Kysymys:
Kuinka saan selville, mitkä sovellukset olen jo ladannut iPhonelleni?
Senseful
2010-07-22 13:44:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun yrität ladata sovelluksen, joka maksaa rahaa, sinua ei veloiteta, jos olet jo ostanut sovelluksen. Kun olet painanut Osta ja kirjoittanut iTunes-salasanasi, siinä lukee "Olet jo ostanut tämän tuotteen. Jos haluat ladata sen uudelleen ilmaiseksi, valitse OK."

Ongelma on, että poistin satoja sovelluksia puhelin, joista osa maksettiin. Myöhemmin voin löytää haluamasi sovelluksen, mutta huomaan, että se maksaa rahaa. Se voi olla sovellus, josta olen jo maksanut, tai sovellus, jonka sain, kun se oli ilmainen.

Mistä tiedän, napautanko osta-painiketta, jos minulta veloitetaan sovelluksesta?

Toisin sanoen, mistä tiedän, onko omistin sovelluksen edellisen version aiemmin?

Neljä vastused:
#1
+8
torbengb
2010-09-14 17:41:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat nähdä luettelon kaikista ostamistasi tai lataamistasi sovelluksista, tee tämä:

  1. Siirry kauppaan> Näytä tilini
  2. Kirjaudu sisään
  3. Napsauta "Ostohistoria"

Näet nyt kaikki aiemmin lataamasi sovellukset.

Varastettu calibanin vastauksesta täältä.

Tämä näyttää olevan oikea vastaus, mutta eikö olisi parempi laittaa teksti pikemminkin kuin linkki?
Olen kirjoittanut vastaukseni antamaan tosiasioita linkin sijasta. (Kiitos Caliban!) Huomaa: Ilmaiset sovellukset sisältyvät ostohistoriaan, koska ne ostetaan myös hintaan 0,00 dollaria.
#2
+6
Senseful
2010-07-22 13:46:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitys: Helpoin tapa tehdä tämä on avata App Store iPadiin ja etsiä sovellusta. Jos näet sanovan "ASENNA" sen sijaan, että näytät hintaa, se tarkoittaa, että olet ostanut sovelluksen aiemmin ja voit ladata sen uudelleen ilmaiseksi.


Yksi tapa tehdä tämä on arkistoi kaikki iTunes-kuitti-ilmoituksesi sähköpostitilisi. Näin voit etsiä sähköpostitililtäsi sovelluksen nimeä ja nähdä, onko sitä jossakin kuiteistasi.

Tämän haittapuoli on, että jos sovelluksen nimi muuttuu, se ei löydä sitä kuittisi jälkeen. sisältää sovelluksen vanhan nimen. Voit yrittää etsiä myyjän nimeä, mutta se voi myös muuttua.

Toinen tapa tehdä tämä on tarkastella iTunes-ostohistoriaasi . Vaikka tällä on sovelluksen nykyinen nimi (toisin kuin sähköpostiarkistoinnissa), ei ole helppoa tapaa etsiä sitä.

Toinen ero näiden kahden menetelmän välillä on se, että ostohistoria sisältää lataamasi sovelluspäivitykset, vaikka kuittisähköpostit eivät tule.

Päivitys: Näyttää siltä, ​​että toukokuussa en enää saa kuitteja ilmaisista tuotteista sähköpostitse.

#3
+5
Martin
2010-07-27 14:52:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iPhonella poistamasi sovellukset ovat edelleen iTunesissa. Sinun pitäisi nähdä siellä sovellukset, joista olet jo maksanut.

Ei, jos ostit jotkut puhelimesta ja jotkut pöydältäsi.
Puhelimellasi ostetut sovellukset näkyvät iTunesissa synkronoinnin jälkeen.
Ellet poista niitä iTunesista.
#4
  0
Backs Max
2016-06-03 07:18:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joo, on sovelluksia, jotka muistan, mitä he tekivät, ja haluavat kokeilla sitä uudelleen, mutta unohtavat nimen, joten luokan hakemisen sijaan on joskus helpompaa käydä läpi iTunes-tilin lataushistoria.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...