Kysymys:
Mitkä Mavericksin ominaisuudet ovat sinulle hyödyllisiä?
Undo
2013-10-22 23:59:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän kysymyksen tarkoituksena on jakaa ja kerätä parannuksia, jotka vaikuttavat suuresti Macin käyttötapaan.

Lähetä yksi ominaisuus kutakin vastausta kohti . Tarkista myös, onko vastauksesi jo lähetetty - päällekkäiset vastaukset poistetaan. Voit etsiä vastauksia tähän kysymykseen käyttämällä kysely: tämä (suoraan kysymyssivulta) hakutermiesi lisäksi tämän sivun oikeassa yläkulmassa olevassa hakukentässä. .

Parhaat vastaukset sisältävät paitsi ominaisuuden luettelon, myös yksityiskohdat ominaisuuden määrittämisestä ja kuvan siitä, kuinka ominaisuutta voidaan käyttää tehokkaampana tai tehokkaampana Mavericksin kanssa.

Kuten aina - kysymyksiä sivuston normeista ja hallinnosta kysytään parhaiten [meta] -palvelusta, koska täällä olevat kommentit hallitsivat mitä täällä tai muilla sivustoilla on. Meta antaa mahdollisuuden keskustella huolellisemmin wikikysymysten ongelmista ja ansioista - sekä tässä yleisesti että erikseen. Kippis ja kiitos avustasi.
53 vastused:
#1
+54
bmike
2013-10-23 02:36:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Virtuaalimuistijärjestelmän peruskorjaus tekee selväksi, että muistin paine on ensisijainen seurattava tekijä eikä se, kuinka monta vapaata sivua, passiivista sivua tai koko virtuaalimuistia on varattu.

Mavericks Activity Monitor - memory

Pohjapaneeli on korvaamaton hidas koneen diagnosoimiseksi ja tietääkseen, suljetaanko muistikilpailut hitauden syynä. Kun olet käyttänyt Macia viikon ajan, sinun on saavutettava mukava vakaa tila, kuten yllä on esitetty, ja voi tietää, vaikuttaako suorituskyvyn lisääminen lisää RAM-muistia tai säätämiesi ohjelmien säätäminen.

Ja mikä parasta, tämä ominaisuus saa aikaan kaiken [ahdistuksen] (http://apple.stackexchange.com/questions/67031/isnt-inactive-memory-a-waste-of-resources) ja [hämmennyksen] (http : //apple.stackexchange.com/questions/52013/why-is-it-that-my-mac-would-rather-swap-than-clear-inactive-memory) [passiivisesta muistista] (http: // apple .stackexchange.com / kérdések / 11403 / häiriöiden ymmärtäminen-passiivinen-muisti-macosx) OS X: ssä. Boom!
Vielä enemmän se pakkaa muistia - joten minulla on 1 G vaihtotiedostoja 8-10 G sijaan, vai onko se erillinen merkintä
@mark Minulla ei ole koskaan ollut vaihtotallennusongelmia, joten en voi sanoa kuinka hyvin se vähentää vaihtovarauksia, mutta merkit ovat toistaiseksi lupaavia.
Se on parantanut minun toistaiseksi
750 Mt * ytimelle *? !!!
@sds Tiedän - tässä on lisätietoja muistin allokoinnista. Tämä ytimen 650-800 Mt näyttää olevan erittäin vakaa arvio siitä, mitä näemme Mavericksissä ja uudessa Intel-suorittimessa. http://cl.ly/S5NO
@sds-videomuisti integroidulle grafiikalle on merkitty myös ytimen käyttämään. Tämä käytetty muisti on osoitettava jonnekin ...
@EugeneBujak: oletko varma, että videomuisti on siellä?
Kehotan joko Eugeniä tai SDS: tä kysymään nimenomaisesti, mitä kernel_task sisältää erillisenä kysymyksenä. Emme voi oikeastaan ​​vastata kommentissa esitettyyn kysymykseen.
@bmike: [Mitä sisältyy Activity Monitorin "kernel_task" -kohtaan?] (Http://apple.stackexchange.com/questions/106444/what-is-included-under-kernel-task-in-activity-monitor)
@sds,-ydin vie 9 Gt minulle http://apple.stackexchange.com/questions/106697/insanely-high-kernel-ram-usage-over-9gb-in-mavericks
@sds 1,8 Gt täällä
#2
+48
MachineElf
2013-10-23 18:30:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun tekstikenttä on aktiivinen, Control ⌃ + komento ⌘ + välilyönti avaa merkkipaneelin, johon kuuluu hymiöitä.

enter image description here

Ei toimi MS Wordissa :(
Hyvin harvat asiat toimivat MS Wordissa - mielestäni he käyttävät mukautettua tekstimoottoria tai jotain.
Paneeli avautuu myös ilman tekstikenttää valittuna (esimerkiksi Finderissa), joten merkin pitäisi olla mahdollista vetää ja pudottaa tällä tavalla.
Se ei ole vain emoji, vaan nopeampi ja parempi tapa etsiä mitä tahansa unicode-merkkiä, kuten:, ÷, ∪ tai Δ
Vaikka olen samaa mieltä siitä, että se on mukava ominaisuus, heidän olisi pitänyt pitää kiinni vanhasta pikakuvakkeesta Cmd + Shift + T. Itse asiassa se oli ensimmäinen asia, jonka muutin Mavericksissa.
Hyvä asia, että meillä on niin nopea pääsy kierrätyssymboleihin.
#3
+45
bmike
2013-10-23 03:34:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Energiankulutusnäkymä, joka kerää 8 tunnin historian ja kuvaa akun lataustason sekä näyttää jokaisen prosessin, josta tyhjennettiin mitattavat energiamäärät, tekee ylimääräisen tuottavuuden puristamisesta yhdestä latauksesta paljon helpompaa.

energy usage - 8 hours

Kehittäjät (katson sinua Dropbox) eivät vain tiedä, että heidän on oltava parempia akun käyttöikää, se tekee siitä helppoa nähdäksesi, mitkä sovellukset tukevat App Napia ja jopa, että nyt lopetettu ohjelma oli vastuussa energian käytöstä viimeisten 8 tunnin aikana. Tämä työkalu tarjoaa käyttökelpoista tietoa käyttäjille, jotta he voivat paremmin hallita kokemustaan ​​ollessaan poissa seinävirrasta kannettavassa Macissa.

Tämä yksityiskohta on piilotettu Activity Monitoriin, mutta Apple paljastaa valikon suurimmat energian käyttäjät palkki sovelluksille, jotka käyttävät paljon energiaa.

undo is unicode U+238c or &#9100

Mikä on AppNap tarkalleen?
#4
+42
Simon
2013-10-23 00:19:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Salaiset taustakuvat

OS X: ssä on joukko todella hienoja näytekuvia, joita ei normaalisti ole saatavana käytettäväksi työpöydän taustana.

