Kysymys:
"lukittu" iPhone-videotoistotila lapsille?
Jeff Atwood
2010-08-01 07:47:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivittämisen jälkeen iPhone 4: ksi yksi vanhoista iPhone-laitteistamme otettiin käyttöön 1,5-vuotiaiden lasten videotoistolaitteena. Se on yksi parhaista asioista iPhone-päivityksessä - jokaisen päivityksen mukana tulee "ilmainen" edellisen sukupolven iPod touch!

Ja no, iPhone on paras lasten rauhoittava laite. Yhdellä varoituksella.

Hän pitää hyvin pitämällä sitä suurimman osan ajasta, mutta pyrkii painamaan kotipainiketta tai aktivoimaan vahingossa tarpeeksi kosketusnäytön ohjaimia, jotta videotoisto pysähtyy ainakin tai potkaisee kotisivulle.

Onko mahdollista aktivoida "lukittu" tai "lasten" videotoistotila iPhonessa, jossa vahingossa olevat painikkeet eivät lopeta videotoistoa?

Tämä on suuri puute omenoiden osalta. Haluaisin toistaa videota iPhonellani ja luovuttaa sen pienelleni. Hän haluaa koskettaa näyttöä ja painaa kotipainiketta, jotta se on mahdotonta. Etsitään tapaa myös ostamatta koteloa.
Viisi vastused:
#1
+9
Mike Buckbee
2010-08-01 08:30:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi mahdollinen ratkaisu olisi käyttää lukittua Pelican-koteloa - kirkas, paljon vaikeampaa rikkoutua ja kuulokeliitännän läpi.

wow se on vähän .. hardcore. :) Ajattelin tapauksia, jotka mahdollistivat koti-painikkeen estämisen, mutta se tuntuu oudolta ominaisuudelta tapaukselle.
Vähemmän vakava vaihtoehto olisi löytää tapaus, jossa voit mahdollisesti "kääntää" sen sisäpuolella olevan iphone: ostin ostoskeskuksesta kalliita iphone-lompakoita, joihin voit tehdä tämän peittämään kotipainikkeen.
ooh, se on hyvä idea - paljon halvempi kuin hienostunut Pelican-tapaus. Hanki halpa kotelo ja käännä se.
#2
+9
ScaleOvenStove
2010-08-01 08:29:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

aina jailbreak-reitti. Tässä on sovelluksen (IncarcerApp?) Demo, joka tekee sen, lukitsee sen. Haluaisin sen, kun 1,5 vuotta vanha tekee saman asian :) http://www.youtube.com/watch?v=4ysRou_kvOo&feature=related

Rakastan tätä sovellusta, olin hämmentynyt, ettei siellä ollut jotain aivan tällaista, toimii hyvin!
#3
+6
Jeff Atwood
2012-06-12 01:23:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Apple ilmoitti lopulta tämän ominaisuudeksi iOS 6: ssa. Voit poistaa laitteistopainikkeet ja jopa näytön osat käytöstä ohjatun käytön avulla.

"Me olivat yllättyneitä siitä, kuinka monta autismin lasta on käyttänyt puhelimia, mutta sovelluksissa on hallintalaitteita, joita et halua heidän lyövän. " Voit nyt valita poistettavien sovellusten osat.

Kaikki puhelimet palaavat 3GS: ään (mutta eivät aikaisemmin ..) saavat tämän ominaisuuden.

#4
+3
conmulligan
2010-08-01 08:22:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei valitettavasti. Apple suhtautuu aloituspainikkeen toimintaan uskomattoman tiukasti: kun sitä painetaan, aktiivinen sovellus lopetetaan heti (tai siirtyy taustalle iOS 4: ssä) ja sinut palataan aloitusnäyttöön.

#5
+2
Terrance Shaw
2012-02-28 11:14:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siellä on myös tämä kaveri:

http://www.amazon.com/BubCap-Button-Intro-Pack-contains-BubCaps/dp/B004HV36IG

Olen lukenut muutamia artikkeleita useista teknisistä blogeista, joissa kehutaan sen tehokkuutta.

1,5-vuotias lapseni käyttää vanhaa iPhone 3GS: ääni, ja kotipainike on hänelle vastustamaton, joten minulla on yksi näistä peittämässä sitä. Toimii hyvin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...