Kysymys:
Tiedätkö yksinkertaisen äänentoistosovelluksen Macille?
David Santos
2010-08-28 19:00:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joidenkin verkkosivustojen videoiden äänenvoimakkuus on niin alhainen, että vaikka kaikilla ääniasetuksilla olisi maksimitaso, sitä on vaikea kuunnella.

Etsin sovellusta, jonka avulla voisin lisätä Macin äänenvoimakkuutta. . Jotain samanlaista kuin VLC-äänenvoimakkuuden säätimet.

Katsoin jo Audio Hijackia, mutta siinä on aivan liian paljon ominaisuuksia etsimilleni kohteille. Kaikki maksuton olisi plus. :)

50 ** "plus" ** pistettä vahvistamaan kysymyksen "maksuton" osa!
Olen kohdannut liian videoita, joiden ääni on liian matala. Näinä hetkinä minulla on outo tunne olevani lähellä voimakasta, mutta voimatonta.
http://lmgtfy.com/?q=increase+sound+volume+mac ... Oliko se todella niin vaikeaa?
@XAleXOwnZX - Hakusi antaa minulle "noin 1 280 000 tulosta". Ymmärrän täydellisesti, että David ei tutki kaikkia niitä, vaan pikemminkin pyytää asiantuntija-apua sivustolle, joka on tehty tätä varten.
Valitettavasti palkkioni jälkeen ei ollut mitään uutta! :(
@NicolasBarbulesco Tulosten määrän käyttäminen Google-hakulausekkeeseen on KAASUA argumentti ehdotusta käyttää Google-hakua ratkaisemaan niin yksinkertainen kysymys.
Lol, anna anteeksi sarkasmi, mutta eikö tämä kuvaa vain täydellisesti Applen markkinoiden mentaliteettia?Ainoa, jonka tulin tänne etsimään, oli lisätä MacBookin äänenvoimakkuutta ja katson 5 dollarin tuotetta.Se on tavallaan epärealistista, kun ajattelet sitä.
Kaksitoista vastused:
#1
+25
Isaac Turner
2016-06-20 23:39:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit lisätä Chromessa toistettavien videoiden määrää ilmaisilla laajennuksilla.Huomasin, että Ears kromi -laajennus toimii melko hyvin.Vaiheet:

 1. asenna laajennus
 2. napsauta Korvat-laajennuskuvaketta kromissa
 3. vedä perusviiva 0: sta +5: een
 4. napsauta EQ-välilehteä
Olet ratkaissut suuren ongelman minulle ja säästän rahaa ostamalla kaiuttimia.
paljon kiitoksia tämän jakamisesta
#2
+14
user2792
2011-01-28 16:57:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Boom

Se toimii melko hyvin. Minulla oli samanlaisia ​​ongelmia Macissa, en halunnut olla liimattu kuulokkeisiin ikuisesti, joten sain tämän eilen. Ja minä rakastin sitä. Se ei ole ilmainen, mutta 5 dollaria se toimii kuin hevonen.

enter image description here

Se ei ole täynnä ominaisuuksia, hinta näyttää melko OK, ja se toimii aivan täydellisesti. Kiitos, että osoitit sen! Muutti hyväksytyn vastauksen tähän. (Anna minun lisätä linkki helpompaa hakua varten: http://www.globaldelight.com/boom/)
Piirin myös siinä, että Audio Hijack Pro on niin kykenevä, mutta Boom on puhdas, tyylikäs ja tekee juuri sen, mitä haluan lisätä keskusteluun ja ääniin, joka ei ole sidottu suoraan näppäimistön äänenvoimakkuusnäppäimiin / järjestelmän äänenvoimakkuuteen.
Tämä rikkoo järjestelmän äänen järjestelmän kaatumisen jälkeen, kunnes sovellus käynnistetään uudelleen. Joten jos järjestelmä kaatui ja et saa ääntä, yritä käynnistää tämä.
Käytän Boomia. Yksinkertainen, puhdas, ei buginen. Toimii minulle.
Luultavasti et ole sitä, mitä etsit, jos olet Hackintoshissa. Boom lisäsi ääntäni kunnolla, mutta hinnalla, että se vääristää helvettiä. Jos näin tapahtuu myös sinulle, harkitse [etupaneelin äänen] (http://superuser.com/questions/378082/how-to-connect-my-front-audio-panel) käyttöä, joka on yleensä kovempi.
adamlogan superkäyttäjällä suoritti todellisen testin ja havaitsi, että Boom * ei * itse asiassa lisännyt desibeliä.https://superuser.com/questions/505061/increase-master-volume-beyond-maximum-in-os-x#comment2013749_505064
#3
+8
igaurav
2016-03-27 16:17:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää mukautettua taajuuskorjainta ja vahvistaa ääntäsi.

