Kysymys:
Onko vanhalle iPhonelleni käyttöä?
TrentEllingsen
2010-09-01 05:25:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitin iPhone 3G: ksi 2 vuotta sitten ensimmäisestä iPhonesta ja saan (toivottavasti) iPhone 4: n jossain vaiheessa. Ajattelin vain käyttää vanhaa kuin iPod Touch tai pitää vain kaiuttimissani musiikkia. Harkitsin myös jailbreakingia (ehkä se auttaisi minua parantamaan ohjelmointia?) Tai myymään sitä myös.

Mitä suosittelen tekevän sen kanssa?

Kuusi vastused:
#1
+9
Chris Delph
2010-09-01 18:25:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voisit:

  1. myydä se: Gazelle on hyvä paikka myydä vanhoja laitteita.
  2. Käytä sitä tavallisena iPod Touchina (annoin vanhan iPhonen teini-ikäiselle katsomaan iTunes U -videoita kouluun).
  3. Jailbreak it.
  4. Testaa mukautettuja sovelluksia
  5. Tee siitä siisti henkilökohtainen projekti (kauko-ohjattavat autot / lentokoneet, talon automaatio ). Blogi myös siitä.
  6. Lahjoita se
  7. Vaihda stereot (tämä on hauskaa).
  8. Tee siitä kannettava DVR; lataa se suosikkiohjelmasi kanssa ja katso niitä, kun sinulla on aikaa (tiedän, että voit tehdä tämän kanssasi uuden iPhonen, mutta se säästää akun käyttöikää, jos käytät toista laitetta).
  9. Huipputekninen herätyskello (tiedän, että se on typerää).

Anteeksi, jos toistan ehdotuksia. Tein nopean aivoriihi. On hauskaa löytää uusia tapoja käyttää vanhoja laitteita. Onnea ja kerro meille, mitä teet.

#2
+4
user588
2010-09-01 05:27:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lahjoita se jollekin, joka sitä tarvitsee.

Tai tee haluamasi ... Käytä sitä musiikkisoittimena / kaukosäätimenä / leluna.

En antaisi iPhonea sotilaille - se on ladattava liian usein!
#3
+4
Nippysaurus
2010-09-01 06:47:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet kehittäjä, pidä sitä varmasti laitteena iOS-sovellusten testaamiseen.

Olen pitänyt omani, koska tietenkin sovellukset toimivat suhteellisen nopeasti iPhone 4: lläni, joten testaan ​​omalla iPhone 3G nähdäksesi kuinka noin puolet käyttäjistäni kokee sovellukseni.

#4
+4
robsoft
2010-09-01 16:59:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet Isossa-Britanniassa, O2 maksaa kohtuullisen hinnan vanhoista iPhoneista - heidän verkkosivustollaan on 'Kierrätä' -sivu (kokeile O2 Recycle). Käytimme sitä äskettäin saadaksemme jotain takaisin 16 Gt: n 3GS: lle ja 8 Gt: n 3G: lle - molemmat olivat edelleen laatikoissa, hyvässä kunnossa, ja saimme heille noin 350 puntaa.

Hinnat vaihtelevat päivittäin, ja he saattavat tehdä muutoksia puhelimen arvioinnin perusteella, kun he saavat sen, mutta palvelu on melko nopeaa, ja meillä oli tarkistaa heiltä viikon sisällä lähettää heidät pois.

#5
+3
Martin Marconcini
2010-09-01 15:11:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää sitä myös iTunesin kauko-ohjaimena tai X-Plane Remote -ohjaimen "joystickinä" x-planelle;)

+1 tälle. Rowmote Pro muuttaa minkä tahansa iOS-laitteen upeaksi laitteeksi minkä tahansa talosi tietokoneen hallitsemiseksi. Http: //regularrateandrhythm.com/rowmote-pro/
#6
+3
Kashif Shaikh
2010-09-01 20:28:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yllä oleva kehityskysymys - en pidä iphone 3G: tä testausta varten vain siksi, että 3G-käyttäjiä ei ole jäljellä - useimmat ovat siirtyneet iPhone 4: een tai 3GS: ään.

Tein tutkimusta ja huomasin, että 3G-markkinaosuus oli 20% - ja se tapahtui ennen iPhone 4: n käyttöönottoa. Ottaen huomioon, että monet ihmiset, joilla on 3G, päivittyvät iPhone 4: ksi, näen 3G-asennuskannan pudotuksen. Toisaalta monet ihmiset myyvät 3G-puhelimia ... joten muut kuin iphone-käyttäjät voivat tarttua niihin nopeasti.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...