Aiemmin OS X 10.8 Mountain Lionissa olivat:

 /System/Library/Frameworks/ScreenSaver.Framework/Versions/A/Resources/Default Collections / 

OS X 10.9 Mavericks , ne ovat nyt osoitteessa

 / Library / Screen Savers / Default Collections / 

Näin saat ne:

 • Finderista, käytä valikkoa Siirry Siirry kansioon … ( tai paina ⌘⇧G ) ja liitä: / Kirjasto / Näytönsäästäjät / Oletuskokoelmat /

Sinun pitäisi nähdä 4 kansiota, ja niiden sisällä on paljon todella hienoja taustakuvia:

Huomaa, että Mountain Lion -osoitteeseen on tehty pieni muutos: /System/Library/Frameworks/ScreenSaver.framework/Versions/A/Resources/Default Collections /
#5
+41
Simon
2013-10-23 18:41:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuo kotikansion kirjasto takaisin yhdellä valintaruudulla Mavericksissa:

Apple päätti piilottaa kirjaston käyttäjiltä viimeisissä OS X -päivityksissä, mutta Mavericksissä voit nyt muuta se yksinkertaisella valintaruudulla.

Aikaisemmin joudut syöttämään Terminal-komennon jokaisella pienellä järjestelmäpäivityksellä:

 chflags nohidden ~ / Library 

OS X Mavericksin avulla voit vain siirtyä kotikansioon, tuoda kansioasetukset näkyviin painamalla Komento + J ja valitsemalla "Näytä kirjasto" -valintaruutu Sen sijaan kansio ".

Erinomainen vastaus - meillä on kohdennetumpi kysymys, joka kattaa tämän näkökohdan tuolla puolella -> http://apple.stackexchange.com/questions/106645/how-do-i-tell-finder-to-always-show-my-library- kansio-on-mavericks
#6
+36
Simon
2013-10-23 02:57:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nosta tietokoneesi nopeasti nukkumaan

Jos käytät OSX Mavericksia MacBookissa, napauttamalla virtapainiketta saat tietokoneen heti nukahtamaan - yksinkertainen säätö tekee energian säästämisestä vieläkin helpompaa. Tavallisessa sammutusvalintaikkunassa pidä vain kolmen sekunnin ajan painettuna tai paina control+ teho.

Kuten aina, voit laittaa vain näytön lepotilassa painamalla control + shift + poista tai control + shift + teho mallistasi riippuen.

Olen aina käyttänyt siihen hot-corneria, ja mielestäni pidän siitä yhä parempana.
@Elliott Hyvä ajattelu.
Tietokoneen sammuttaminen, kun joku vain napauttaa virtapainiketta, tekee elämästä röyhkeän 3-vuotiaan lapsen kanssa helpompaa! :-)
Se on ohjaus + sammutuspainike valintaikkunalle, 3 sekunnin pito on välitön sammutus.
paitsi sammuttaa näytön, myös lukitsee tietokoneen.
ctrl + shift + eject, koska (ainakin) 10.6
Kuten Filip huomautti, `ctrl + shift + eject` on ollut käytössä jo vuosia. En usko, että monet käyttäjät tietävät tätä pikakuvaketta. Useimmat ihmiset ovat vain huonoja pikavalinnoissa.
ja Airsilla ei ole poistonäppäintä
Ctrl + shift + power poiston sijasta toimii MacBook Airissa (ainakin vuoden 2012 puolivälissä)
ctrl + shift + eject (tai virta, jossa ei ole poistonäppäintä) sammuttaa * näytön * - virtanäppäin nukkuu Macin.
ooooooooh, onko niin, mitä tapahtuu nyt, kun painan virtapainiketta? Erittäin hämmentävä muutos, jos odotat sammutusvalintaikkunaa.
#7
+36
Moriarty
2013-10-23 03:00:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useiden työpöytien käyttö useilla näytöillä on lopulta käyttökelpoista. Nyt voin vaihtaa työpöydät vasemmalla kädelläni, kun taas oikea käsi ei muutu.

Voitteko kertoa tarkemmin, miten tämä on muuttunut Mountain Lionista?
Laita Safari-ikkuna molempiin näyttöihin. Peitä molemmat Finder-ikkunoilla. Tuo vasemmanpuoleisessa näytössä Safari-ikkuna etualalle ... pre-Mavericks, se tuo Safarin etualalle molemmissa näytöissä. Ehkä se ei ole se, mitä hän kuvaa, mutta jos näin on, minäkin pidän tätä arvokkaana tuottavuudelleni.
En sanoisi tätä tarkalleen dokumentoiduksi ominaisuudeksi. Se on yksi Mavericksin telttapylväistä.
Olet oikeassa, että sitä ei ole dokumentoitu riittämättömästi. Mutta alun perin esitetty kysymys * "Mitkä ovat Mavericksin suosikkiominaisuudet?" *. Sitä on sittemmin * merkittävästi muotoiltu uudelleen, mikä vetää maton vastaukseni alapuolelta.
Odotin innolla tätä ominaisuutta, mutta todellakin se ei toimi niin kuin haluaisin sen ollenkaan. Odotin, että jokainen näyttö saisi oman työtilarivinsä, mutta ei - sen sijaan pidät koko ajan saman määrän työtiloja jaettuna käytettävien näyttöjen kesken. Yksi erittäin ärsyttävä negatiivinen asia on, että et voi enää vetää ikkunaa näytön reunasta viereiseen työtilaan, kun käytät useita näyttöjä.
@scottishwildcat - Joo, se toimii vain, jos työtila, johon vedät ikkunaa, on työpöytä (toisin kuin koko näytöllä näkyvä sovellus).
@scottishwildcat, Minulla on tällä hetkellä Finder Safari ja työpöytä auki päänäytössäni, ja minä olen vain työpöytä ja toinen Safari-ikkuna auki ulkoisella näytöllä. Joten en ymmärrä, mitä tarkoitat tarvitsevasi yhtä monta työtilaa koko ajan. Voin myös vetää ikkunoita työasemien välillä, mutta ei tietenkään työpöydältä. Ja voi vetää välilehtiä koko näytön Safarista toisen näytön työpöydälle. Ehkä et ole valinnut ruutua "näytöillä on erilliset näytöt" tehtävänhallinta-asetuksissa?
Minun on valittu tämä valinta, enkä voi enää vetää ikkunoita muihin saman näytön näyttöihin käyttämättä Mission Control -ohjelmaa. Tämä on ärsyttävää, enkä oikein ymmärrä, miksi se ei ole enää mahdollista.
Mitä tulee toiseen seikkaan, jota on vaikea selittää kommentissa, mutta olin vain yllättynyt siitä, että kun lisäät uusia työtiloja ulkoiseen näyttöön, ne eivät kadonneet uudelleen, kun irrotin näytön. Joten ulkoisella näytöllä ei ole sinänsä omia työtiloja, se vain lainaa pääaltaasta, kun se on kytketty. Mikä on hieman hämmentävää, koska kun käytetään yhtä näyttöä, kyseinen allas on järjestetty käsitteellisesti yhdeksi riviksi, mutta kun liität ulkoisen, se yhtäkkiä jakautuu kahteen riviin, joissa ei välttämättä ole yhtä monta työtilaa.
Koko ominaisuus on aika buginen tällä hetkellä o.O
#8
+33
Undo
2013-10-23 03:49:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yläpalkin akkuvalikossa näkyvät nyt sovellukset, jotka käyttävät suuria määriä energiaa - sopivat hyvin energisikojen tappamiseen:

