Kysymys:
Onko olemassa nopea tapa lukita Mac?
longda
2010-08-18 01:06:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Windowsissa voit lukita tietokoneesi näppäimillä Windows + L , jos poistut.

En halua muistaa, kysyykö uni tällä hetkellä salasanaa, jos on aikakatkaisu, jolloin näyttöäni ei ole lukittu lyhyessä ajassa. Vaikka Lion tukee monien sovellusten jatkamista, en halua kirjautua ulos.

Haluan olla varma, että tiedot ovat turvallisia, kun lähden lounaalle tai tupakkatauolle.

26 vastused:
#1
+202
Nagon
2010-08-18 01:14:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MacOS High Sierrassa on tavallinen näppäinyhdistelmä ja Apple-valikkokohta näytön lukitsemiseksi.

 • Control-Command-Q tai ^++ Q

Screenshot of "Lock Screen" menu item


Vanhemmissa käyttöjärjestelmissä + + ⏏ asettaa näytön (vain näyttö, ei koko tietokone) nukkumaan ja pyytää sitten salasanaa, jos olet ottanut käyttöön Vaadi salasana [aika] lepotilan tai näytönsäästäjän alkamisen jälkeen kohdassa Järjestelmäasetukset > Security .

Jos Macissasi ei ole (poisto) -avainta, voit käyttää ⇧ kbd > + + (teho).

Pidän siitä! Mielestäni tämä on lähinnä mitä etsin.
Olen kokeillut erilaisia ​​tässä ja verkossa lueteltuja menetelmiä. Vaihto-Ctrl-Eject saa ääneni helpoimmin Windowsista tuleville ihmisille.
Entä jos sinulla on Mac ilman optista asemaa ja ilman poistopainiketta? eli MBA 2011
This is wonderful, I had no idea this existed.
@Charles Sprayberry: Kolmannen osapuolen ohjelmisto.
Voit myös asettaa ruudulle kuuman kulman, joka lähettää tietokoneen näytönsäästäjään - jos pikanäppäin ei toimi sinulle.
@cspray - CTRL + VAIHTO + VIRTAPAINIKE
Varoitus! Minkä tahansa * ajan valitseminen jättää näytöt ** lukitsematta ** ainakin osan ajasta. Jos toive on, että näytöt lukitaan välittömästi, Järjestelmäasetusten Suojaus-ruutu on asetettava vaatimaan salasanaa * heti lepotilan tai näytönsäästäjän alkamisen jälkeen. Katso [monipuolinen vastaus] (http://apple.stackexchange.com/a/15492/8546).
Huomaa: tämä pikakuvake ei enää toimi, ainakaan macOS Sierrassa.
Entä jos käytän muuta kuin Mac-näppäimistöä, mutta Windows kb: n sijaan?Minulla ei ole poistopainiketta eikä virtapainiketta
#2
+119
Loïc Wolff
2010-08-18 02:08:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastauksestani Super User -palvelussa.

Avaimenperän käytön lukitusnäytön valikkopalkin käyttäminen.

Aktivoi se täällä, Keychain Access.app -sovelluksessa : n asetukset:

keychain preference

Lukitse sitten.

keychain menubar

Voit myös luoda tätä varten pikanäppäimen Näppäimistövalintaruudussa, kun valikkokohta on saatavilla!
Mahtavaa, en ollut koskaan nähnyt tätä ennen.
Juuri niin teen sen. Olen yllättynyt siitä, että he eivät ole jotain tällaista "out of box".
Tämä näyttää melko hyvältä ... miten kuitenkin asetat sen pikanäppäimen?
@longda: Siirry Näppäimistövalintaruutuun ja siirry kohtaan Pikanäppäimet. Lisää uusi sovelluksen pikakuvake, jonka valikkonimi on Lukitusnäyttö. (http://www.macworld.com/article/49080/2006/01/lockscreen.html)
Kiitos linkistä ... En silti näytä saavan näppäimistön sitomista toimimaan. Hyvin surullinen, koska linkki opastaa sen perustamisessa ...: T
Onko olemassa tapaa käyttää tätä komentoa päätelaitteen tai AppleScriptin kautta?
@Juan Siellä menet: http://www.mikesel.info/click-lock-your-mac/
@Chealion, @longda: ei saa myöskään pikanäppäintä toimimaan (OS X 10.6.7): / No, valikkorivin kuvake on parempi kuin ei mitään.
KeyChain Access Lock -näytön pikakuvakkeessa on ongelma - se vaatii keskittymisen valikkoriville (pikakuvake: ohjaus + F8), mikä tarkoittaa enemmän painettavia painikkeita.
Erinomainen!!!Varsinkin Mac minissä, jossa ei ole Apple-näppäimistöä.
#3
+45
Scott
2010-08-18 01:09:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Expose-järjestelmän asetuspaneelin kautta voit asettaa näytön "kulman", joka aktivoi näytönsäästäjän. Oletetaan, että asetat vasemman alakulman heti, kun siirrät hiirtä sinne, näytönsäästäjä käynnistää. Jos olet asettanut salasanan, bingo, valmis.