Ohjeet

Vaatimukset
 • Soundflower - lataa ilmainen Google Koodi ( uudempi versio täällä)

 • AU Lab - ilmainen lataus Apple Developersilta (vaatii ilmaisen Apple Dev ID: n)

 • Lataa ja asenna sekä Soundflower että AU Lab, sinun on sitten käynnistettävä Mac uudelleen, jotta voit käyttää kaikkia äänikomponentteja. Käynnistä tietokone uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita:

Yleisen äänen taajuuskorjaimen määrittäminen Mac OS X: lle

 1. Aseta järjestelmä Äänenvoimakkuus enimmäistasolle, tee tämä joko valikkorivin kautta tai painamalla äänenvoimakkuuden lisäysnäppäintä toistuvasti

 2. Avaa Järjestelmäasetukset  Apple-valikosta ja valitse Ääni-paneeli , jota seuraa ”Output” -välilehti. Valitse Output-luettelosta ”Soundflower (2-kanavainen)

 3. Käynnistä nyt AU Lab, joka löytyy hakemistosta / Applications / Utilities /

 4. Valitse avattavasta "Audio Input Device" -valikosta "Soundflower (2ch)" ja valitse sitten "Audio Output Device" -valikosta "Stereo In / Stereo Out"

 5. Napsauta Napsauta Luo asiakirja -painiketta ruudun alaosassa Etsi seuraavassa näytössä Tulos 1 -saraketta ja napsauta avattavaa Efektit-valikkoa valitsemalla AUGraphicEQ

 6. Tämä on uusi järjestelmänlaajuinen taajuuskorjain, aseta se mielesi mukaan. Muutokset täällä vaikuttavat kaikkiin Macin äänilähtöihin.

 7. Kun olet tyytyväinen taajuuskorjaimen asetuksiin, paina Command + S tallentaaksesi taajuuskorjaimen asetustiedosto ja sijoita se jonnekin helposti löydettävälle, kuten Avaa nyt AU Lab -asetukset AU Lab -valikosta, napsauta "Document" -välilehteä ja napsauta "Open a specific document" -kohdan vieressä olevaa radiolaatikkoa ja valitse edellisessä vaiheessa tallentamasi .trak EQ -tiedosto

 8. Valinnainen viimeinen vaihe: Jos haluat taajuuskorjaimen asetusten latautuvan jokaiseen Mac OS X -käynnistykseen, napsauta hiiren kakkospainikkeella AU Lab -kuvaketta, siirry kohtaan Asetukset ja valitse "Avaa kirjautumisen yhteydessä"

Huomaa: On tärkeää huomata, että AU Lab: n on oltava käynnissä, jotta taajuuskorjain voi vaikuttaa. Sen pitäminen käynnissä kuluttaa vähän CPU-resursseja, mutta se on paljon vähemmän prosessinälkäinen kuin jotkut kolmannen osapuolen vaihtoehdoistamarkkinoilla.

Luotto: http://osxdaily.com/2012/05/18/equalizer-for-all-audio-mac-os-x/

Kippis Equalizer

#4
+6
Daisy Sophia Hollman
2010-09-02 19:34:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsimäsi sovellus on nimeltään Hear. Se on kuitenkin melko kallista. Olen etsinyt ohjelmaa tekemään jotain vastaavaa kuukausien ajan, mutta taajuuksien vastakkaisessa päässä (äänenvoimakkuuden USB-äänisovittimeen on aivan liian korkea, vaikka äänenvoimakkuus olisi kokonaan alaspäin). Sikäli kuin voin kertoa, ei ole olemassa ilmaista ohjelmaa, joka voisi tehdä tämän. Voit myös yrittää sotkea sisäänrakennetun Apple-apuohjelman, nimeltään "Audio MIDI Setup" (Sovellukset / Lisäohjelmat) -ohjelmassa, luoda kootun laitteen, sitten sekoittaa tämän laitteen esivahvistimen kanssa, mutta toistaiseksi minulla ei ole ollut menestystä tämän kanssa.

