Kysymys:
Kuinka voin käynnistää iPhonen uudelleen ja miksi minun pitäisi?
Nick Josevski
2010-07-15 04:27:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Usein puhutaan iPhonen uudelleenkäynnistämisestä samalla tavalla kuin tietokoneen uudelleenkäynnistys.

Kuinka teet tämän, mitä painikkeita painat ?

Myös miten / miksi tämä eroaa iPhonen sammuttamisesta vain yläpainikkeella ja sitten uudelleen käynnistämisestä?

En näe järkeä käynnistää iPhone uudelleen säännöllisesti. Kokemukseni mukaan se toimii normaalisti eikä hidasta tai mitään. Yläpainike asettaa laitteen lepotilaan.
Kolme vastused:
#1
+8
goldsz
2010-07-15 04:31:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käynnistää iPhonen uudelleen pitämällä virtapainiketta ja kotipainiketta painettuna noin 5 sekunnin ajan (kunnes näet, että omenan logo ponnahtaa ruudulle). Sinun on ehkä tehtävä tämä, jos puhelin jumittuu tai muuten ei reagoi. http://www.apple.com/support/iphone/assistant/phone/#section_2

"Nopea" nollaus suoritetaan pitämällä Koti- ja Lepotila / Herätys-painikkeita painettuna, kunnes se käynnistyy uudelleen. Et työnnä punaista virtakatkaisinta
#2
+5
Kevin Y
2010-07-15 04:50:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Virta- ja kotipainikkeen painaminen noin 5 sekunnin ajan palauttaa laitteen. IDevicen uudelleenkäynnistys vapauttaa käytettyä RAM-muistia. Vähäinen RAM-muisti on tärkein syy sovellusten kaatumiseen, minkä vuoksi on suositeltavaa käynnistää iDevice uudelleen aina silloin tällöin.

#3
+4
hemp
2011-07-28 21:18:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yläpainikkeen ("Lukitse") painaminen lukitsee puhelimen ja sammuttaa näytön. Se on hyödyllinen virran säästämiseksi ja turvallisuuden takaamiseksi.

Puhelimen sammuttaminen voidaan suorittaa pitämällä lukituspainiketta painettuna, kunnes punaisessa nuolipainikkeessa lukee "liuku virran katkaisemiseksi". Puhelimen sammuttaminen tällä tavalla sallii käynnissä olevien prosessien / palveluiden sulkeutumisen sulavasti. Tämä muistuttaa Macin sammuttamista. IOS-laitteen sammuttaminen muutaman päivän välein vapauttaa vuotaneen muistin ja voi auttaa sitä toimimaan paremmin tai nopeammin. Katkaisin puhelimesta virran melkein joka ilta ja kytken sen sitten seinälaturiin, joka kytkee sen takaisin päälle automaattisesti.

Virta- ja kotipainikkeiden pitämistä painettuna, kunnes laite käynnistyy uudelleen, kutsutaan "kovaksi palautukseksi" ja muistuttaa virtapainikkeen painamista ja pitämistä Macissa. Uudelleenkäynnistys tällä tavalla ei anna käynnissä oleville prosesseille mahdollisuutta sulkeutua sulavasti ja voi itse asiassa johtaa tietojen menetykseen. Tämän tekniikan tulisi olla viimeinen keino, ei päivittäinen käytäntö sen mahdollisten haittavaikutusten vuoksi.

tämä on paikalla. kodin / lepotilan pitäminen on kuin virtajohdon nykiminen ulos juoksevasta tietokoneesta - viimeinen ojaponnistus. paljon parempi virtaa normaaliin tapaan pitämällä lepopainiketta painettuna ja liu'uttamalla virran katkaisemiseksi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...