Vielä yksi vaihtoehto on ottaa nopea käyttäjänvaihto käyttöön Tiliasetukset-paneelin Kirjautumisasetukset-ruudussa. Tämä asettaa Käyttäjät-valikon oikeaan yläkulmaan, josta voit nopeasti valita "Kirjautumisikkuna ...". Tämä potkaisee sinut kirjautumisnäyttöön ja vaatii salasanan siirtyäkseen pois päältä. Se ei myöskään lopeta istuntoasi tai lopeta käynnissä olevia sovelluksia.

Tämä suututtaa kaikkia, jotka käyttävät tietokonettasi, jota ei ole tottunut kyseiseen kokoonpanoon.
Oletan kuitenkin, että tämä olisi erikseen määritettävissä käyttäjätilien välillä. Jos sinulla on kuitenkin useita käyttäjiä, jotka käyttävät samaa käyttäjätiliä, joo, sinun on otettava se varmasti huomioon.
@KendallHopkins. Eikö tietokoneesi käyttäjien pitäisi olla omalla tilillään? :-)
Huomaa, että sinulla on muutama sekunti aikaa siirtää hiiri kulmasta saamatta salasanakehotetta. Joten se ei ole niin heti kuin alkuperäinen julistaja kysyi.
Käytän kuumaa kulmaa, se vie nanosekunnin, jos haluan kävellä pois, eikä kukaan pääse käyttämään kannettavaa tietokonetta
+1 nopeaa käyttäjänvaihtoa varten.Se toimii erinomaisesti minulle.
#4
+29
Lri
2011-06-07 19:26:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kirjautuminen ulos nopeaan käyttäjänvaihtonäyttöön

 • Suorita / System / Library / CoreServices / Menu \ Extras / User.menu / Contents / Resources / CGSession -suspend .
 • Ota käyttöön nopea käyttäjänvaihto-valikko Käyttäjät &-ryhmät -valintaruudusta ja valitse sitten valikosta Kirjautumisikkuna ...
 • Käytä Alfredin lukitustoimintoa.

Näytön lukitseminen

 • Valitse Suojaus &in tietosuoja -ikkunassa "Vaadi salasana heti lepotilan tai näytönsäästäjän alkamisen jälkeen". Voit sitten lukita tietokoneen manuaalisesti painamalla control-shift-eject sammuttaa näytöt tai option-command-eject siirtyäksesi nukkumaan. Virtanäppäin voidaan korvata poistolla 10.8 ja uudemmissa. Kohdassa 10.9 ja uudemmissa voit myös asettaa näytöt nukkumaan suorittamalla pmset displayleepnow .
 • Ota Avaimenperä-valikko käyttöön avaimenperän käytön asetuksista ja valitse sitten Lukitse näyttö ... valikosta.
I really like how this avoids the whole screensaver needing to enforce a password or a log out dialog popping up slowly to allow a cancel of a "log out" event.
AilihwbutkCMT I edited the answer to summarize other options (besides a shortcut for `GCSession -suspend`).
Much appreciated. I hope you don't mind my edits and calling attention to this answer/question. (I hope you didn't feel compelled to make this into the combined answer - you're getting the bounty for the short/sweet answer once my 20 hour waiting period to award it expires.) Thanks!
#5
+19
daefu
2010-08-18 16:44:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Seurantapainikkeella voit määrittää eleet Macin lukitsemiseksi. Teen sen neljällä sormella pyyhkäisemällä vasemmalle. Tämän tunnistamiseksi tarvitset (ilmaisen) työkalun, kuten BetterTouchTool.

