oletusarvoisesti poissa käytöstä).

Synkronoinnin jälkeen voit valita uusi soittoääni yläosassa Asetukset, Äänet Mukautettu-osiossa.

varoitus: tämä * ei välttämättä toimi DRMed-kappaleiden kanssa, jotka ostit alun perin iTunesista. Kolmessa käyttämässäni kappaleessa ne kaikki olivat muista lähteistä, kuten Amazon MP3, jne.
Sikäli kuin vaihe 5 menee, iTunesissa pitäisi olla myös vaihtoehto hiiren kakkospainikkeella (esimerkiksi "Näytä Finderissa" Macissa)
Jep, tämä ei toimi "Protected AAC" -tiedostojen kanssa; iTunes kieltäytyy "luomasta AAC-versiota" niille. Muuten, upeat ohjeet!
#2
+13
user549
2010-07-31 05:17:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihtoehtoisesti, jos käytät Macia, voit vain käynnistää Garagebandin. Tässä on lyhyt opetusohjelma Lifehackerista:

http://lifehacker.com/334073/create-custom-iphone-ringtones-the-free-and-apple-way

+1. Parempi vaihtoehto Mac-käyttäjille. Plussat: 1) Mahdollisuus säätää jonkin verran äänenvoimakkuutta (vahvistus, amplitudi) ([näin] (http://forums.macrumors.com/showpost.php?p=3128573&postcount=7)). 2) Kun käytät "Lähetä soittoääni" -vaihtoehtoa, GaradeBand "sekoittaa" kappaleen automaattisesti niin, että se kuulostaa paremmalta (ilmiselvältä) puhelinkaiuttimelta. Tämä on helppo huomata, jos kiinnität huomiota syviin bassoääniin: niiden korkeus on kohonnut. (Tämän välttämiseksi voit viedä .m4a-tiedostoksi ja nimetä sen uudelleen .m4r-muotoon kuten Jeffin vastauksessa.) Mitä tulee haittoihin, "Suojatut AAC: t" eivät toimi myöskään GarageBandissa.
#3
+7
baralong
2010-07-31 05:21:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rehellisesti, Windowsissa iRinger on yksi helpoimmista tavoista. Valitse äänitiedosto, valitse haluamasi segmentti, säädä, napsauta "Vie" ja se on iTunesissa

Yksinkertainen ja helppo

#4
+5
Kyle Cronin
2011-11-20 19:10:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä ratkaisu vaatii Mac OS X: n, mutta on muuten ilmainen:

 1. Avaa äänitiedosto, josta haluat tehdä soittoäänen, QuickTime Player -sovelluksessa. Jos tiedosto on kappale iTunesissa, napsauta tiedostoa control ja valitse "Näytä Finderissa", avaa sitten QuickTime Player ja vedä tiedosto Finderista telakan QuickTime Player -kuvakkeeseen.

 2. Jos äänitiedosto on yli 40 sekuntia, sinun on leikattava se alas:

  1. Valikkorivillä valitse Muokkaa -> Trim ... ja pesuri muuttuu valitsimeksi haluamallesi alulle ja lopulle.

  2. Siirrä alku ja loppu niin, että valinta on enintään 40 sekuntia. On parasta erehtyä varovaisesti eikä ylittää 39,75 sekuntia.

  3. Napsauta "Leikkaa"

 3. Valitse valikkoriviltä Tiedosto -> Vie ... ja tallenna "Vain ääni" -tiedostona työpöydällesi tai muuhun sopivaan paikkaan.

 4. Lataa MakeiPhoneRingtone Rogue Amoebasta ja käynnistä sovellus.

 5. Vedä QuickTime Playerista viety tiedosto MakeiPhoneRingtone-ikkunaan. Se muunnetaan automaattisesti sopivaan tiedostomuotoon soittoääneksi ja tuodaan iTunesiin.

Olen onnistuneesti luonut useita soittoääniä iPhonelleni tällä menetelmällä.

