Kysymys:
Mitä piru-asiakkaita on iPhonessa?
Gnoupi
2010-08-03 15:59:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tyttöystäväni sai juuri iPhonen, ja mietimme, mitkä ovat käytettävissä olevat (ja suositellut) sovellukset, joiden avulla voit keskustella jabberin avulla.

* Voiko joku lisätä tähän 'jabber' -tunnisteen? *
@Gnoupi toiveesi jne. Jne.
Kuusi vastused:
#1
+5
Guillermo Castro
2010-08-06 03:09:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa pari sovellusta, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Jos käytät uutta iOS 4: tä monitoimintoa tukevassa iPhonessa (3G: t ja 4), siellä on IM + Lite, joka tarjoaa moniajoa, jotta voit pysyä yhteydessä myös silloin, kun et käytä sovellus.

#2
+4
Ryan Bolger
2010-08-05 00:04:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Trillian for iPhone on moniprotokollainen pikaviestiohjelma, joka tukee Jabberia monien muiden joukossa. Se on 5 dollaria, mutta se on vankka, hyvännäköinen ja tukee pikaviestejä pikaviesteistä. Push-ilmoitukset ovat mukavia, koska saat silti viestejä, jos olet toisessa sovelluksessa tai puhelin on valmiustilassa.

#3
+3
Jason Salaz
2011-02-16 00:13:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt Meeboa (vain iPhone) ja Beejive (erilliset binäärit iPhonelle ja iPadille, linkki menee iPhoneen). Molemmat linkit menevät iTunesiin. Omistan, käytän ja rakastan Beejivea, vaikka olin melko levoton siitä, että minun piti ostaa se iPadille ja että he eivät synkronoi tilitietoja.

Beejive-taustat, mutta se ei sisällä laitteessa. Voit sulkea Beejiven ja tappaa sen, ja yhteytesi jatkavat toimintaa. Tämä johtuu siitä, että Beejiven palvelimet ylläpitävät yhteyttä määrätyn ajan. (Määritetty kohdassa Settings.app -> Beejive.) Saat ilmoituksen push-tai sähköpostitse (määritettävissä!), Kun sinulla on uusi viesti, jos Beejive ei ole käynnissä. Jos Beejive on käynnissä, saat "paikallisen ilmoituksen". Sovelluksen itsensä luoma ilmoitus viestin sisällöllä.

Jotkut muut asiakkaat suorittavat yhteyden laitteesta itsestään ja katkaisevat yhteyden, kun sovellus suljetaan.

Tämä on tietoturva sinun on tehtävä, kun valitset pikaviestiohjelman iOS: lle.

Käytän myös Beejiveä, se on vankka asiakas useille suosituille protokollille, enkä ole varma, että saat paljon parempaa.
Meebon sovellus muodostaa yhteyden myös palvelimeen, joka ylläpitää yhteyksiä pikaviestipalvelimiin.
Olen melko varma, että Meebo on aina tehnyt niin, joten olin melko selvästi hullu kirjoittaessani tämän alun perin. Kiitos :).
Meebo suljetaan 2012-07-11.
kyllä, sain myös sähköpostin.
#4
+2
Chris K
2010-08-04 03:51:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pari kaverini käyttää monalia, he sanovat, että se on kunnollista ilmaiselle sovellukselle ...

#5
+1
Diav
2010-08-07 01:33:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska en voi vielä kommentoida, käytän "vastaus" -ominaisuutta kommentoidaksesi annettuja vastauksia :)

Ensinnäkin Gnoupi unohti mainita tärkeän yksityiskohdan - etsimme jabber-asiakasohjelma iPhonelle, jota voimme käyttää yhteydenpitoon ystäviin, jotka käyttävät muita asiakkaita tietokoneella.

Yritin Trilliania, se näyttää todella hyvältä, mutta näyttää siltä, ​​että se antaa mahdollisuuden ottaa yhteyttä vain Trillian-tileillä ?

Yritti myös Monalia, mutta se roikkuu jatkuvasti "kirjautumisessa", joten en edes näe, etsimmekö tätä tätä :)

IM + Lite - luin juuri kuvaus ja todellakin tämä näyttää parhaiten vastaavan tarpeitamme, kokeilen sitä!

Jokaisen oikean Jabber-asiakkaan tulisi toimia, koska se toteuttaa protokollan. Yksi ei kovin tunnettu tosiasia on, että Google Talk on Jabber-toteutus, joten voit lisätä Talk-tilejä Jabber-tunnuksellesi, vaikka sitä ei isännöi Google.
#6
+1
buetschgi
2014-04-02 21:13:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monal IM

Toimii hyvin avoimien Jabber-palvelinten kanssa. Jopa yhteyden muodostaminen SSL: n avulla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...