Kysymys:
Ongelma "Aina auki" kanssa OS X: ssä
Am1rr3zA
2010-08-28 16:14:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan tietää, miten voin käyttää ohjelmistoa avaamaan saman dokumenttini, esimerkiksi haluan avata kaikki PDF-dokumenttini Skimillä, mutta kun napsautan sitä hiiren kakkospainikkeella> avaan > muun kanssa ja valitse haluamasi sovellus ja tarkista "Aina auki" -toiminto vain tekemällä kyseiselle tiedostolle. (tarkoittaa aina, että avaat A.pdf: n skimillä, jos haluan avata B.pdf: n edelleen auki esikatselulla ").

Kuinka voin pakottaa OS X: n avaamaan kaikki pdf-tiedostot Skimillä.

alt text

Mitä OS-versiota käytät uteliaisuudesta? 10,6? (tällä ei ole merkitystä kysymyksessä, olen vain utelias kaveri;))
tämä kysymys on liian vanha, kun minulla oli lumileopardi
Neljä vastused:
#1
+44
Carmine Paolino
2010-08-28 16:40:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitse Finderista PDF-tiedosto, avaa tietopaneeli ( File Get Info tai I kbd>), valitse haluamasi sovellus ja napsauta sitten Change All…

change all

Oletusasiakirjojen muuttamiseen liittyvä käyttöliittymä on harhaanjohtava.Luen tätä kysymystä, koska näen tämän kohdassa 10.10.4 - aseta TextWrangler XML: n oletukseksi (Aina auki) aina Avaa ... -valintaikkunan kautta, mutta silti se haluaa avata Xcode-koodilla.Korjauksesi korjasi sen.Applen on korjattava tämä ongelma.
nyt on 2016 ja tämä vastaus on edelleen hyödyllinen, kiitos!
2019 ... edelleen hyödyllinen: D
"Aina auki" -valintaruutu ei myöskään ole koskaan toiminut minulle.Se on ärsyttänyt minua ikuisesti.Tämä vastaus ratkaisi ongelmani.Kiitos!
2020 ... silti hyödyllinen :)
#2
+6
Martin Marconcini
2010-09-11 06:46:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat sekoittaa kaikkia tiedostotyyppejä ja "kuka mitä avaa", siellä on ilmainen järjestelmävalintaruutu nimeltä RCDefaultApp, joka toimii Snow Leopard, Leopard, Tiger ja Panther.

Voit muuttaa melkein mitä tahansa resurssityyppiä, esimerkiksi sanoa, että " Acorn" avaa oletusarvoisesti png: n tai että laajennuksen "jpg" oletussovelluksen tulisi olla Preview.app, jne.

Se käsittelee myös MIME-tyyppejä, URL-osoitteita ja mediaa.

#3
+2
JamesSugrue
2014-06-10 04:41:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli tämä ongelma myös tänään (Mavericks), mutta ratkaisut eivät toimineet. Tämä johtuu vioittuneesta palveluiden välimuistista. Suoritin seuraavan komennon terminaalissa ja asiat alkoivat toimia uudelleen

  /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Versions/A/Frameworks/LaunchServices.framework/Versions/A/Support/lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain user  

Joten jos joku vastaukset eivät toimi sinulle, suorita tämä komento ja sen pitäisi olla kunnossa sen jälkeen

#4
+1
Steve Moser
2015-10-30 01:07:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen vaihtoehto on napsauttaa tiedostoa hiiren kakkospainikkeella Finderissa ja muuttaa sitten "Avaa kanssa" -asetukseksi "Aina avata kanssa" pitämällä -vaihtoehtoa (⌥) painettuna.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...