enter image description here

Pyyhkäisen kuvasi saadaksesi vastauksen Activity Monitorista ... Toivottavasti pidät [lähdekoodista] (http://apple.stackexchange.com/revisions/f8f82757-b2af-45bd-87a0-7318a3434757/view-source ) Käytin muokkaamaan viestiäni.
#9
+31
grg
2013-10-23 00:11:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siirrä hallintapaneeli Mission Control -sovelluksessa

Voit nyt järjestää hallintapaneelin vetämällä ja siirtääksesi sen työpöydän tilojen ja koko näytön sovellusten välillä. Se voidaan jopa vetää vaihtoehtoisiin näyttöihin edellyttäen, että "Näytöillä on erilliset tilat" on otettu käyttöön Järjestelmäasetukset → Tehtävien hallinta.

Voit myös siirtää työpöytää 1. Mountain Lionissa voit liikkua vain työpöydällä 2 ja ylöspäin.
Kuinka teit GIF: stä sellaisenaan? Se on fiksua!
@DanijelJ kanssa [LICEcap] (http://www.cockos.com/licecap/) :)
#10
+30
p.campbell
2013-10-24 01:36:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mac App Storen ilmoitukset sisältävät nyt useita "myöhemmin" -vaihtoehtoja

Voit tulevaisuudessa valita muutaman kerran muistuttamaan sinua odottavista päivityksistä Mac App Storesta.

enter image description here

Kiitos tälle reddit.com/r/mac -viestille.

#11
+25
grg
2013-10-25 20:20:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Finder-viestit ovat nyt Ilmoituskeskuksen hälytyksiä

Ennen Mavericksia Finderin ilmoitukset näkyvät modaalina ikkunana, mutta ne näkyvät nyt Ilmoituskeskuksen hälytyksinä, kuten alla:

#12
+24
Ɱark Ƭ
2013-10-23 01:37:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Akun kesto

On vaikea voittaa ylimääräisen tunnin käyttöaika akun latauksella. Olen saanut ainakin niin paljon enemmän käyttöä ennen kuin minun on kytkettävä minun 2012 MacBook Air. Kokemukseni sopii hyvin yhteen Applen väitteiden kanssa ilmoituksen pääpuheenvuorossa, jossa 13 tuuman Air vuodesta 2013 Haswellin kanssa verrattiin vielä tunnin - puolentoista akun kestoon vain asentamalla Mavericks.

Onko tämä todella uusi / dokumentoimaton ominaisuus? Tiedätkö, onko [Kumoa huomautuksia] -yhteyttä akunvalvontaan (http://apple.stackexchange.com/questions/106036/what-under-documented-features-have-you-stumbled-upon-in- mavericks / 106092 # 106092)?
@shog9 Tämä on monien Mavericksin konepellin alle piilotettujen perusvaikutusten nettovaikutus. En ole vielä varma, mitkä [julkisesti ilmoitetuista [aakkoskeitto ominaisuuksista] (http://cl.ly/S5fE) mahdollistavat tämän. Tämä on varmasti osa seurantaa, joka on nyt käytössä energiankäytön ilmoittamiseksi. Sekä [Kumoa] (http://apple.stackexchange.com/a/106092/5472) että [I] (http: //apple.stackexchange. com / a / 106086/5472) ovat raportoineet tästä säikeestä.
En usko, että tämä on pätevä vastaus. Linkittämällä vertailu Win8: een ei näy mitään siitä, mikä on parantunut 10.8: n jälkeen. Anna meille luettelo ominaisuuksista, jotka ovat aiheuttaneet tämän parannuksen.
Joku laittaa sanoja suuhuni, ja vastaus on hämmentävä. Yritin vain sanoa, että suurin välitön parannus 10.9: een siirtymisen jälkeen on parantunut akun kesto vuoden 2012 11 "MBA: lla. Se on loistava ominaisuus. Parempi suorituskyky laitteistostani päivittämällä vain joitain ohjelmistoja on melko hämmästyttävää.
Voisi luetella; iTunes HD Playback Efficiency, Safari Power Saver, App Nap tarkemmin kuin sisältyy osoitteeseen http://www.apple.com/osx/advanced-technologies/
Tämä ei ole lainkaan un (der) -asiakirja! He korostivat tätä paljon. : P
Tätä kysymystä ei ilmoitettu dokumentoituna, kun lähetin vastaukseni. Ajattelin Mavericksin suosikkiominaisuuksia.
#13
+22
Simon
2013-10-23 02:20:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poista App Nap käytöstä sovelluskohtaisesti OS X Mavericksissa:

Saatat ehkä tietää, että yksi OSX Mavericksin huomaamattomimmista ominaisuuksista ole App Nap.

Sovellukset siirtyvät App Napiin, kun muut sovellukset ovat piilottaneet ne kokonaan ja kun he eivät toimi aktiivisesti . Tämä on hyvä tapa vähentää käynnissä olevia sovelluksia tappamasta Macin akun käyttöikää.

Lisäksi saatat haluta, että tietyt sovellukset eivät koskaan pääse App Napiin . Tämä voi koskea sovelluksia, jotka ovat tärkeitä sinulle, mutta joskus suorittavat pitkiä, ei-vuorovaikutteisia tehtäviä.

Voit estää sovelluksia pääsemästä App Napiin siirtymällä Finderiin -> Sovellukset -> hiiren kakkospainikkeella haluamasi sovellus - napsauta Hae tietoja -> ja etsi vaihtoehto, joka sanoo "Estä App Nap" heti tekijänoikeusosion alla , kuten alla oleva kuva:

enter image description here

Huomaa, että mainittu vaihtoehto ei ole käytettävissä sovelluksissa, jotka eivät tue App Napia .

