Kysymys:
Mistä löydän ilmaisen WMA Conversion -ohjelmiston?
Thomas
2010-07-22 00:58:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on valtava kokoelma WMA-tiedostoja (Zune-päivistäni). Ja tietysti, iPhoneni eivät voi tehdä mitään heidän kanssaan. Tietääkö kukaan TODELLA ilmaista (mieluiten avoimen lähdekoodin) WMA-muunnosohjelmaa? Onko se edes laillista? Jos sellainen on olemassa, ilmoita minulle mistä löydän sen. Olen etsinyt ja keksin vain AVS Audio Converterin, joka on "ilmainen ...". Ne antavat sinulle ilmaisen kokeiluversion, mutta jokaisella koodauksella on äänilogo tiedostosi päällä. Voisin vain käyttää Audacityä muokkaamaan sitä ulos, mutta kuka haluaa käydä sen läpi?

Haluan kuitenkin ilmoittaa minulle, onko ilmaista WMA-muunnosohjelmistoa missään tämän maailman Internetzissä.

Ovatko nämä tiedostot DRM-suojattuja?
Ei. Ei tekijänoikeussuojaa.
Pitäisikö tämän jatkua pääkäyttäjänä?
Viisi vastused:
#1
+9
kingbee
2010-07-22 07:23:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos nämä ovat suojaamattomia tiedostoja (ei-DRM-tiedostoja), sinun on voitava pudottaa ne suoraan Macin iTunesiin ja muuntaa ne MP3- tai AAC-tiedostoiksi. En ole koskaan omistanut tai käyttänyt Windows-tietokonetta, joten en tiedä toimiiko sama asia Windows iTunesissa, mutta voit kokeilla sitä.

Macissa voit myös asentaa Flip4Macin. , jonka avulla voit ladata WMA-tiedostoja QuickTimeen ja muuntaa ne MP3- tai AAC-tiedostoiksi. Jos sinulla on joukko tiedostoja, voit määrittää Autmomator-toiminnon tekemään tämä automaattisesti tiedostoja sisältävässä kansiossa.

Viileä. En tiennyt, että iTunes teki WMA-muunnoksen. Minulla on MacBook, mutta työskentelen Windows-kannettavalla tietokoneellani, jolla ei ole iTunesia. Kiitos vinkistä!
#2
+7
ChrisF
2010-07-22 01:12:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytössäsi on Windows, Media Monkey: n ilmainen versio tekee tämän:

Tallenna CD-levyjä ja muunna MP3-, M4A-, OGG-, FLAC- ja WMA-tiedostoja jne. . muihin muotoihin.

Sen mukana tulee aikarajoitettu mp3-kooderi, mutta voit korvata sen itse. Tämä ei kuitenkaan todennäköisesti ole ongelma, jos muunnat iPhonea.

Se muuntaa myös kokonaiset tiedostokansiot yhdellä kertaa, eikä sinun tarvitse lisätä tiedostoja kirjastoon, jotta tämä toimisi.
#3
+5
Nathan Fellman
2010-08-10 01:07:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ffmpeg voi tehdä kaiken. Sikäli kuin voin kertoa, se on vain komentoriville tarkoitettu ohjelma, mutta sillä on plus puoli, että voit suorittaa sen helposti eräajotilassa.

#4
+1
julicoone
2015-02-09 15:07:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät iTunesia Windowsille, se on helppoa.

Käynnistä iTunes ja napsauta sitten File > Lisää tiedosto kirjastoon avataksesi WMA-tiedostot, jotka haluat tuoda . Sitten ikkuna avautuu, kuten alla olevassa kuvassa selvästi näkyy. Napsauta vain Muunna muuntaa WMA iTunes M4A -muotoon. Kun muunnos on valmis, voit toistaa WMA-tiedostoja iTunesissa tai tuoda WMA: ta iPhoneen, iPadiin ja iPodiin.

enter image description here

Mutta jos käytät iTunes for Macia, se on hieman monimutkainen. Sinun on parempi muuntaa WMA iPhone-tuettuihin muotoihin. Ehkä tämä vaiheittainen opas auttaa sinua.

Jos WMA-tiedostosi ovat DRM-suojattuja, sinun on ensin poistettava DRM.

#5
  0
user56044
2013-08-29 09:25:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iTunesin Windows-versio muuntaa jo suojaamattomat wma-tiedostot, joten voit vain koodata tukikelpoiset tiedostosi iTunesilla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...