#5
+4
ccpizza
2015-01-15 04:50:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit luoda tai tuoda kappaleen Garageband: n IOS-versiossa suoraan puhelimeesi ja viedä sen sitten soittoäänenä, joka näkyy soittoääniluettelossa Asetukset-kohdassa.

Kun olet luonut kappaleen millä tahansa virtuaalisella soittimella tai tuomalla varsinaisen kappaleen:

 1. Siirry Omat kappaleet (vasen yläkulma -kuvake) ja pitkä paina luomasi kappaletta.
 2. Näyttöön tulee Jaa -valikko, joka sisältää muiden vaihtoehtojen joukossa kohteen nimeltä Soittoääni .
 3. Kirjoita soittoäänen nimi ja tallenna se.
 4. Siirry kohtaan Asetukset > Äänet ja määritä uusi soittoääni.

Ei tarvitse maksaa mitään, et tarvitse Macia tai iTunesia, ja käytät vain ilmaista Apple-ohjelmistoa.

Yksityiskohtaisempi opetusohjelma on täällä.

#6
+3
lpacheco
2011-01-09 01:28:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iPhone-soittoäänet ovat vain AAC-kappaleita, enintään 40 sekuntia, M4R-laajennuksella, tavallisen M4A: n sijaan, jota iTunes käyttää.

Voit tehdä soittoääniä itse iTunesilla. Tee vain kopio kappaleesta ja aseta alku- ja loppupiste siten, että kappale ei kestä yli 40 sekuntia.

Jotkut sovellukset tekevät sen puolestasi. Olen käyttänyt Ringeriä ja soittoääniä Macissa, ja molemmat toimivat melko hyvin.

#7
+3
Matt Manuel
2011-09-08 02:50:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi muu vaihtoehto, joka maksaa 1,99 dollaria App Storessa - iRingtones

Käytän sitä ja pidän siitä. Vaikka toivon, että tiesin GarageBand-menetelmästä aiemmin. :-)

#8
+3
Mathias Bynens
2012-04-11 16:30:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helpoin ratkaisu on hankkia Fission.app ja käyttää sitä raitojen rajaamiseen (koska soittoäänet voivat olla enintään 40 sekunnin pituisia) ja viedä ne tiedostoon .m4r soittoäänen muoto.

Fission.app ei ole ilmainen, mutta käytettävissä on kokeiluversio.

Se on sanottu, jos etsit ratkaisu, joka ei vaadi kolmannen osapuolen ohjelmistoja, katso oma vastauksesi.

#9
+2
Mitch Lindgren
2010-07-31 05:06:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole käyttänyt sitä viime aikoina, mutta aikaisemmin minulla on ollut hyviä tuloksia tällä verkkosivustolla: http://audiko.net/

Olettaen, että se on edelleen toimii iPhone 4: n kanssa, se on melko helpompi prosessi: lataat vain MP3: n, leikkaat sen mielesi mukaan flash-käyttöliittymällä, lataat soittoäänitiedoston ja vedät sen iTunesiin. Onnea!

#10
+1
newenglander
2013-04-24 16:07:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niille teistä, joilla on jailbroken iOS-laitteet, on vähintään kolme maksettua Cydia-sovellusta, jotka voivat tehdä sekä soittoäänen muunnoksen että lisätä (laitteeseen ei voi lisätä osaa App Store -sovelluksissa) suoraan laitteeseen: AnyRing, Bridge ja AudioExplorer +. (Tiedonanto: Olen AudioExplorer + -kehittäjä). Sinun on tietysti edelleen siirrettävä äänitiedosto laitteelle, mutta vankilaan murtautuneet laitteet tarjoavat myös enemmän tapoja tehdä tämä (kuten esimerkiksi scp).

#11
  0
kTea
2012-04-26 13:42:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän aina Ringer.org -sivua ilmaisten soittoäänien luomiseen iPhonelleni. Se on täysin ilmainen ja helppo.