In my opinion, that's actually the best answer !
And it should be noted that this is not restricted to the trackpad: you can set a shortcut for your magic mouse, normal mouse, or more simply for the keyboard. You can even configure the apple remote !
#6
+14
MrDaniel
2012-02-10 23:27:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä pikanäppäintä ja tee Automatorilla näytön lukituspalvelu. Tämän avulla voit asettaa minkä tahansa näppäimistökomennon, jonka haluat lukita tai käynnistää näytönsäästäjän Macissa. Kuten alla on mainittu, on mukava artikkeli prosessin tekemisestä.

Käteviä näytön lukitusvihjeitä Macille

Jos hiirennetään osaan näyttö ei ole sinun juttusi, voit lukita näytön näppäimistöllä, mutta se vaatii Automatorin (tai kolmannen osapuolen sovelluksen, mutta Automator on parempi veto, jos käytät OS X 10.6: ta). Käynnistä Automator ja luo uusi palvelu.

Kerro uudelle palvelulle, että se vastaanottaa "ei syötettä" (tekstin oletusarvon sijaan). Oletusarvo on myös ”mille tahansa sovellukselle”, varmista, että pidät tämän sarjan. Vedä seuraavaksi Käynnistä näytönsäästäjä -toiminto Apuohjelmat-toimintoryhmästä työnkulkuun. Tallenna lopuksi palvelu ja anna sille nimi, kuten Käynnistä näytönsäästäjä. Palaa Järjestelmäasetusten Näppäimistö-osion pikanäppäimiin ja etsi Palvelut-ryhmästä. Vieritä alas Yleiset-osioon ja näet, että äskettäin luotu aloitusnäytönsäästäjäpalvelu on käytössä. Napsauta tämän merkinnän oikeassa reunassa olevaa tyhjää tilaa ja uusi kenttä tulee näkyviin. Kirjoita pikanäppäin, kuten CTRL-OPT-L.

Poistu järjestelmäasetuksista.

Mac keyboard preferences

Voit nyt osua CTRL- OPT-L ja aktivoi näytönsäästäjä näytön lukitsemiseksi. Jos haluat palata kirjautumisikkunaan (olet edelleen kirjautuneena sisään, mutta tietokone on lukittu) sen sijaan, että aktivoit näytönsäästäjän, vaihda Automator-palveluksi Run Shell Script Käynnistä näytönsäästäjä sijaan ja anna sen suorittaa seuraava komento:

 / System / Library / CoreServices / Menu \ Extras / user.menu / Contents / Resources / CGSession -suspend 
Paras vastaus, kädet alas.
#7
+8
zneak
2010-08-18 01:13:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mac voi kysyä salasanasi heräämisen jälkeen, jos asetat sen tekemään niin Asetukset-paneelissa (Suojaus). Siitä lähtien voit käyttää Macia nukkumaan käyttämällä + + . Joten sinun tarvitsee vain lyödä se ja kävellä pois.

Huomaa: Tämä käynnistää unen, mikä ei ole hyvä, jos käsittelet tavaraa taustalla.
#8
+7
GummyArgyle
2014-01-15 07:36:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit lukita näytön käyttämällä Apple-näppäimistöä kokeilemalla tätä enter image description here

Tai tee tämä siirtymällä kohtaan "Järjestelmäasetukset" ja sitten "Suojaus" kohdassa "Yleistä" "enter image description here

#9
+7
Josh K
2010-08-18 01:08:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

+ + + Q suorittaa "nopean uloskirjautumisen".

Toinen vaihtoehto on ottaa salasana käyttöön, kun herätät lepotilasta tai näytönsäästäjältä ja lisätään kuuma kulma toiselle. Sitten lukitseminen on yhtä helppoa kuin hiiren heittäminen nurkkaan.