Eivätkö kaikki kaakaosovellukset tue oletusarvoisesti App Napia?
@Mark Uskon, että he sanoivat niin WWDC: ssä - kaikki Cocoa-sovellukset tukevat sitä heti, mutta on olemassa joitain API-kutsuja, jotka voidaan toteuttaa niin, että sovelluksesi tietää siitä ..
#14
+21
grg
2013-10-23 00:44:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näytä työpöytä ohjauslevyllä seuraa nyt liikettä

Näytä työpöytä -eleen avulla ikkunoiden liike seuraa nyt sormien liikettä ohjauslevyllä. Se ei ole enää asetettu nopeus, voit siirtää ikkunoita sormiesi tarkalla nopeudella ja jopa vetää ne takaisin puoliväliin, jotta liike voidaan peruuttaa.

Luulen, että tämä on luultavasti vähiten suosikki ominaisuuteni (jonka olen tähän mennessä huomannut). Se on sama 5 sormen pyyhkäisyllä käynnistysalustalle, eikä nopea pyyhkäisy ole enää sileä, se änkyttää ennen kuin päätetään mennä laukaisualustalle tai häipyä siitä.
Puhdas lelu, käytettävyyskatastrofi. Ikkunoiden piilottamisen animaatio ei palvele todellista tarkoitusta, sen tulisi olla mahdollisimman lyhyt.
Yksi parhaista ominaisuuksista. Annan sinulle mahdollisuuden tarkastella työpöytääsi nopeasti tekemättä myös vastakkaisia ​​eleitä jälkikäteen.
#15
+20
grg
2013-10-24 21:02:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gatekeeper näyttää viimeisimmän sovelluksen Järjestelmäasetuksissa

Kun Gatekeeper on estänyt sovelluksen, siirtyminen Järjestelmäasetusten vastaavaan vaihtoehtoon näyttää sovelluksen nimen ja painikkeen, jonka avulla voit avata sovelluksen. >

"Fantastical.app" was blocked from opening because it is not from an identified developer. 'Open Anyway'

Tämä tarkoittaa, että uusien käyttäjien ei enää tarvitse tietää, että napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella valikossa Avaa-painiketta ohitat Gatekeeperin.

Se vaatii kuitenkin heitä tietämään ja pystymään löytämään Gatekeeperin suojausasetukset. Olen valmis lyödä vetoa siitä, että melkein kaikki tavalliset käyttäjät eivät voi käyttää muita kuin App-Store-sovelluksia sen vuoksi.
#16
+19
Simon
2013-10-23 03:05:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

AirPlay-näyttö:

Apple TV: n avulla on helppo nähdä Macissa oleva mediasisältö televisiossasi, kuten videoiden tai valokuvien suoratoisto.

OS X Mountain Lionissa voit myös peilata työpöydän Apple TV: lle, esimerkiksi esityksiä varten.

Kuinka hyvin tämä todella toimii? Olen yrittänyt saada mitään käytettävyyttä tästä ... http://apple.stackexchange.com/questions/106264/airplay-quality-issue-from-macbook-pro
#17
+19
grg
2013-10-23 00:48:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Avaa PSD-tiedostot suoraan Safarissa

Voit nyt esikatsella PSD-tiedostoja (Photoshop-asiakirjoja) suoraan Safarissa avaamatta tosiasiallisesti esikatselua tai jopa lataamatta PSD-tiedostoa Lataukset-kansioon.

En ole varma, mitä tarkoitat sanalla "lataamatta", mutta QuickLook toimii myös PSD-levyillä myös versiossa 10.8
@beroe Selvästi OP tarkoittaa PSD-tiedostoa verkossa.
@beroe Lainaus otettiin pois tärkeästä asiayhteydestä: "PSD: n lataaminen * Lataukset-kansioon *". … Ja kyllä, vaikka QL on työskennellyt PSD-levyjen parissa, nyt ne näkyvät Safarissa.
#18
+15
Graham Miln
2013-10-24 12:51:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Parannettu sanelu

Parannettu sanelu mahdollistaa offline-käytön ja jatkuvan sanelun reaaliaikaisella palautteella.

Erinomainen niille, joilla ei ole Internet-yhteyttä ja jotka eivät halua sanelunsa käsittelyä verkon ulkopuolella.

Dictation and Speech settings

Olen käyttänyt tätä melko vähän ... lähinnä siksi, että nautin reaaliaikaisesta palautteesta.
Kun tarkistin tämän paneelin, huomasin, että Käytä parannettua sanelua -valinta oli jo valittuna, mutta en muistanut sen lataavan offline-tietoja. Napsauttamalla Pois ja sitten Päälle, lataus alkoi ...
Ilmeisesti se on oletusarvoisesti tarkistettu, mutta se ei todellakaan lataa tietoja ennen kuin käytät sanelua ensimmäisen kerran.
Use Enhanced Dictation -toimintoa ei tarkistettu, kun päivitin Mac OS X 10.8: sta. Minulla oli myös sanelu pois käytöstä Mac OS X 10.8: ssa. Päivitettävät asetukset voivat vaikuttaa Mac OS X 10.9: n alkutilaan.
#19
+15
Graham Miln
2013-10-24 13:02:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ColorSync -apuohjelma: Uusi laskin

Tätä vähän tunnettua mukana olevaa sovellusta parannetaan edelleen uudella värilaskimella.

Colour Calculator

Ei uusi Mavericksissä mutta varmasti piilotettu, ColorSync tarjoaa interaktiivisen 3D-väriavaruuden visualisoinnin profiileille.

3D colour space

** WHOA **, se on erittäin siistiä!
Värilaskin ei ole uusi; se on ollut siellä ainakin 10.7 lähtien.
Kiitos @kirb. Mavericks on ensimmäinen kerta, kun olen huomannut aktiivisesti laskimen. Onko he muuttaneet mitään ColorSync-apuohjelmassa tälle päivitykselle?
@GrahamMiln, verrattiin juuri vierekkäin arvoon 10,8; Ainoa muutos, jonka näin, oli uusi pudotusvalikko ja valintaruutu laskimen alaosassa.
#20
+12
Simon
2013-10-23 03:08:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajo-ohjeet iOS: lle:

OS X Mavericks ottaa käyttöön iOS: n Maps-sovelluksen. Se ei sinänsä ole valtava kauppa, vaikka on mukavaa saada vaihtoehto Googlen verkkopohjaisille kartoille. Mutta hienoa on kyky saada ajo-ohjeet ja lähettää ne iPhoneen tai muuhun iOS 7-pohjaiseen laitteeseen. Ne näkyvät iOS Maps -sovelluksessa, valmiina seuraamaan ajaessasi tai kävellessäsi, ja ne pysyvät kirjanmerkillä varustetuissa reittiohjeissasi, jotta niitä voidaan käyttää myöhemmin tarvittaessa.

