Kysymys:
Kuinka voin saada iPhonen kellohälytykset noudattamaan vain värinä -tilaa?
rchern
2010-07-15 00:54:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytän Kello-sovelluksessa ajastinta tai hälytystä, joka sammuu, kun iPhoneni on värinätilassa, hälytysääni kuuluu edelleen. Onko olemassa tapa saada se noudattamaan värinätoimintoa? Tai tapa kertoa sille, sivuutetaanko se vai ei?

Alla olevan hämmennyksen takia haluat ehkä selventää otsikkoa ("Tee iPhonen kellohälytys ...")
Asetan hälytyksiä koko ajan, ja joskus kaipaan niitä, koska jätän puhelimen värisemään äänen sijaan. Ajastimen kanssa en ole varma, onko tämä vaihtoehto, mutta Hälytyksen tulisi totella värinän päälle / pois-kytkintä.
Kolme vastused:
#1
+9
user28
2010-07-15 01:25:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kalenterihälytykset noudattavat mykistyskytkintä. Kellohälytykset eivät. Henkilökohtaisesti pidän tätä ominaisuutena eikä virheenä - mutta voin ymmärtää, miksi haluaisit ainakin vaihtoehdon.

Kuitenkin lyhyellä jailbreakilla on tällä hetkellä olemassa ei mitään tapaa muuttaa tätä käyttäytymistä Applen toimittamissa sovelluksissa.

Varmasti se on ominaisuus, koska se selitetään oppaassa täsmälleen samalla tavalla kuin kirjoitat sen yllä.
#2
+9
nick
2011-10-19 08:05:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luo hiljainen soittoääni (esim. lyhyt hiljaisuus Garage Bandissa tai valitsemasi soittoäänen luoja) ja aseta se hälytyksen ääneksi.

#3
  0
Martin Marconcini
2010-10-25 14:12:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kannattaa kokeilla toista herätyskellosovellusta, kuten Herätä tai Herätyskello Pro.

Nämä sovellukset tottelevat iPhonen värinää asetus (mielestäni). Vaikka he eivät, he silti antavat sinun mukauttaa hälytysten soittoäänet, jotta ne ovat hiljaisempia ...Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...