Kysymys:
Kuinka voin vapauttaa levytilaa?
Michael Pryor
2010-08-30 22:55:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Levytila ​​on loppumassa, ja tiedän, että MacBookissani on paljon roskaa, mutta en tiedä miten löytää se selvittääksesi kuinka poistaa se.

Onko päätelaitteiden läpi helppo komentorivillä luetella suurimmat tiedostoni asemassani? Vai onko olemassa GUI-ohjelmaa, joka voisi auttaa minua löytämään kaikki loukkaavat valtavat tiedostot, joita en käytä?

Helpoin tapa löytää suuria tiedostoja on todennäköisesti lajitella tiedostot koon mukaan luettelonäkymässä, kun kaikki koot on laskettu näkymäasetuksissa. Katso luettelo kohdasta [Lion-käyttöjärjestelmän jalanjäljen vähentäminen poistamalla tarpeettomat tiedostot / kansiot] (http://apple.stackexchange.com/questions/48919/reducing-lion-os-footprint-by-removing-unnecessary-files-folders-folders/). epäiltyjen poistamiseksi.
Kaksitoista vastused:
#1
+23
Studer
2010-08-30 23:13:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit kokeilla:

+1 DaisyDiskille. Sinun ei edes tarvitse teknisesti maksaa siitä, vain kestää 10 sekunnin kynnys käynnistyessä.
Tai voitti sen MacHeistin kautta;)
DaisyDisk on loistava! +1
DaisyDisk otti yhden näkemyksistä, joita WhatSize käyttää, ja teki erittäin mukavan päivityksen. Sovelluskaupan versio ei tarkastele tiedostoja järjestelmänvalvojana (pääkäyttäjänä) tai puhdista asioita - joten saatat etsiä toista työkalua, jos haluat puhtaamman / kaksoiskappaleetiedoston. Se tekee kuvia kaikista parhaista.
#2
+12
Philip Regan
2010-08-30 23:05:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Omni Groupin Omni Disk Sweeper on hyvä auttamaan löytämään vuoret tavaraa.

Mielestäni sovellukset ja järjestelmäkansiot eivät yleensä vie että paljon tilaa (kaikki on suhteellista), että todelliset siat ovat käyttäjäkansion Dokumentit-, Musiikki- ja Elokuvat-kansioissa.

#3
+11
Henry
2010-08-31 03:47:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaksi asiaa ...

  1. Jos levytila ​​on loppumassa, tiedostojen poistaminen ei auta paljoakaan, ellei sinulla ole valtavia määriä jätettä, esim. vanha järjestelmiä tekemästä arkistoa ja asentamaan käyttöjärjestelmän päivitys. Aloita ajatella isomman kiintolevyn tai joidenkin ylimääräisten asemien hankkimista.

  2. Päätetyypissä ...

    du -hs *

Tämä listaa jokaisen hakemiston koon mukaan. Näyttää siltä kuin tämä olisi ...

  3.6G Desktop3.9G Development 42G Documents1.6G Downloads4.5M Dropbox  

Jos jokin näyttää odottamattoman suurelta cd: ltä hakemistoon ja suorita komento uudelleen. Huuhtele ja toista, kunnes löydät etsimäsi.

Tämä ei ole niin tyylikästä kuin visuaaliset sovellukset, joita muut suosittelevat, mutta kokemukseni mukaan komentorivin "du -hs *" tekeminen ja poraaminen on todella paras tapa selvittää ongelmat. Lähinnä siksi, että taajuusmuuttajat eivät täytä satunnaisesti roskaa kaikkialla. Se on yleensä yksi tai kaksi isoa kansiota tai jopa lokitiedosto, joka kasvaa hallinnan ulkopuolella. Olen puhdistanut tonnia Mac- ja Unix-laatikoita tällä tavalla. Et ole elänyt ennen kuin olet poistanut 43 Gt: n lokitiedoston, joka on kasvanut yli 5 vuotta!
#4
+10
Fishtoaster
2010-08-30 23:05:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen lämpimästi GrandPerspective (Free) -palvelua. Pelkästään suurimpien tiedostojen löytäminen ei ole aina hyödyllistä: Esimerkiksi 20 gt 3 megatavun musiikkitiedostoja ei näy. GrandPerspective antaa sinulle suuren visuaalisen erittelyn kiintolevyn sisällöstä riippumatta siitä, ovatko tuhlaamasi tiedostot yhdessä isossa .dmg vai muutamassa sadassa pienessä tiedostossa vai mitä tahansa. Lisäksi, jos tiedät, että suurin osa jätteistä on esimerkiksi kotikansiossasi, voit määrittää, mikä hakemisto näytetään. Screenshot of Grand Perspective

#5
+5
Daniel Sellers
2010-08-30 23:20:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloita yksikielisellä: http://monolingual.sourceforge.net/ se poistaa ylimääräiset kielet ja kielikohdat tietokoneeltasi. Säästää melko vähän tilaa ilman todellista käytettävyyden menetystä (ellet puhu useita kieliä ja halua käyttää niitä ...)