Kuinka se siirtää nämä? Olisin alun perin ajatellut AirDropia, mutta OS X: n AirDrop ei ole yhteensopiva AirDropin kanssa iOS: ssä. Bluetooth? Jotkut iCloud-taikuudesta?
#21
+11
Ɱark Ƭ
2013-10-23 01:42:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Parannettu useiden näyttöjen tuki

On melko mahtavaa, kun jokaisella näytöllä on valikkorivi ja pystyt koko näytön sovelluksiin yhtä näyttöä kohden. En ole koskaan käyttänyt koko näytön tilaa, koska minulla oli aina pellavan tausta toisella näytölläni.

Odotin innolla tätä ominaisuutta, mutta todellakin se ei toimi niin kuin haluaisin sen ollenkaan. Odotin, että jokainen näyttö saisi oman työtilarivinsä, mutta ei - sen sijaan pidät koko ajan saman määrän työtiloja jaettuna käytettävien näyttöjen kesken. Yksi erittäin ärsyttävä negatiivinen asia on, että et voi enää vetää ikkunaa näytön reunasta viereiseen työtilaan, kun käytät useita näyttöjä.
@scottishwildcat Voin ymmärtää kuvaustasi väärin, mutta kirjaimellisesti ottaen se on päinvastainen totta: se on * täsmälleen * mitä Mavericks tarjoaa: jokaisella näytöllä on nyt omat välirivit, ja voit vetää ikkunoita ehdottomasti tilojen ja näyttöjen välillä sekä käytettäessä useita ikkunoita että kun ei.
@KonradRudolph Ehkä en kuvannut sitä, mitä odotin kovin hyvin (ja tässä ei todennäköisesti ole syytä yrittää selittää uudestaan), mutta en todellakaan voi enää vain vetää ikkunoita viereisiin työtiloihin samalla näytöllä, minun on käytettävä Mission Control -ohjelmaa siihen nyt. Voin vetää ikkunoita vain näyttöjen välillä.
@scottishwildcat Ah, nyt näen mitä haluat. Kyllä, sinä tarvitset siihen tehtävänhallintaa. Sääli, mutta vanha tapa vetää tilojen välillä oli joka tapauksessa melko hidas.
En edes tiennyt, että voit tehdä sen, mutta mielestäni kannattaa menettää, että jokaisella näytöllä on eri joukko Spacesia.
@scottishwildcat Voit silti vaihtaa välilyöntejä painamalla Control → ja Control ←, myös vetämällä.
@JPP ei toimi minulle ... lukuun ottamatta sitä, että Ctrl- ja nuolinäppäimet ovat MBP-näppäimistön vastakkaisilla puolilla, joten minulla ei olisi yhtään kättä vetää mitään, jos minun pitäisi tehdä se, heti kun aloitan vetäminen, 'vaihda työtila' -pikakuvakkeet (jotka onneksi määritin uudelleen Cmd + Alt + nuoleksi monta vuotta sitten) lakkaavat toimimasta.
@Jonathan En kuitenkaan ymmärrä, miksi meidän on menetettävä kaikki. En näe mitään syytä sen ei pitäisi silti toimia uuden mallin kanssa.
@scottishwildcat Tarkistitko Puuttuvat hallinta -pikakuvakkeet Näppäimistön esipaneelissa?
@scottishwildcat,, koska kun vedät ikkunan näytön reunaan, pitäisikö sen mennä ulkoiseen näyttöön vai nykyisen näytön seuraavaan tilaan? Useimmat ihmiset odottavat sen menevän toiseen näyttöön.
@Jonathan Minulla on monitorini järjestetty pystysuunnassa, ja OS X tietää sen, koska minun piti kertoa se, joten sen ei pitäisi olla ongelma minun tapauksessani.
#22
+11
Simon
2013-10-23 18:45:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tunnista helposti uudet sovellukset:

Jos käytät Launchpadia, kaikki lataamasi uudet sovellukset merkitsevät kipinää merkitsemään niiden uutuutta.

Kun olet kuitannut ne tai he ovat istuneet siellä jonkin aikaa laiminlyötyinä, kimallukset katoavat.

enter image description here

#23
+11
Erik Madsen
2013-10-23 12:39:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uusi Safari-asetus, joka sammuttaa laajennukset, kun ne eivät ole käytössä, säästääksesi akun käyttöikää, kuten tässä Ars Technican artikkelissa on esitetty.

Minulla on suuret odotukset, että tämä pysäyttää ongelmat, kun tyttöystäväni on 15 välilehteä flash-soittimet auki taustalla työskennellessään muissa ohjelmissa.

Mutta pysäyttääkö se ongelmat, kun tyttöystävällä on 15 välilehteä, joissa on flash-soittimia taustalla ... Firefoxissa?
@Michael Ei. Tällöin joudut vaihtamaan uudempaan tyttöystävän versioon, joka tukee Safaria.
#24
+10
grg
2013-10-25 20:14:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zoomaa kuvia QuickLookissa

Voit nyt zoomata kuvia QuickLookissa käyttämällä oletusarvoisia zoottiliikkeitä: Pinch In & Pinch Out sekä panorointi kahdella sormella.

Alt-näppäimen painaminen toimii myös
@Agos Altin painaminen on toiminut ikuisesti ...
#25
+10
grg
2013-10-25 20:17:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Virheenkorjausvalikot on päivitetty

Virheenkorjausvalikot on päivitetty useille sovelluksille.

Alla on App Storen ja yhteystietojen virheenkorjausvalikko:


Aktivoi valikot suorittamalla seuraavat komennot (ja käynnistämällä sovellukset uudelleen):

 oletusasetukset kirjoita com.apple.appstore ShowDebugMenu -bool truedefaults kirjoita com.apple.AddressBook ABShowDebugMenu -bool true 

Korvaa true luvulla false poista.