Kiitos ehdotuksestasi! Kuule, aivan kuten Audio Hijack, on tapa moniin ominaisuuksiin. Ainoa tavoitteeni on kuunnella videoita joillakin uutissivustoilla. Sen hinta näyttää riittävältä ohjelmistolla tehtävien asioiden määrälle, mutta on todellakin kallista erityistarkoituksiini. Siksi en hyväksy vastausta.
Ehkä hinta on laskenut, mutta se on nyt 20 dollaria, enkä todellakaan näe sitä niin ohjelmistojen kalliina.
#5
+5
fmjrey
2019-03-14 16:28:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin juuri eqMac2, avoimen lähdekoodin taajuuskorjainohjelman.

Sillä ei ole kykyä ylittää 100%, mutta voit saada kohtuullisen samanlaisen vaikutuksen lisäämällä useiden bändien äänenvoimakkuutta. Erittäin yksinkertainen käyttää ja asentaa.

enter image description here

#6
+3
voromax
2013-04-17 01:03:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat käyttää iTunes ia mediatiedostojesi kuunteluun / katselemiseen ... Löysin jonkin aikaa sitten uuden helpon tavan saada ääni hieman voimakkaammaksi. Valitse iTunes-kirjastossa pienen äänenvoimakkuuden omaava media ja paina cmd + i . Siirry kohtaan Asetukset ja tee Äänenvoimakkuuden säätö

How to boost sound with iTunes

#7
+3
Patrick
2016-04-28 10:54:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin juuri ilmaisen sovelluksen Bongiovi DPS.Se on ilmainen ja yksinkertainen, ja siinä on hienoja äänenparannuksia.

http://bongiovidps.com/

Pitäisi olla hyväksytty vastaus.Toimii kuin unelma.Kiitos!
#8
  0
pauldunlop
2010-08-29 22:02:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etkö voisi vain ladata elokuvia ja toistaa niitä VLC: ssä tai vastaavassa? En ole tietoinen mistään, mikä tehostaisi järjestelmän laajuista ääntä, mutta koska et tunnu houkuttelevan vastauksia, yritän miettiä vaihtoehtoja.

Quicktime voi toistaa FLV-tiedostoja, ja jos käytät QT7 Prota, sen avulla voit parantaa ääntä Track Track Properties -ruudussa. Olisiko tämä vaihtoehto FLV-videoille?

Toisto VLC: n kautta ei toimi verkkopohjaisissa elokuvissa, flash-animaatioissa ...
Kiitos ehdotuksestasi, Chops. Real Player pystyy lataamaan .flv-videoita. Ja sekä RP että QT toistavat niitä, vaikka olen vain pystynyt säätämään ääntä RP: ssä, ei kovin kätevä, mutta todellakin vaihtoehto.
Voit säätää QT Playerin äänen Cmd-J: n avulla ominaisuuksien avaamiseen (uskon, että tämä on kuitenkin vain QT7 Prossa, joka on ilmainen Snow Leopardissa). Jälleen, kuten sanoitte, ei kuitenkaan massiivisesti kätevää.
Jonkin kokemuksen jälkeen hyväksyn vastauksesi. Kunnes yksinkertaista ohjelmistoa on saatavana äänentoiston lisäämiseksi Macissa, ehdotuksesi, vaikka ei kovin kätevä, on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto kalliille ohjelmistoille. Kiitos! :)
#9
  0
André Levy
2019-04-20 09:35:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sound Booster

Se toimii kuin viehätys minulle Chromium-pohjaisissa selaimissa (Chrome, Opera jne.).

#10
-1
Giuseppe Urso
2014-12-29 03:32:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeiliko joku tätä? Käytin aiemmin, ja sen pitäisi tehdä työ http://jackaudio.org/

Voitteko osoittaa, kuinka se voi tehdä työn?
#11
-1
Denry
2019-12-20 04:41:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sound Booster Lite (ILMAINEN) on erittäin hyvä

#12
-2
jbell
2014-02-11 02:48:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuule on hyvä vaihtoehto, ja sillä on useita erilaisia ​​parametreja, joita voidaan muuttaa ja muokata. Voit lisätä erikoistehosteita ja säätää voimakkuutta liukusäätimillä omien mieltymystesi mukaan. Mukana on myös ennalta määritettyjä sarjoja tietyille musiikkilajeille ja sille, kuunteletko kuulokkeita tai suoraan tietokoneen kaiuttimista. Se antaa sinulle paljon joustavuutta muuttaa ja asettaa ääni mieleisekseen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...