Kysymys:
Kuinka kopioin PDF-tiedostot iPadiin ja luen ne siellä?
Daryl Spitzer
2010-09-10 23:53:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kerännyt kokoelman PDF-muotoisia kirjoja (ostamalla toisinaan O'Reilly Media Deal of the Day -sovelluksen) MacBook Prollani. Haluaisin saada ne iPadiin, jossa niitä on helpompi lukea. Kuinka teen sen? Pitäisikö minun katsoa Dropboxia ja ladata PDF-lukijaohjelma? (Onko sinulla jotain suositeltavaa?) Vai onko olemassa parempi tapa?

Neljä vastused:
#1
+10
Kyle Cronin
2010-09-11 00:10:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iBooksissa on sisäänrakennettu PDF-lukijan tuki. Lataa vain ilmaiseksi App Storesta ja vedä sitten iPadiin kopioitavat PDF-tiedostot iTunesiin. PDF-tiedostot luetellaan Kirjat-osiossa. Synkronoi iPad, ja kun avaat iBooksin, napauta "PDF" -välilehteä ja PDF-tiedostosi näkyvät luettelossa.

Voit tehdä saman Adobe Readerin kanssa.
#2
+5
Henry
2010-09-11 10:36:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän joko iTunes iBooks -menetelmää, jonka Kyle Cronin ehdotti, tai käytän Dropboxia, jos en ole lähelläni tietokonetta tai minua ei voi häiritä iPadin kytkeminen sisään. Dropboxilla on lähetys iBooksiin -komento.

#3
+4
Am1rr3zA
2010-09-11 00:19:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit etsiä PDF-tiedoston siirtämistä iPadiin käyttämällä tätä -menetelmää. mutta jos PDF-tiedostosi määrä ei ole liian suuri, voit siirtää sen iPadiin postiliitteellä ja tarkastella niitä safarilla.

Mielestäni GoodReader iPadille on paras pdf-katselu iPadille.

#4
+2
tooshel
2010-09-11 10:24:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen suuri GoodReaderin fani, mutta voit käyttää iBooksia. Vedä tiedostot iTunesiin (ja sinulla on oltava ensin uusimmat iBooks) ja synkronoi ne samalla tavalla kuin synkronoit kaiken muun. Suurin haittapuoli on, että pdf-tiedostojen otsikoita ei näytetä, joten jos ensimmäinen sivu ei ole otsikko, sinulla ei ole aavistustakaan mitä etsit iBooksissa. Sen lisäksi, että näet tiedostonimen ja pystyt lukemaan asiakirjoja kaikkialta, toinen GoodReader I love -ominaisuus on, että voit lukita zoomauksen jokaiselle sivulle ja teksti on luettavissa eikä siinä ole paljon vyötäröä reunuksilla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...