Kuinka aktivoida nämä valikot?
@hashier Katso Päätökomennot muokkauksessa.
Oletko nyt "oletuksena", joka aktivoi tämän KAIKKIIN sovelluksiin? Vai tiedätkö muita sovelluksia, joissa voin aktivoida sen?
@hashier Valitettavasti avain on hieman erilainen kullekin sovellukselle, joten lippu `` -g`` ei toimi ... Monissa Applen sovelluksissa on virheenkorjausvalikko, mukaan lukien Safari (erilainen kuin Kehitä-valikko), Levytyökalu, Kalenteri , ja paljon muuta. Näyttää siltä, ​​että muistan luettelon sovelluksista ja niiden oletusavaimista, joita tarvitaan sen käyttöönottoon, mutta en löydä sitä tällä hetkellä. Kun löydän sen, muokkaan viestiä ja pingistan sinua - siihen asti Googlen [sovelluksen nimi] virheenkorjausvalikko` nähdäksesi onko / mikä komento on valikon ottamiseksi käyttöön jokaiselle sovellukselle. Älä unohda, että tämä toimii myös joissakin kolmannen osapuolen sovelluksissa :)
Safarissa asetuksissa on mahdollisuus ottaa käyttöön Virheenkorjaus-valikko.
@Martin On mahdollisuus ottaa käyttöön * Kehitä * -valikko, joka eroaa huomattavasti Debug-valikosta :)
@grgarside pirun, minun on lopetettava tämän myöhäisillan lukeminen ...;)
#26
+10
daGUY
2013-10-23 23:36:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Reagoiva vieritys

Mountain Lionissa ja aiemmissa versioissa ikkunan sisältöä, joka ei sovi ikkunan nykyiseen kehykseen (kuten pitkä verkkosivu), piirretään vasta, kun se vieritetään näkymään. Mavericksissä tämä näytön ulkopuolinen sisältö "esikäsitellään" tyhjäkäynnillä, mikä johtaa huomattavasti parempaan vieritystehoon (erityisesti havaittavissa monimutkaisten asiakirjojen tai verkkosivujen kanssa).

Yleisesti ottaen olen kuitenkin havainnut vieritystehon ainakin Safarissa huomattavasti hitaammin (Macbook Air 11 "2012). Yritin nähdä, onko jollakin temppu ajastimen yhdistämisen poistamiseksi käytöstä nähdäksesi onko se syyllinen.
#27
+10
Aaron Dufour
2013-10-23 05:25:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siirrä telakkaa näyttöjen välillä

Telakka alkaa päämonitorista, mutta jos laitat kohdistimen toiseen näyttöön, siirry näytön alareunaan ja jatka sitten liikkumista alaspäin, telakka ponnahtaa esiin ylös (ja katoavat mistä tahansa aiemmin). Tämä on todella mukavaa, jos "pää" näyttösi ei oikeastaan ​​ole.

Liikkeen on oltava melko suoraa alaspäin ja yllättävän pitkä - se on vähän hieno.

Tämä on käytettävissä vain, jos telakka on alaosassa (minulla on vasemmalla).
@rm-rf True; jos käytät vasenta / oikeaa vaihtoehtoa, se lukitaan vasemman / oikean puolen näytön vasemmalle / oikealle puolelle.
@AaronDufour Kuinka poistat tämän ominaisuuden käytöstä?
@AlexejMagura En ole löytänyt tapaa poistaa sitä käytöstä. Lisää se, jos löydät sellaisen.
#28
+10
Simon
2013-10-24 15:51:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poista ilmoituskeskus käytöstä lukitusnäytöllä:

enter image description here

Ilmoituskeskus ei näe tällä kertaa paljon parannusta, mutta päivitys ei sekoita asetuksiasi hieman. Jos et ole miljoonan ilmoituksen ystävä, haluat siirtyä kohtaan Järjestelmäasetukset> Ilmoitukset ja tarkastella uusia vaihtoehtoja. Suuri tarkistettava tarkistus on "Näytä ilmoitukset lukitusnäytöllä"

Jos et halua sähköpostisi tai muun näkyvän, kun kun tietokone on lukittu, poista tämän valintaruudun valinta.

Jos et halua mitään, sinun on poistettava kunkin erillisen sovelluksen valintaruutu? Se on tuskaa ... miksi se ei voi olla globaali ympäristö ?!
#29
+8
Joe Bangle
2013-10-24 15:48:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iCloud-avainnippu tallentaa ja synkronoi suojatut muistiinpanot kaikissa Mac-tietokoneissa.

Uusi iCloud-avainnippu tallentaa verkkosivustojen käyttäjänimet ja salasanat, luottokorttinumerot ja Wi-Fi-verkkotiedot ja pitää tiedot ajan tasalla kaikilla alueilla. henkilön Apple-laitteet, mukaan lukien iPhone ja iPad.

Se tallentaa ja synkronoi myös Suojatut muistiinpanot Mac-tietokoneisiin, kuten tämä: Secure Note

#30
+7
daGUY
2013-10-23 23:04:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ilmoituskeskus näkyy nykyisessä näytössä

Usean näytön asetuksissa Ilmoituskeskus näkyy nyt näytöllä, jossa kohdistin on tällä hetkellä. Tämä on hieno parannus, jos vedot siihen, kun työskentelet toissijaisella näytöllä: se näkyy katsomassasi näytössä ensisijaisen sijaan.

Lisäpisteitä, jos joku löytää temppu sen poistamiseksi käytöstä. Pidän, että kaikki ilmoitukseni ja paska ovat toisessa näytössä, joten minulla on yksi puhtaan työn tekemiseen.
#31
+6
Nils
2013-10-24 01:32:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit nyt lajitella asiakirjat Finderissa, vaikka ryhmittelyominaisuus olisi päällä. (Voit esimerkiksi ryhmitellä latauskansion tiedostotyypin mukaan ja ryhmän sisällä olevat tiedostot lajitellaan nimen mukaan)

#32
+5
Can Sürmeli
2013-11-08 21:20:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iPadin lataustila ilmoitetaan käyttäjälle

Joidenkin Mac-tietokoneiden, etenkin vanhempien, virran puutteen vuoksi tai USB-kertojien vuoksi iPadeja ei voi ladata tai heitä ladataan vasta, kun he ovat näyttö on tyhjäkäynnillä.

Mavericks ei tietenkään pysty korjaamaan tätä tilannetta, se on pohjimmiltaan sähköinen ongelma, mutta näyttää siltä, ​​että Apple on nyt tehnyt siitä hieman hallittavamman ilmoittamalla käyttäjälle Notification Center -viestillä, jos heidän iPadiaan ei ladata, kun se on liitetty Maciin.

enter image description here

Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että jotkut Macit voisivat ladata iPadeja - lataus toimii Retina Macbook Pron kanssa vuoden 2013 lopulla.
#33
+5
avi
2013-10-25 11:28:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nyt näet, mitkä kaikki sovellukset käyttävät sijaintiasi. Ja avaat myös uuden Tietosuoja-välilehden Järjestelmäasetusten tietoturva &in tietosuojasta:

enter image description here

#34
+5
grg
2013-10-25 20:24:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Safari kertoo, kun välilehti kaatui

Vaikka Safari on aina pystynyt käynnistämään kaatuneet välilehdet uudelleen, se kertoo sinulle, kun se on tehty:

Nyt se on sekä siistiä että hyödyllistä saada.
#35
+5
Christian Fries
2013-10-24 21:06:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viestit (iMessages) voidaan luoda nopeasti Ilmoituskeskuksessa

#36
+5
Gavin Anderson
2013-10-29 23:41:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asentaa päivitykset automaattisesti

Suosikkini ominaisuuteni on mahdollisuus saada päivitykset asentamaan automaattisesti taustalle samalla tavalla kuin iOS 7: ssä.