Kuinka paljon tilaa se todella säästää?
Juoksin sen ensimmäisen kerran MBP: lläni ... 990 Mt vapautettiin.
Juoksin tämän uudelleen MBA: lla (tällä kertaa valitsin lisää kieliä). 1,3 Gt vapautettiin.
Säästit juuri täällä 3,32 Gt :)
#6
+3
jerwood
2010-08-31 09:24:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos etsit tiettyjä repeytyviä asioita, katso kaikki Garageband-näytteet ja tukitiedostot. Ne vievät paljon tilaa, ja jos et aio tehdä musiikkia, et menetä niitä.

#7
+2
bmike
2011-07-21 02:16:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän todella siitä, mikä koko - se on myös Mac App Storessa, mutta sillä on monia ominaisuuksia, joita ei sallita kaupassa (kuten kokojen tarkistaminen järjestelmänvalvoja ja tiedostojen poistaminen / ohentaminen koodin poistamiseksi, jota ei voida suorittaa kuten Intelin Mac-tietokoneiden PPC-koodi).

enter image description here

Se on maksullinen ohjelmisto - mutta hyvin arvoinen kustannus minulle. Olen käyttänyt sitä hitailla verkkoyhteyksillä, monilla ulkoisilla asemilla ja käynnistystilavuudellani nähdäksesi nopeasti, missä kaikki tila on, jotta voin tietää, mitä on mahdollista puhdistaa ja milloin se ei vain ole mahdollista, koska valtavia kansioita tai tiedostoja ei ole Minulla on varaa poistaa.

enter image description here

Löydä kaksoiskappaleet -toiminto on loistava ja on monia muita näkymiä, mutta se on tarkoitettu antamaan sinulle suurimmat tilankäyttäjät ylhäältä riippumatta minkä näkymän valitset.

#8
+1
user588
2010-08-31 04:23:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit myös asettaa Finderin horisontaaliseen luettelonäkymään (et ole varma, mitä kyseistä näkymää kutsutaan), ottamaan Koko-sarake käyttöön (katso Näytä vaihtoehdot, CMD J) ja valitsemalla Näkymäasetukset-ikkunassa uudelleen "Laske kaikki koot".

Lajittele nyt koon mukaan. Aloita kotikansiossa. Katso suurimmat alikansiot. Poraa alas ja tutki.

#9
+1
Alex Koloskov
2010-09-01 03:29:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka hyväksyn kaikki yllä olevat ehdotukset sovelluksista, jotka auttavat sinua visualisoimaan, mikä kiintolevylläsi vie tilaa, saatat joutua tilanteeseen, jossa et todellakaan voi poistaa näitä tiedostoja ja sinun on pidettävä se kiintolevylläsi.

Tässä tapauksessa voit käyttää tätä apuohjelmaa - Purista pakkaamaan tiedostosi avoimesti taustalla. Se auttoi minua löytämään pari gigatavua tilaa tyhjentämättä tavaroita ja pystyin käyttämään sitä melko vanhassa Macbookissa ilman minkäänlaista suoritusrangaistusta.

#10
+1
robcast
2010-09-07 20:03:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Komentorivin tapa tehdä se olisi

  du -ksx / * | sort -n  

tämä on suoritettava pääkäyttäjänä (joko juurikuoressa tai sudolla) ja antaa sinulle ylätason hakemistojen koot koon mukaan (ja ehkä joitain virheilmoituksia) about /dev/something).

Sitten voit tarkentaa

  du -ksx / Users / * | sort -n  

ja niin edelleen.

(du -k: n käyttäminen Henryn ehdottaman -h: n sijasta mahdollistaa lajittelun koon mukaan)

#11
  0
Martin Marconcini
2010-09-07 20:18:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen velkaa muutamia tässä mainituista ilmaisista ja maksetuista sovelluksista, ja minusta on outoa, että kukaan ei maininnut Whatsizeä. Luulen, että se näyttää tilan parhaalla mahdollisella tavalla. Se ei ole liian "graafinen", mutta jälleen kerran, se näyttää sinulle tärkeät numerot.

Se ei ole ilmainen, mutta olen käyttänyt sitä laajasti, eikä se koskaan petä minua.

#12
  0
Art Taylor
2011-09-29 04:11:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Snow Lionilla tai uudemmalla voit pakata suuria tiedostoja päätelaitteesta afsctoolilla (saatavana homebrew-palvelun kautta).

Se tekee lähinnä mitä ClustersApp (yllä mainittu Squeeze) ') tekee, mutta ilmaiseksi ja ilman kaunista käyttöliittymää, ellei sinulla ole ihana Terminal.app-teemaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...