Tämä komento sulkee kaikki käynnissä olevat ohjelmat ja kirjaa käyttäjän ulos, mikä ei todennäköisesti ole toivottua toimintaa. Edit: Shift + Cmd + Opt + Q
@Scottie: Tule, anna minulle muutama sekunti.
Tämä kirjautuu ulos lukituksen sijasta. Vaikka palaaminen vaatii edelleen salasanan, menetät istunnon.
@Jacob: Et ole lukenut "muuta vaihtoehtoa" tälle.
Kuuma kulma on hieno nopea tapa tehdä se. Toimistossani on yksi tai kaksi kepponen; kuumaan kulmaan pyyhkäiseminen rajoittaa heidän vaihtoehtojensa hiiren anturitempun vanhaan tarranauhaan sen sijaan, että vaihdettaisi kiihtyvyyskäyriä tai kääntäisi värejä jne.
#10
+7
jdiaz
2010-08-18 01:08:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos otat näytön lukituksen käyttöön näytönsäästäjän esipaneelissa, voit laittaa tietokoneen lepotilaan ja lukita samanaikaisesti painamalla + + F12

Tämä ei toimi minulle ... Minulla on näytönsäästäjän asetukset ja vaadittu sisäänkirjautuminen, kun herätän näytönsäästäjältä. Menikö minulta jotain ohi?
#11
+6
Asbjørn Ulsberg
2010-08-18 02:17:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat pystyä kauko-ohjaamaan Maciasi ( Synergy: llä tai vastaavalla), vaikka se olisi lukittu, suosittelen, että näytät avaimenperän tilan valikkorivillä. Teet sen seuraavasti:

 1. Käynnistä sovellus Avainnipun käyttö
 2. Avaa Asetukset painamalla ⌘, ikkuna
 3. Valitse Näytä tila valikkopalkissa -valintaruutu
 4. Napsauta valikkorivillä äskettäin näkyvää lukituskuvaketta
 5. Napsauta Lukitse näyttö näytön lukitsemiseksi

Tämä lukitsee näytön kirjautumisikkunalla, mutta silti mahdollistaa Macin kauko-ohjauksen. Jos sinun ei tarvitse kauko-ohjata Macia, MacLoc on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu.

#12
+5
bmike
2011-09-21 22:17:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MacOS High Sierrassa on tavallinen näppäinyhdistelmä ja Apple-valikkokohta näytön lukitsemiseksi.

 • control-command-q tai ^++ Q

Lukitusnäyttö 2 -sovellus on hieno työkalu, joka tekee lukitsemisesta ja lukituksen avaamisesta paljon mukautuvampaa. Se on myytävänä sovelluskaupassa, jonka hinta on alle 5 dollaria viime aikoina.

promovideo on melko viihdyttävä, vaikka se ei edistä mukautetun avainkomennon osoittamisen helppoutta näyttölukon aktivoimiseksi.

#13
+5
Inder Kumar Rathore
2014-01-17 15:02:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on hyvä opetusohjelma, jonka avulla voit luoda pikavalintanäppäimet Mac-koneesi lukitsemiseksi

http://www.macyourself.com/2013/01/27/how - lukita Mac-näyttösi näppäimistön pikakuvakkeella /

Lukitse näyttöpalvelu

1. Käynnistä Automator Sovellukset-kansiosta.

2. Valitse asiakirjatyypiksi Palvelu .

3. Valitse vasemmalla olevasta luettelosta Apuohjelmat ja kaksoisnapsauta sitten seuraavassa sarakkeessa Suorita komentosarjan komentosarja .

enter image description here

4. Säädä näytön oikeassa yläkulmassa olevia avattavia valikoita niin, että lauseessa lukee: Palvelu vastaanottaa [ei syötettä] kohdassa [mikä tahansa sovellus]

5. Kopioi seuraava komento näyttöön tulevaan suureen tekstiruutuun:

/ System / Kirjasto / CoreServices / "Valikon lisäosat" /User.menu/Contents/Resources/CGSession -suspend

enter image description here

6. Siirry kohtaan Tiedosto > Tallenna ja nimeä palvelusi Lukitse näyttö . Kun olet tallentanut, voit nyt sulkea Automatorin.

Lukitse ruutunäppäimistö

1. Käynnistä Järjestelmäasetukset ja siirry Näppäimistö-ruutu.

2. Valitse seuraavaksi Pikanäppäimet -välilehti. Valitse vasemmalla olevasta luettelosta Sovelluksen pikakuvakkeet . Napsauta alla olevaa plus (+) -painiketta lisätäksesi uuden pikakuvakkeen.