#37
+4
avi
2013-10-26 21:26:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

LinkedIn ja muutama muu ovat nyt tuettuja Internet-tileillä:

enter image description here

#38
+4
Fuad Saud
2013-10-25 15:45:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koko näytön etsin:

enter image description here

Melko yksinkertainen, mutta todella mukava.

ei silti ole kahta sormea ​​pyyhkäisemällä taaksepäin ja eteenpäin :(
… Eikä ilmeisesti ole pikanäppäimiä välilehtien välillä vaihtamiseen? Ajattelin, että välilehtien koko kohta tässä oli, että ne käyttäytyvät täsmälleen kuten Safarissa
@KonradRudolph cmd + shift + {toimii minulle
@fuadksd Niin se tekee. Olisin voinut vannoa, että Safarilla on erilainen yhdistelmä. Ikävä ärsyttävää, että ei ole sovittua standardia, joten kaikki muut sovellukset käyttävät erilaisia ​​näppäimiä (erityisesti Firefox, Chrome, Opera käyttäen using + ⌥ + nuolinäppäimiä (EDIT: Ymmärrän vain, että ne tukevat myös Safarin tyyliä).
Se tukee sekä cmd + {|} - että ctrl + shift + -välilehteä. Niitä tukee safari, ja luulen, että ne ovat kuin kaakaon standardit.
ctrl + -välilehti toimii, mutta se ei toimi Safarissa? +1 sille pikakuvakkeille kaikissa sovelluksissa!
ctrl + -välilehti toimii Safarissa
#39
+4
Simon
2013-10-25 16:03:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaiuttavien kohteiden ja Automatorin käyttäminen Macin komentamiseen äänellä:

Epävirallinen Applen verkkologiikka (TUAW) käyttää automaattista komentosarjaa ja Mavericksin uutta "Speakable Items" -vaihtoehtoa. tämän saavuttamiseksi:

Järjestelmäasetukset> Esteettömyys> Puhuttavat kohteet käynnistääksesi sovelluksia.

Kun se on määritetty, sinun tarvitsee vain painaa näppäimistön näppäintä, puhua lause ja se käynnistää valitsemasi sovellukset.

Heidän esimerkkinsä on yksinkertainen "hyvää huomenta" aloita päiväsi.

On luettelo ennalta ohjelmoiduista asioista, jotka voit sanoa komentamaan myös Maciasi.

Heillä on video-opetusohjelma, joka vie sinut läpi eri vaiheet.

#40
+4
CyberSkull
2013-11-15 13:27:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Activity Monitor kertoo, mitä sivuja Safari-prosessi on avannut

Jos viet hiiren osoittimen päälle minkä tahansa Safarin aliprosessin Activity Monitor -ohjelmassa, näet työkalupihdistä prosessin lataamat sivut.

#41
+4
njboot
2013-11-11 06:42:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Finder-välilehdet

Safari-tyyli

 • Komento + T avaa uuden välilehden (samoin kuin Safarissa)
 • Napsauta hiiren kakkospainikkeella (tai ohjaa + napsauta) tiedostoa tai kansiota hakuikkunassa> "avaa välilehdellä"
 • Control + sarkain selaa kutakin
 • joukko avataanko Finder-ikkunat? Ikkuna> "Yhdistä kaikki Windows" järjestääksesi siististi yhdeksi Finder-ikkunaksi välilehdillä.
#42
+4
Redandwhite
2013-10-26 00:39:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Melko varma, että Järjestelmäasetuksissa on ollut joitain visuaalisia säätöjä, mukaan lukien suurempi teksti ja kuvakkeet. Myös uusi iCloud-kuvake on.

Muokkaa: Luokkien otsikot on poistettu kommenttien mukaisesti.

prefs

He poistivat myös luokan otsikot kustakin osiosta.
#43
+3
Simon
2013-11-09 17:28:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poista Mavericks-oikeinkirjoituksen automaattinen korjaus käytöstä :

Jos olet turhautunut, kun OS X 10.9 yrittää korjata useita tekniikan sanoja, joita se ei tunnista. Sinun pitäisi pystyä poistamaan automaattinen korjausominaisuus käytöstä joko globaalisti tai sovelluskohtaisesti.

Teoriassa sinun pitäisi pystyä poistamaan se käytöstä globaalisti tai käytöstä vain tietyissä sovelluksissa. En ole havainnut, että maailmanlaajuinen käytöstä poistaminen näyttää tosiasiassa sammuttavan korjaukset kaikissa sovelluksissa. tämä on todennäköisesti vika, joka korjataan tulevissa Mavericks-päivityksissä. On hyödyllistä poistaa se käytöstä vain tietyissä sovelluksissa.

Poista oikeinkirjoituksen automaattinen korjaus käytöstä kaikissa sovelluksissa :

 • Valitse Näppäimistöt kohdasta Järjestelmäasetukset .
 • Poista Teksti -välilehden valinta korjaa oikeinkirjoitus automaattisesti .

Poista automaattisen korjauksen käytöstä tietylle sovellukselle :

 • Avaa Apple-sovellus, jonka haluat automaattisen korjauksen poistavan käytöstä.

 • Napsauta hiiren kakkospainikkeella (tai ctrl-napsauta) mihin tahansa tekstikenttään. Poista näkyviin tulevasta pikavalikosta Oikeinkirjoitus ja kielioppi -valintaruutu Korjaa oikeinkirjoitus automaattisesti .

enter image description here

Muista, että erilaiset sovellukset voivat käsitellä oikeinkirjoituksen korjausta useilla eri tavoilla. Monet sovellukset ylläpitävät OS X: n yhdenmukaisuutta, ja tämä vaihtoehto on käytettävissä, kun napsautat hiiren kakkospainikkeella (ctrl-napsautus) tekstikenttää. Esimerkiksi automaattisen korjauksen poistaminen käytöstä Chromessa hoidetaan tällä tavalla.

Muut sovellukset, kuten Firefox, saattavat vaatia sinua etsimään Asetuksia automaattisen korjauksen poistamiseksi käytöstä.

#44
+3
Ospho
2013-10-28 10:52:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mail.app for Mavericks tukee sähköpostien viemistä nyt PDF-tiedostoina, mikä on hyödyllistä. Vaikka jos yrität viedä useita sähköposteja PDF-muodossa, se yksinkertaisesti luo useita PDF-tiedostoja sen sijaan, että liittäisi yhden suuren PDF-tiedoston.