Tervetuloa kysy erilaiselta! Kysy erilaisilta -vastausten on oltava enemmän kuin vain linkkejä. Linkki on hyvä sisällyttää linkki, mutta yhteenveto tai ote se vastauksesta. Katso lisätietoja [UKK: sta] (http://apple.stackexchange.com/faq) saadaksesi lisätietoja. Kiitos :)
#12
  0
Annam Vinay
2016-12-19 23:46:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voimme tehdä omia soittoääniä käyttämällä garagebandia, jonka saatat jo tietää.Mutta se voi käyttää vain musiikkia, joka ei ole Apple-musiikkia.Kun luot soittoäänen .m4r tietokoneelle ja lähetät sitten musiikkisovellukseen iTunesin kautta, äänenlaatu heikkenee.Joten paras ratkaisu on käyttää autotalli.Kappaleen tulisi kuitenkin olla musiikkikirjastossasi, ennen kuin voit tehdä sen.Ja jotta voit lisätä musiikkia iPhonen kirjastoon iTunesin kautta, sinun on poistettava käytöstä iCloud-musiikkikirjasto, joka poistaa kaiken laitteesi Apple-musiikin.Joten tässä on ratkaisu

 1. Liitä iPhone tietokoneeseen / MacBookiin.
 2. Avaa iTunes siinä.
 3. Avaa iPhone ja siirry sivuvalikkorivin sovelluksiin.
 4. Siirry nyt garageband-sovellukseen ja lisää haluamasi kappale.
 5. Kun olet lisännyt kappaleen, irrota iPhone.
 6. Kappale on nyt saatavana autotallikirjastossasi.

Se on paras tapa luoda mukautettu soittoääni.

#13
  0
Alaska Man
2017-03-04 21:20:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän tällä tavoin siitä, koska se on yksinkertainen, ja kun komentosarja on asennettu, voit tehdä sen kaikki iTunesissa ilman, että sinun tarvitsee liikkua missään muualla.

Käytän Dougin omena-skriptejä "tee soittoääneksi" script.

make ringable script page

Lataat komentosarjan ja laitat sen komentokansioon. hänellä on ohjeet tämän tekemiseksi ja komentosarjojen käyttämiseksi verkkosivustollaan. Ennen kuin käytät komentosarjaa, valitse iTunesissa haluamasi kappale ja avaa komennolla I metatietojen tietoruutu. säädä haluamasi osan aloitus- ja lopetuspiste (40 sekuntia tai lyhyempi) ja sulje tietoruutu.

Jos haluat tehdä soittoäänen juuri käsittelemästäsi kappaleesta, napsauta kappaletta yhdellä napsautuksella, jotta se korostetaan, napsauta sitten iTunes-yläreunan työkalupalkin komentovalikkoa, napsauta pudota "Tee soittoääni" -skripti valikko. Seuraa ponnahdusikkunan ohjeita. Se soittaa soittoäänen valitsemastasi kappaleesta ja sijoittaa sen äänikirjastoon. Voit sitten palata takaisin ja asettaa kappaleen aikaparametrit takaisin sinne, missä ne olivat. Kun synkronoit iPhonen, valitse synkronoida äänet ja voilà, sinulla on uudet soittoäänesi puhelimessasi.

Jos pidät siitä ja käytät sitä, lahjoita Dougille hänen verkkosivullaan siihen aikaan ja vaivaan, jonka hän kirjoitti käsikirjoituksen kirjoittamiseen. Tein.

#14
-1
Kristy Semini
2012-03-16 21:06:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt tätä menetelmää aiemmin, ja pidän sitä erittäin luotettavana. En kuitenkaan luonut sitä enkä halua ottaa siitä kiitosta (plus minulla ei ole vaadittavia kuvia vastaavaksi), joten tässä on erittäin hyödyllinen linkki, jota voit käyttää oppia tekemään omia soittoääniä iTunesin avulla!

Hei, tervetuloa Ask Differentiin. Vastauksessasi on linkki, joka on mahdollisesti hyvä, mutta kannustamme ihmisiä kirjoittamaan vastauksen vaiheet. Linkit voivat mädäntyä ja menetät tiedot silloin. Harkitse yhteenvedon linkin takana vastauksestasi ja saatat huomata, että myönteiset äänet ovat tulossa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...