Kysymys:
Voivatko iPhone-akkusovellukset todella pidentää akun käyttöikää?
JohnFx
2010-07-15 01:26:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt muutaman sovelluksen, jotka väittävät tekevänsä jonkinlaista hoitoa / syvälatausta / muuta ammattikieltä pidentääkseen iPhone-akun käyttöikää. Onko tämä vain hokum vai tarvitsenko todella jotain näistä sovelluksista maksimoidaksesi akun käyttöiän?

Evan Kroske ja @senseful ovat oikeassa.
Neljä vastused:
#1
+15
Evan Kroske
2010-07-15 01:48:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärtääkseni iPhone-sovelluksilla ei ole valtaa säätää muiden sovellusten ja iOS-järjestelmän prosessien virrankulutusta. Nämä sovellukset kuulostavat minulta käärmeöljyltä.

Sovittu. Jokaiselle sovellukselle annetaan oma hiekkalaatikko, joka rajoittaa sen pääsyä järjestelmän resursseihin. Joten mielestäni ymmärryksesi on todennäköisesti oikea.
He eivät tee mitään. Voit määrittää pysyvän iCal-merkinnän muistuttamaan sinua pyöräilemään akkua ilmaiseksi. Ja kuten sanottiin, ei ole hyväksyttyjä sovellusliittymiä, jotka tarjoavat sovelluksille niin alhaisen pääsyn laitteistoon (huomaat, että sovellukset ilmoittavat akun prosenttiosuuden 5 prosentin lisäyksin), joten ne eivät voi "kunnostaa" tai "ladata syvää" akkua. Ne eivät ole muuta kuin käteisrahat, jotka rukoilevat käyttäjien tietämättömyydestä, ja toivon, että Apple rajoitti heidän hyväksyntäänsä sillä perusteella, että ne eivät tuota arvoa myymälälle.
#2
+11
Senseful
2010-07-17 05:38:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Apple itse suosittelee syvää jaksoa joka kuukausi:

Muista käydä läpi vähintään yksi latausjakso kuukaudessa (lataa akku 100%: iin ja sitten kokonaan loppuun.).

Jos sovellus muistuttaa sinua tekemään tämän 30 päivän välein, kyllä, se parantaa akun käyttöikää. Valitettavasti olen nähnyt joitain sovelluksia, jotka kertovat sinun menevän 20 prosenttiin ja avaavan sovelluksen lataamisen aikana. Se ei anna sen "täysin loppua", joten se ei tekisi mitään puhelimellesi.

Sen lisäksi, että muistutan sinua tekemästä syvää sykliä 30 päivän välein, en ymmärrä miten mikään sovellus voi parantaa akun käyttöikää. Jos jotain, se pilaa akun käyttöiän pysymällä käynnissä taustalla.

+1 merkinnällä "* Jos sovellus muistuttaa sinua tekemään syvä sykli 30 päivän välein, kyllä, se parantaa akun käyttöikää *". Korvaamaton! : D
#3
+3
cregox
2011-01-04 23:16:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tietenkin vankilavapaa sovellus voi pidentää akun käyttöikää säätämällä järjestelmää, aivan kuten Apple voisi (ja kuten jotkut Android-sovellukset jo tekevät, koska android kehittäjille ei ole juurikaan hallintarajoituksia). Yhdistä asioihin, joita voitaisiin esimerkiksi tehdä: tappaa sovelluksia, joiden tiedetään kuluttavan taikinan käyttöikää, tai ehkä sammuttaa näytön tarvittaessa älykkäästi.

Mutta kuten saatat kuvata nyt, niin on paljon työtä, josta epäilen hyvää sovellusta, enkä tiedä yhtään sellaista. Kehittäjän näkökulmasta olisi liian paljon aikaa käyttää tämän tutkimiseen, testaamiseen ja tekemiseen liian vähän tulosta varten, koska tämä on jo yksi Applen ensisijaisista huolista.

Tässä on muutamia parempia asioita akun käyttöiän pidentämiseksi Applen omasta luettelosta:

  • Poista push-ilmoitukset käytöstä / Hae uusia tietoja harvemmin / Sammuta push-sähköposti
  • Sammuta Wi-Fi / Poista Bluetooth käytöstä
  • Käytä lentokonetilaa matalalla tai peittämättömällä alueella
  • Säädä kirkkautta
  • Sammuta taajuuskorjain
  • Käytä iPhonea säännöllisesti (käy läpi vähintään yksi latausjakso kuukaudessa)

Mitä tulee Apple Store -sovelluksiin, ei helvettiin. Itse sovellus ei paranna akkua ollenkaan. Ainakin ei "automaattisesti". Se voisi toimia korkeintaan vain instinktivaattisena muistutuksena.

Iven akkujen käyttöikä oli yleensä huonompi sen jälkeen, kun iPhone 2G, 3G ja 3GS rikottiin.
#Ryan totta. ja se johtuu liian monien muiden sovellusten asentamisesta, eikä mikään niistä ole tarkoitettu akun keston optimointiin.
Olet väärässä. Tällaista sovellusta ei ole.
@mspasov mitä sovellusta tarkoitat?
Ei ole Jailbreak-sovelluksia, jotka voisivat säätää järjestelmää parempaan akun hallintaan. Jopa Mac-alustalla voit seurata vain akkua ja latausmekanismia, mutta et hallita tai hallita sitä.
@mspasov Ok. Kuka sitten on väärässä: minä suostun siihen tai sinä lukemaan oikein kirjoitettua? Eikä kukaan (paitsi sinä ja Evan) ole koskaan sanonut itse akun * hallinnasta tai ohjaamisesta. Mutta kiitos, kun kiinnitit huomiota tähän vanhaan viestiin. Olen muokannut sitä ja nyt on toivottavasti parempi lukea.
#4
+3
bmike
2012-04-19 22:00:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä - jos se saa sinut muuttamaan käyttäytymistäsi. Olitpa kutsumassa sitä käärmeöljyksi, lumelääkkeeksi tai sosiaaliseksi suunnitteluksi, käsityksen muuttaminen tai toiminnan kannustaminen on voimakas ja voi muokata maailmaa.

Ei - ilman, että teet jotain erilaista, käytä enemmän energiaa "monitorointiin" "Akku jättää selvästi vähemmän energiaa muille tavallisille tavaroillesi.

Ei kauan aikaa, hullu mike ... Luojan kiitos, että minua ei silloin nimitetty valvojaksi. Minulla ei todellakaan ole aikaa tehdä sitä. Sillä välin näytät tekevän hienoa! :)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...