#45
+2
Enrico Susatyo
2013-11-25 10:13:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sivutelakalla on uusi käyttöliittymä

Se näyttää nyt tältä (pidän todella valosta, joka osoittaa, mitkä sovellukset ovat auki, se on paljon selkeämpi kuin alatelakka):

enter image description here

#46
+2
Ɱark Ƭ
2013-10-24 19:19:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näytä Twitter-syöte Safarin sivupalkissa

Päivitys: Se ei ole täydellinen syöte, vain viestit, joihin on upotettu URL-osoitteita.

Näyttää Twitter-syötteesi Safarin sivupalkissa on melko siisti ja ehdottomasti dokumentoituna.

 1. Lisää Twitter-kirjautumistietosi Järjestelmäasetusten Internet-tilit-paneeliin.
 2. Napsauta uuden kirjan kuvaketta uudessa Safarin kirjanmerkkipalkissa.
 3. Valitse "Jaetut linkit" tai vaihda "Jaetut linkit" pikanäppäimellä ^ ⌘3 .

Uskon, että vain tämän tein nähdäkseni twitter-syötteeni safarin sivupalkissa.

#47
+2
Simon
2013-10-31 00:32:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Piilotettu telakka ei näy koko näytön sovelluksissa:

Saatat huomata, että telakka ei näy alareunasta tai oikealta / vasemmalta puolelta (riippuen sijainnista laitat sen), kun sovellukset ovat koko ruudun tilassa ja kun siirrät kohdistinta nopeasti kohtaan, johon telakointiasema on piilotettu, tai kun pysäytät siellä ja annat kohdistimen leijua. Ei telakkaa.

Tässä on temppu:

Sinun on siirrettävä kohdistinta hyvin hitaasti. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä. Jos siirrät sen liian nopeasti näytön reunaan, telakka ei tule näkyviin.

#48
+2
avi
2013-10-26 21:28:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä ei ole aivan hyödyllinen ominaisuus, Java ei näytä olevan asennettuna oletuksena, ja kun yrität tarkistaa Java-version päätelaitteessa, se vie sinut lataussivulle. Suorita tämä terminaalissa: java -version

enter image description here

ominaisuutena, mielestäni tämä on nopein tapa asentaa Java: P

Näin oli myös Lionissa ja Mountain Lionissa, uskon.
Eikö ole vaarallista asentaa Java tai jotain muuta?
#49
+2
Simon
2013-10-24 01:38:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iCloud Sync:

Automator ja AppleScript Editor, molemmat sovellukset on päivitetty iCloud-yhteensopivuuteen. Luomasi AppleScripts tai Automator-työnkulut voidaan nyt siirtää pilveen ja synkronoida kaikkiin Mac-tietokoneisiisi, joissa on OS X Mavericks.

On hyödyllistä, jos luot ja päivität komentosarjoja tai työnkulkuja, jotka täytyy ottaa käyttöön kouralliseen Maciin automaattisesti.

#50
+2
JuJoDi
2013-10-25 15:50:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viesteissä on nyt automaattinen väriasetus, joka värittää puhuttavan henkilön viestit samalla tavalla kuin heidän omat viestinsä.

Tätä on ollut olemassa jo kauan, eikö? Olen varma, että käytin sitä takaisin Snow Leopardissa ja mahdollisesti ennen?… (Ainakin iChatin kanssa)
Voi, olet oikeassa, tarkistan juuri vuorileijonakoneeni. Ehkä se vain oletusarvoisesti palautti tämän asetuksen, kun päivitin, enkä ole koskaan huomannut. Joten silloin se on vain viileä alidokumentoitu ominaisuus OSX hahah
#51
+1
Imran S.
2013-10-30 06:34:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomasiko joku, että Dockissa olevan Roskakori-kuvakkeen pikavalikon Poista telakasta -vaihtoehto on kadonnut. Napsautin sitä pari kertaa vahingossa ja sitten piti tuoda se takaisin Mountain Lioniin.

#52
+1
daGUY
2014-06-06 04:35:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tapahtumamuistutukset matka-ajan perusteella

Kun luot tapahtuman Kalenteriin, voit määrittää sijainnin. Jos osoite tunnistetaan, se lisää kartan suoraan tapahtuman yksityiskohtiin (ja antaa sinulle jopa tämänhetkiset sääolosuhteet!).

Mutta se menee vielä pidemmälle. Kalenteri voi myös määrittää nykyisen sijaintisi, joten voit käskeä sen laskemaan tapahtuman matka-aika nykyisen sijaintisi perusteella. Jos teet niin, saat uuden hälytysvaihtoehdon: "kun minun täytyy lähteä".

Tämä on niin paljon parempi kuin vanhat kiinteän ajan vaihtoehdot (1 tunti ennen , 30 minuuttia ennen jne.), Koska se on dynaaminen sen mukaan, missä olet ja kuinka pitkälle sinun on ajettava.

#53
-15
Bob
2013-10-24 06:32:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iBooks (Mac) haisee (ei voi muokata metatietoja, melko hämärä synkronoinnista iPadini kanssa, sinun on nyt oltava vuorovaikutuksessa kahden ohjelman kanssa, jotta voit hallita kirjojasi jne.), mutta jos sinulla ei ollut tarpeeksi onnea saada se imee kaikki kirjat iTunesista ja maailmankaikkeuteen ennen kuin tiesit, mitä tapahtuu, tässä on muutama vinkki.

Voit poistaa kirjan tai PDF-tiedoston valitsemalla kirjan ja painamalla Poista-näppäintä. (ITunesissa oli jotain, joka toimi samalla tavoin ei-intuitiivisella tavalla, eikö olekin?)

Synkronoinnin heikkouden vähentämiseksi jouduin kaksinkertaistamaan iBooks-home-button-kill-iBooks iPad ja yritä sitten synkronointia uudelleen. Se auttoi.

Jos vedät PDF: n tottumuksestasi iTunesiin, se hyväksytään mielellään, mutta et näe sitä enää, koska Kirjat-luokka on poissa eikä Kirjastoluokkaa enää ole. . Se näkyy musiikkina ja voit poistaa sen sieltä.

PÄIVITYS: 21:30: NYT on "Poista" -kohde, kun napsautat hiiren kakkospainikkeella kirjaa ponnahdusvalikossa. Se ei ole ollut siellä koko päivän. Ei ole aavistustakaan, mikä sai sen näyttämään. Tämä ohjelma vaatii jonkin verran työtä. Sen olisi pitänyt olla iBooks beta.

Tämä saattaa toimia paremmin itsenäisenä kysymyksenä, jossa kerrot ongelmat ja kuinka olet yrittänyt ratkaista ne.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...