Kysymys:
Yhdistetyn verkon Wi-Fi-salasanan noutaminen Macissa
Vishnu Prasath
2012-07-11 21:11:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun on löydettävä salasana Wi-Fi-verkolle, johon olen jo yhteydessä. Käytän MacBook Prota, jossa on OS X Lion. Kaikki ohjeet ovat arvostettuja.

Kolme vastused:
#1
+384
Daniel
2012-07-11 21:19:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos salasana on tallennettu, löydät sen käyttämällä avaimenperäkäyttöä.

Jos avaat / Applications / Utilities / Keychain Access , se näyttää sinulle luettelon tallennettuja merkintöjä. Jos napsautat Kind -sarakkeen otsikkoa, se lajitellaan lajiteltuna, siirry osioon, johon AirPort-verkon salasanat on tallennettu. Yosemite-sovelluksessa joudut ehkä valitsemaan "Paikalliset kohteet" eikä "kirjautumis" -kohdan vasemman yläkulman Avaimenperät-kohdasta.

Kaksoisnapsauta käyttämäsi verkon nimeä (jos et tiedä verkon nimen, löydät sen WiFi-valikosta (samankeskinen neljännes ympyröi valikkorivin oikeaa reunaa kohti).

picture of Keychain Access

Tarkista Näytä salasana -ruutu, kirjoita järjestelmäsalasanasi ja napsauta Salli -painiketta.

Tämän pitäisi näyttää sinulle langattoman verkon salasana. olet päällä, jos se on tallennettu tietokoneellesi. Jos tällaista merkintää ei tule, se tarkoittaa, että salasanaa ei ole tallennettu tietokoneellesi.

Huomaa, että voit käyttää tätä tekniikkaa myös etsiä tallennettuja salasanoja verkkosivustoille. tai muita salasanoja, jotka tietokoneesi on tallentanut, mutta olet unohtanut.

Napsauta Yosemiten kohdalla "Paikalliset tuotteet" -avaimenperät :)
@montogeek: Kommenttisi on tärkeä ... ilman sitä lentoasemaverkon salasanat eivät näy minulle lainkaan.Muokkasin vastauksen sisällyttääksesi vinkkisi: 'Yosemite-palvelussa joudut ehkä valitsemaan "Paikalliset tuotteet" eikä "kirjautumis" vasemman yläkulman Avaimenperät-kohdasta. "Muokkaus on nyt hyväksymisjonossa.
Tietokoneellani jotkut wifi-salasanat ovat Järjestelmä-välilehdessä ja toiset kirjautumisvälilehdessä.
Napsauttamalla kohtaa Näytä salasana, tarkista ruutu ja poista sen valinta ilman, että ponnahdusikkuna pyytää järjestelmän salasanaa.Siksi salasanaa ei voida nähdä.
Huomaa, että jos tallennettu salasanasi tulee toisesta laitteesta (esimerkiksi iPhonesta), se tallennetaan iCloud-osioon vasemmassa paneelissa.
Mac OSX Sierrassa jouduin napsauttamaan Paikalliset kohteet.Napsauta sitten Wifi-verkon SSID-tunnusta ja ota sitten käyttöön valintaruutu "Näytä salasana".Toimi täydellisesti.
Jos haet sanaa "lentokenttä", se näyttää kaikki wifit.Kiitos!
#2
+78
gentmatt
2012-07-11 21:17:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valokeilassa → Avaimenperän käyttö → kirjoita Wi-Fi-nimi →
valintanäppäin → kirjoita salasana nähdäksesi Wi-Fi-salasanan

enter image description here

Ainakin Mojavessa sinun on nyt tarkistettava "Näytä salasana:" -ruutu kaksoisnapsauttamalla kohdetta, jota pyydetään antamaan käyttäjätunnuksesi nähdäksesi WiFi-salasanan!
#3
+2
cody.codes
2018-10-07 00:57:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niille, jotka etsivät terminaaliratkaisua, pystyin korjaamaan sen käyttämällä komentoa security :

security find-generic-password -sana "$ 1" -g |pyrstö -0

Kirjoitin myös koodin, joka voi saada nykyisen WiFi-verkon ja antaa salasanan myös sille.Löydät sen pääkohdasta täältä.

HUOMAUTUS: Sinun on edelleen annettava käyttäjä / salasana päästäksesi salasanaan.Tämä on osa Apple-avaimenperän käyttöön ottamaa turvamekanismia, eikä sitä voida helposti voittaa.

Voin vahvistaa, että tämä toimii.Kiitos paljon ;)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...