3. Haluamme jättää valintaikkunaan Kaikki sovellukset valitaan ensimmäisessä valikossa. Kirjoita valikon otsikkoon Lukitse näyttö . Huomaa, että tämän on oltava täsmälleen sama nimi, jonka annoit palvelua tallentaessasi Automatoriin. Kirjoita lopuksi pikanäppäin. Mennään komento+Option+Shift+L .

enter image description here

4. Napsauta Lisää ja olet kaikki tehty!

Kun painat pikanäppäintä (Komento + Optio + Vaihto + L), Mac-kirjautumisnäyttö tulee heti näkyviin. Olet edelleen teknisesti kirjautunut sisään ja prosessit, kuten suuret lataukset, jatkuvat taustalla. Voit kuitenkin jättää Macisi valvomatta huolimatta - kukaan ei voi käyttää tiliäsi, ennen kuin annat salasanasi. Kun teet niin, kaikki työpöydälläsi ovat siellä samalla tavalla kuin jätit sen!

#14
+5
Ali Abbas Jaffri
2014-01-18 02:59:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

enter image description here

Siirry asetuksiin -> Lähetysohjaus ja siirry sitten vasempaan alakulmaan oleviin HotCornereihin.

enter image description here

On olemassa Neljä kulma-asetusta näkyy siellä. Valitse joku heistä nukkumismahdollisuuksien mukaan. Pelkästään vetämällä hiirtä tähän kulmaan se nukahtaa ja lukitsee järjestelmän. Luulen, että se on paras helppo pikakuvake, jonka olen löytänyt.

#15
+5
Lizzan
2014-01-19 14:36:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät Alfredia, kutsu vain Alfred ja ala kirjoittaa "lukko". En muista, onko se aktivoitu oletuksena, mutta jos ei, voit aktivoida ja muuttaa avainsanoja Alfred-asetuksissa.

enter image description here

#16
+4
75th Trombone
2011-09-21 22:05:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

SizzlingKeys on pieni asetuspaneeli, jonka avulla voit määrittää useimmiten iTunesin pikanäppäimet, mutta yksi mukana olevista "Ekstroista" antaa sinun määrittää pikakuvakkeen, jolla tietokone todella lukitaan ja siirryt pikakäyttäjälle. Näytön vaihtaminen, älä vain käynnistä näytönsäästäjää. Pidän Lockin määrityksenä nimellä + + L , mutta voit määrittää mitä haluat.

SizzlingKeys on maksettu päivitä, mutta Lock-pikakuvake on määritettävissä ilmaisella versiolla.

#17
+4
Daniel
2011-10-22 08:20:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen ohjelma, jonka avulla voit nopeasti lukita näytön, on Lukko. Huomaa, että edellä mainittu linkitetty Macworld-tarkastelu lukosta antaa kattavan katsauksen myös muihin ratkaisuihin (joista monet keskusteltiin yllä) Macin lukitsemiseksi.

#18
+4
Slick
2011-05-26 06:09:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Deskshade tekee juuri sen, mitä pyydät. Se lukitsee näytön ja näyttää vain valtavan riippulukon, joten tunkeilijat tietävät, että näyttö on lukittu, mikä estää tarpeettomia yrityksiä käyttää konetta, kun olet poissa. http://macrabbit.com/

#19
+4
longda
2012-06-05 23:30:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

FTW! A keyboard short cut to launch screen saver which you can configure with a password lock. All free. Follow the link for better explanation and screens. I have been using quicksilver to launch the screensaver which works nicely as well.

http://leafraker.com/2007/09/14/start-the-screen-saver-with-quicksilver/

The only thing left to do is to define a keyboard trigger. I’m using “Shift/Control/Command-L” as my trigger.

This key combination may sound a bit awkward at first, but I’m using “Shift/Control/Command” for all my Quicksilver trigger. The nice thing about this combination is that it rarely cause conflicts with other keyboard shortcuts, and once you are used to this combination it’s really not this bad. So in this case I combined it with the letter “L”, for “Lock”.

