Kysymys:
Varmista, että iTunes-merkinnät ovat todella levyllä
Raj More
2010-09-13 16:12:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iTunesissa (Windows 7) on puolitoista tonnia kappaleita. Hiljattain yhdistin kirjastoni kolmelta eri kiintolevyltä.

Poistin myös joitain ei-toivottuja musiikkikansioita C-asemalta (mutta unohdin tehdä luettelon, jotta voisin poistaa iTunesista).

Haluan varmistaa, että kaikki kirjaston kappaleet ovat todella levyllä.

Minun on fyysisesti mahdotonta pelata kutakin kappaletta yksi kerrallaan. selvittää onko se olemassa vai ei.

Tiedän, että minun täytyy irrottaa kiintolevyt (vain pitää C-asema).

Tiedän, että voin viedä kirjaston ja tarkista puhtaasti file: // D / ja file: // E / olemassaolo, mutta se ei kata C-asemalta puhallettuja musiikkitiedostoja.

Kuinka voin varmistaa, että kaikilla iTunes-merkinnöillä on fyysisesti pätevä tiedosto C-asemassani?

Kolme vastused:
#1
+15
sentinel
2010-10-06 03:41:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 1. Valitse Muokkaa> Valitse kaikki.

 2. Valitse nyt Tiedosto> Uusi soittolista valinnasta. Soita soittolistalle "Olemassa". Ainoastaan ​​levyllä olevat luettelot lisätään tähän soittolistaan.

 3. Luo nyt älykäs soittolista nimeltä "Älä ole olemassa" seuraavin ehdoin: Soittolista ei ole " Olemassa oleva " ja Mediatyyppi on musiikki .

Älykäs soittolista nimeltä" Älä ole olemassa "sisältää nyt kaikki äänilistaukset joita ei ole levyllä. Jos haluat poistaa nämä ilmoitukset, valitse ne kaikki ja pidä Shift-näppäintä painettuna, kun painat Poista.

Toimiiko tämä sinulle? Teen todennäköisesti jotain väärin :-( Pohjimmiltaan sain luettelon podcasteistani.
Olen parantanut ratkaisua poissulkemaan podcastit. Kippis!
#2
+2
VonWilschke
2012-03-21 14:47:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käyttäjän "sentinel" lähestymistapa on yksinkertainen ja tyylikäs, mutta en voi saada sitä toimimaan. Vaiheet 1 & 2 tuottaa soittolistan, joka sisältää KAIKKI kohteet, mukaan lukien kirjastossa olevat, joilla ei ole tiedostoja levyllä. Valitse kaikki vaiheessa 1 valitsee kaikki levyllä olevat kohteet tai ei, joten valinnalla luotu soittolista sisältää myös väärät merkinnät. Siksi vaihe 3 ei tuota mitään. (Puuttuuko minusta jotain?)

Sillä välin löysin viestin muualta siltä, ​​että joku kutsui itseään dlegroiksi vuonna 2005, ja vaikka se on kiertotapa, se toimii:

 1. Varoitus: Jotta tämä toimisi, sinun on käytettävä Hae tiedot -lomakkeessa kenttää, jota et käytä tai jota et välitä, koska aiot poistaa viime kädessä kaikki tiedot, jotka tällä hetkellä ovat jokaisessa kappaleessa kirjastossa. Tässä esimerkissä aiomme käyttää BPM: ää (lyöntiä minuutissa), koska se vaikuttaa harvoin käytetyltä eikä ole tärkeä useimmille ihmisille. Jos BPM on sinulle tärkeä, älä tee tätä tai etsi toinen kenttä, josta et välitä. Sinun on käytettävä kenttää, joka on muokattava Hae tietoja -lomakkeessa.

 2. Näytä musiikkikirjasto.

 3. Lisää BPM saraketta näkymään (napsauta Windowsissa hiiren kakkospainikkeella sarakkeiden otsikoita ja valitse lyöntiä minuutissa).

