Kysymys:
Miksi "Kopio" korvaa tavaraa yhdistämisen sijaan?
balexandre
2010-09-12 23:40:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on alkanut olla todella ärsyttävää minulle

Jos sinulla on alkuperäinen kansio, jossa on 2 tiedostoa, ja kopioit jotain sen vanhempaan kansioon, jossa kansion nimi on sama Kuvitelkaamme, että kopioit 3 tiedostoa ja haluat lopulta 5 tiedostoa. Tehkäämme esimerkki, kuten:

Alkuperäinen:

  ~ / User / abc / Documents / locale / fileA ~ / User / abc / Documents / locale / fileB  

Kopioitava aineisto:

  locale / fileClocale / fileDlocale / fileE  

Kun kopioit sen kohtaan ~ / User / abc / Documents / , saat tämän:

alt text

Ei ole vaihtoehtoa KOPIOI / YHDISTÄ ! Jos painat VAIHDA, päädyt:

  ~ / User / abc / Documents / locale / fileC ~ / User / abc / Documents / locale / fileD ~ / User / abc / Documents / locale / fileE  

sijasta

  ~ / User / abc / Documents / locale / fileA ~ / User / abc / Documents / locale / fileB ~ / User / abc / Documents / locale / fileC ~ / User / abc / Documents / locale / fileD ~ / User / abc / Documents / locale / fileE  

Mitä täällä tapahtuu? Kuinka voin yksinkertaisesti yhdistää haluamani tavarat olemassa olevaan. Kuten Lähetä kysyy

alt text

+1. Haluaisin tietää ** miksi **. On huomattava, että tämä on ollut ** Finderin ** vakiokäytäntö 90-luvun alusta lähtien, ellei aina takaisin. Komentorivin `cp 'sulautuu hienosti.
se on melko surullinen, eikö olekin? niin yksinkertainen asia, joka voi aiheuttaa niin paljon päänsärkyä ... mukaan lukien tuhoutuneet tiedot !!! Mielestäni kysymys on kuitenkin liian avoin. Ehkä vaihda se esimerkiksi "miten voin kopioida yhdistämisellä kuin korvata?"
Älä vedä kansiota, vaan vedä vain tiedostoja. Sen pitäisi antaa sinulle haluamasi tulokset.
@Dori: on tosi, mutta tämä todella imee, kun sulautettavien kansioiden alla on joukko kansioita: /
Mielestäni tämä on pikemminkin ominaisuus kuin virhe. Minusta näyttää erittäin oudolta odottaa, että kaksi kansiota sulautetaan saumattomasti. Ohjelmoijana haluan usein poistaa vanhat / vanhentuneet tiedostot, eikä yhdistäminen tekisi sitä.
@Chealion: Kun sanot "cp komentorivillä" sulautuu hienosti, olin yllättynyt. Mutta "cp -R a / * b /" näyttää yhdistävän a / alihakemiston b / alihakemistoon jollain tavalla. En ole varma, luotanko siihen. Huomaa, että kun käytät mv: tä cp: n sijaan, saat virheilmoituksen.
@khedron Olen oppinut, että se sulautui, kun yritin saada sen korvaamaan, ja ihmettelin, miksi asiat menivät nurin projektin kanssa, jossa työskentelin. Se sulautui täydellisesti oletukseni suruun.
@Chealion: Heh! Tuo on hauskaa.
Kyllä, se on ominaisuus. Ajattelin, että jotkut hakemistot ovat itse asiassa kontteja (`.app`,` .bundle`, `.kext`) ja oletusarvoisesti" yhdistäminen "olisi katastrofaalista.
Neljä vastused:
#1
+10
Martin Marconcini
2010-09-13 01:01:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Me (OS X -käyttäjät) olemme kysyneet itseltämme tätä kysymystä jo aamunkoitteesta lähtien.

Erittäin hyvin muotoiltu kysymys surulliseen vastaukseen: OS X ei tee sitä eikä voi ilman kolmannen osapuolen työkaluja.

Kolmannen osapuolen vaihtoehdoista on paljon, suosittelen vain sitä, mikä on mielestäni paras vaihtoehto Finderille, mutta… mittarilukema voi vaihdella. CocoaTechin

Path Finder ei ole ilmainen vaihtoehto (kaukana siitä), mutta se korjaa lopullisesti useimmat Finderin puutteet ja lisää paljon mukavia asioita samaan hintaan.

Jos tunnet itsesi seikkailunhaluisemmaksi, voit mennä eteenpäin ja nähdä erilaisia ​​vaihtoehtoja ja niiden hintoja täällä.

Päivitä : Syyskuussa 2010 TotalFinder ei ollut olemassa, mutta se on erittäin mukava lisäosa, joka tuo välilehdet, leikkauksen, kansioiden järjestyksen jne. Finderiin. Ei ilmainen, mutta reittiä pienempi kuin Path Finder, jos etsit sitä.

Toivotaan, että 10.7 tuo uuden paradigman, jossa tällaiset kysymykset eivät ole enää merkityksellisiä :)

Path Finder on todella hieno, kiitos huomautuksestasi, huonoon ajatteluun, että Apple keskittyy paljon mobiililaitteisiin (noita on hieno, älä ymmärrä minua väärin) ja jättää meille tällaisen käyttäytymisen työpöydän käyttäjille :(
#2
+4
Loïc Wolff
2010-09-15 02:13:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uskon, että se johtuu Mac OS X: n tavasta käsitellä tiettyjä paketteja.

Esimerkiksi sovellus . Käyttäjälle se on vain .app -tiedosto, kaksoisnapsautat sitä ja se avaa sovelluksen.
Mutta oikeastaan, se on .app-laajennuksella varustettu kansio, jonka hierarkia on seuraava:

safari app mac-ox-x

Voit nähdä sen itse napsauttamalla sovellusta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla "Näytä paketin sisältö".

Ainoa syy, miksi Apple ei näe sallia yhdistämisen kansiossa on, että he eivät halunneet hämmentää käyttäjää. Kuten yhdistämisen pyytäminen, kun kaikki on sovelluksen päivittäminen.
Ja koska se on tavallinen tapa edustaa paketteja Mac OS X -järjestelmässä, he eivät vaivautuneet yrittämään erottaa paketteja yksinkertaisista kansioista.

Pätevä syy, mutta muut tällaiset "poikkeukset" eivät estäneet omenaa "kovakoodaamasta" käyttäytymistä Finderiin, joten en ymmärrä, kuinka he eivät voineet yksinkertaisesti korvata sovelluspaketteja "kulissien takana".
Olen samaa mieltä siitä, että Apple ei halunnut sekoittaa käyttäjiä, mutta mielestäni paketti-argumentilla ei ole merkitystä ... Kansioita ja paketteja käsitellään jo eri tavalla. Itse asiassa paketti ei ole sama kuin kansio. Molemmat ovat * hakemistoja *, mutta paketteja ja kansioita käsitellään eri tavalla käyttöliittymässä.
#3
+2
Jörgen Lundberg
2011-03-31 00:29:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poista luotettava päätelaite ja tee:

  prompt>cp -R locale ~ / User / abc / Documents /  
#4
+2
Eugene
2012-03-13 20:04:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Todennäköisesti liian myöhäistä kaikille korvaamillesi tiedostoille, mutta kopioi kansio ( Option ⌥ + C ) ja liitä sitten kohteet ( Option ⌥ kbd> + V ), se pyytää sitten yhdistämistäTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...