#20
+4
Skeleton Bow
2017-09-04 20:14:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttö on vihdoin natiivi tapa lukita, alkaen macOS High Sierrasta (10.13).

Tämä voidaan tehdä napsauttamalla näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Apple-valikkoa ja painamalla sitten "Lukitse näyttö". Tähän toimintoon liittyvä pikakuvake on ^ ⌘Q. Epäilemättä tämä ei ole yhtä kätevää kuin Windowsissa oleva ❖L (Windows + L) -pikakuvake.

Voidaan kuitenkin saavuttaa samanlainen käyttäytyminen Macissa. Siirry kohtaan System Preferences> Näppäimistö> Pikakuvakkeet> Sovelluksen pikakuvakkeet, napsauta All Applications, paina + (plus) -painiketta alareunassa, kirjoita valikkoon "Lukitusnäyttö" (ilman lainausmerkkejä) (ilman lainausmerkkejä). määritä oma pikakuvake (kuten ⌘L). Nyt voit lukita näytön käyttämällä ⌘L à la Windows -ohjelmaa (tai omaa pikakuvaketta).

Huomaa, että ⌘L: n käyttäminen lukitusnäytön pikakuvakkeena tekee siitä tehoton muissa tehtävissä, kuten keskittymisessä Safarin URL-palkkiin.

#21
+3
Jake
2012-10-23 04:03:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun tulisi tarkistaa QuickLock, jolla lukitset Macisi. Se lukittuu haluamallasi pikanäppäimellä, se on kaunis ja se on täysin ja täysin muokattavissa.

Mikä parasta, se on ilmaista.

Tarkista se täältä: http://www.quicklockapp.com

Ihmiset: lopeta tämän vastauksen merkitseminen roskapostiksi.Se on täysin paikalla kysyttävälle kysymykselle, ja tässä kysymyksessä on paljon muita linkkejä sovellukseen -vastauksia, joissa ei nimenomaisesti mainita "ei (ole) sidoksissa tähän sovellukseen" vastauksessa.Sisältää tämän sivuston timanttimodeemien vastaukset.
#22
+2
Luten
2013-09-11 18:26:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lukitse minut nyt - ilmainen sovellus. Löysin sen itselleni loistavasti etsittyä ja kokeiltuani erilaisia ​​vaihtoehtoja. Ei mitään tarpeetonta, vain kaikki mitä tarvitset-out-of-the-box:

 • Lukitse näyttösi
 • Määritä yleinen pikakuvake
 • Avaa vain salasanalla

PS: En ole sidoksissa tähän tuotteeseen.

#23
+1
peskyron
2014-01-18 02:10:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt tervehdystä vuosien ajan - toimii kauniisti. Nyökkää Windowsin kolmen sormen tervehdykseen - + + antaa sinulle nopean pääsyn näytönsäästäjään (aseta salasana ja valmis) - päätelaitteeseen tai aktiivisuusmonitoriin. Sitä ei enää kehitetä aktiivisesti, mutta sitä ei tarvitse olla - toimi hyvin Leopardissa Mavericksin kautta.

Se on siisti, että se toimii terminaalissa ... se oli toinen kysymys, jonka olin pyytänyt myös täällä!
#24
+1
StrawHara
2014-10-19 11:52:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on App Storessa sovellus, joka tarjoaa sinulle paljon tapoja lukita Mac.

Kuten tämä: https://itunes.apple.com/fr/app / lock-me-now / id464265594? l = fi&mt = 12

Tai tämä: http://www.knocktounlock.com [Lukitse ja avaa Mac-tietokoneesi iPhonen bluetoothilla]

#25
+1
kenorb
2016-10-10 15:16:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Napsauta vain näitä 3 painiketta samanaikaisesti ja pidä painettuna, kunnes olet lukittu:

Ohjaus - Vaihto - Virta ( tai )

Toimii uusimmalla macOS Sierralla.

#26
+1
Skeleton Bow
2016-12-01 22:23:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OS X Mavericksista alkaen sinun tarvitsee vain painaa MacBookin virtapainiketta nukkumaan.Tällä on se etu, että se estää sinua sulkemasta kantta saman vaikutuksen saamiseksi.Tämä saa MacBookin kuitenkin nukkumaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...