 4. Muokkaa >> Valitse kaikki

 5. Avaa Hae tietoja -lomake (Tiedosto >> Hae tietoja, TAI Ctrl-I, TAI napsauta hiiren kakkospainikkeella yhtä valituista kohteista ja valitse Hae tietoja). Varmista, että kaikki kappaleesi on edelleen valittuna ja että Hae tietoa -lomakkeen yläosassa otsikossa lukee "Useita tuotetietoja".

 6. Muuta BPM-kenttään 999, tee Varmista, että kentän vieressä oleva valintaruutu on ainoa valintaruutu lomakkeessa, jotta muut tiedot eivät muutu. Napsauta sitten OK ja odota, että kirjasto käsittelee muutoksen. Tämä muuttaa kohteita vain, kun iTunes löytää tiedoston levyltä.

 7. Lajittele BPM: n mukaan napsauttamalla BPM-sarakeotsikkoa. Kaikki, jolla on tyhjä BPM tai BPM, joka ei ole yhtä suuri kuin 999, on puuttuva tiedosto. Koska lajittelit, näet kaikki puuttuvat kohteet yhdessä. Valitse puuttuvien kohteiden lohko ja poista ne.

 8. Vaikka se ei olisikaan täysin välttämätöntä, valitse Kaikki uudelleen, Hae tietoja ja muuta BPM-kenttä tyhjäksi, valitse valintaruutu BPM ja OK palauttaaksesi kaikki tyhjiksi.

 9. Valitse sarakeotsikot ja poista Beats Per Minute näkymästä.

Jos lähestymistapa on yksinkertaisempi, ilmoita siitä minulle :)

#3
  0
JBlitzen
2017-04-05 01:04:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

sentinelin vastaus on nyt 7 vuotta vanha, mutta toimii edelleen ... melkein. Se ei toimi tällä hetkellä ilmoitetulla tavalla.

Muokkaamalla sitä hieman, tässä on uusi menettely 4.4.2017 alkaen:

 1. Luo uusi olemassa oleva soittolista. Älä valitse musiikkia ensin, luo se vain tyhjänä. Jos valitset kaikki ja "Uusi soittolista valinnasta", iTunes EI tarkista kappaleita, joten älä tee sitä. Luo vain tyhjä soittolista.

 2. Valitse kaikki musiikistasi ja vedä kaikki kappaleet kyseiseen soittolistaan. Tämän käsittely kestää muutaman minuutin, koska se varmistaa, että jokainen kappale löytyy.

 3. Valinnainen - Valitse kaikki kappaleistasi uudelleen ja yritä luoda uusi soittolista valinnasta olemassa olevaan - vanha menetelmä -soittolistaan. Vertaa sitten soittolistan kappaleiden määrää uuden menetelmän "Olemassa" -soittolistan kappaleiden määrään. Uudessa menetelmässä on vähemmän kappaleita, jos yhtään ei löydy.

 4. Luo samalla tavalla kuin vanha menetelmä, luo älykäs soittolista nimeltä "Ei ole olemassa" tai mikä tahansa. Säännöillä "Soittolista ei ole olemassa" ja "Mediatyyppi on musiikkia". Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja päivitä, jos se ei päivity luomisen yhteydessä.

Soittolista sisältää kaikki kappaleet, joita ei löytynyt. Jos tiedät, että ne olivat vain kopioita tai mitä tahansa, voit yksinkertaisesti valita kaikki, napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja "Poista kirjastosta" tyhjentääksesi ne ja jättää kopiot.

Se siivosi oman kirjastoni sen jälkeen, kun muutin hakemistoja ja lisäsin ne uudelleen.

Ja siihen asti, kun tein niin, Synkronointi iPhoneni kanssa teki virheitä joillekin näistä kaksoiskappaleista eikä siten synkronoinut kappaleita ollenkaan, edes DID-kopioita.

Kiitos, että osoitit tietä, vartija!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...