Kysymys:
Latausten hallinta Mac OS X: lle
Nivas
2010-09-03 22:34:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on hyvä Download Manager for Mac?
Onko tarjolla ilmaisia?

Kahdeksan vastused:
#1
+10
Studer
2010-09-03 22:50:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaihtoehtoja on useita:

Folx on ilmainen lataushallinta Mac OS: lle X aidolla Mac-tyylisellä käyttöliittymällä. Se tarjoaa kätevän latausten hallinnan, joustavat asetukset jne. Folxilla on ainutlaatuinen järjestelmä ladatun sisällön lajitteluun ja säilyttämiseen.

Folx Screenshot

iGetter on monipuolinen latausten hallinta ja kiihdytin. IGetterin avulla saat kaiken irti Internet-yhteydestäsi, olipa kyseessä sitten puhelinverkkoyhteys, langaton yhteys, kaapeli, DSL, T1 ja muut huippuluokan laajakaistayhteydet. iGetter voi parantaa huomattavasti latausten nopeutta käyttämällä segmentoitua (nopeutettua) latausta.

iGetter Screemshot

  • Leech (maksettu): puhdas käyttöliittymä.

Jokaisella nykyaikaisella selaimella on omat lataustoiminnot, joten miksi sinun pitäisi käyttää erillistä sovellusta latausten käsittelyyn ensimmäisessä paikka? Koska Leech toimii paremmin kuin mikään sisäänrakennettu latauksenhallintaohjelma.

Leech

JDownloader on ilmainen, avoimen lähdekoodin lataustenhallintatyökalu, jossa on valtava kehittäjäyhteisö, joka tekee lataamisesta niin helppoa ja nopeaa kuin sen pitäisi olla. Käyttäjät voivat aloittaa, pysäyttää tai keskeyttää lataukset, asettaa kaistanleveysrajoituksia, purkaa arkistot automaattisesti ja paljon muuta. Se on helposti laajennettava kehys, joka voi säästää tunteja arvokasta aikaa joka päivä!

jDownloader - Fat Pipe : (ilmainen)

Useimmat palvelimet ja Internet-palveluntarjoajat rajoittavat yhden yhteyden nopeutta. Voimme ohittaa nämä rajat jakamalla lataustehtävän moniin pienempiin paloihin. Tämä takaa, että internetyhteytesi kyllästyy kokonaan.

http://fatpipeapp.com/media/demo.mp4

#2
+6
Am1rr3zA
2010-09-03 23:16:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelen, että käytät iGetter -sovellusta, se oli parempi kuin toinen.

mutta voi myös käyttää

Myös, jos pystyt käyttämään päätelaitetta ja asentamaan paketin, suosittelin, että käytät AXELia. asennuksen jälkeen voit käyttää tätä kuten alla terminaalissa

  axel -n 100 -s 5242880 "latauslinkkisi"  

-n 100 näyttää palvelimelle muodostamasi yhteyden numero

ja -s 5242880, jota käytetään nopeuden rajoittamiseen, -s 5242880 yllä olevassa esimerkissä yrittää pitää keskinopeuden noin 5242880 (5120 kilotavua / s).

#3
+3
Saqib Saud
2014-12-21 11:40:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aria2, johon sisältyy WebUI, on paras, jonka saat OS X: ään. Sinun tarvitsee vain suorittaa Aria Terminalista ja avata WebUI selaimessa.

Ominaisuudet

  • Monen yhteyden lataus. aria2 voi ladata tiedoston useista lähteistä / protokollista ja yrittää hyödyntää enimmäislataustasi kaistanleveys. Nopeuttaa todella latauskokemustasi.

  • Kevyt. aria2 ei vaadi paljon muistia ja suorittimen aikaa. Kun levyn välimuisti on pois päältä, fyysisen muistin käyttö on tyypillisesti 4MiB (normaali HTTP / FTP-lataus) - 9MiB (BitTorrent-lataus). Suorittimen käyttö BitTorrentissa latausnopeudella 2,8MiB / s on noin 6%.

  • Täysin varusteltu BitTorrent-asiakasohjelma. Kaikki haluamasi ominaisuudet BitTorrent-asiakasohjelmassa ovat käytettävissä: DHT, PEX, salaus, magneetti-URI, verkkosivusto, valikoivat lataukset, paikallinen vertaishavainto ja UDP-seuranta.

  • Metalink käytössä. aria2 tukee Metalink-latauksen kuvausmuotoa (alias Metalink v4), Metalink-versiota 3 ja Metalink / HTTP: tä. Metalink tarjoaa tiedostojen vahvistuksen, HTTP / FTP / BitTorrent-integraation ja kielen, sijainnin, käyttöjärjestelmän jne. Eri kokoonpanot.

  • Kaukosäädin . aria2 tukee RPC-liitäntää hallitsemaan aria2-prosessia. Tuetut rajapinnat ovat JSON-RPC (HTTP ja WebSocket) ja XML-RPC.

#4
+2
nanda
2010-09-08 13:22:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän JDownloaderia paljon. On erittäin hyödyllistä, jos lataat sisältöä pilvestä (suosituimmaksi nimeksi: Rapidshare, Hotfile, Megaupload).

Ja se on ilmainen.

#5
+2
annawie
2013-03-30 21:17:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Älä unohda DownThemAll Firefoxia. Kyllä, se on Firefoxin laajennus, mutta koska Firefox toimii myös Macissa, se tekee siitä kelvollisen vastauksen. Se on myös ilmainen.

#6
+2
Chad Scira
2014-06-18 18:15:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Fat Pipe - (ilmainen) sisältää Chrome-, Safari- ja Firefox-laajennuksia Fat Pipe App

Huomaa: Olen erittäin puolueellinen (kirjoitin fat pipe);

Käytin aikaisemmin Speed ​​Downloadia, mutta he lopettivat äskettäin sovelluksensa tukemisen ja sain virheitä.

Fat Pipe tukee tosiasiallisesti jopa 50 yhteyttä latausta kohti ja määrittää automaattisesti yhteysmäärän tiedostokoon perusteella.

Tervetuloa kysy erilaiselta! Kiitos kuulumisesi paljastamisesta. Muista osallistua kysymyksiin, jotka eivät liity suoraan tuotteeseesi, jotta saat parhaan vastaanoton yhteisöltä.
#7
+1
Tigran Khanzadyan
2011-05-07 21:41:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Niin paljon kuin tämä surettaa minua, mutta suosittelen myös jDownloader -sovellusta. Toisaalta joissakin yksinkertaisissa ja ei niin yksinkertaisissa tapauksissa voit valita wgetin tai kiharan. Voisit olla evan rohkeampi ja luoda eräkomentosarjan jollakin näistä UNIX-komennoista ja tehdä sen.

Tämän pitäisi olla kommentti, koska vastauksesi on sama kuin nanda. Luulen myös, että tarkoitat `` bash`` `` batch``-komentosarjaa.
Olet aivan oikeassa, vain vanha tapa MS DOS -ajoista :)
#8
-4
Xavier S.
2015-07-04 15:27:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että latauksenhallintaohjelmia ei enää tarvita. Tämä kysymys esitettiin 4 vuotta sitten, tiedän, mutta latauksenhallintaohjelmat ovat hyödyttömiä nykymaailmassa.

Tarvitsetko vielä latausten hallintaa? Selaimesi. Valmis!

Latausjohtajia ei ole rajoitettu selaimen yksinkertaisella lataustoiminnolla.Aikataulu, latauksen kaistanleveyden säätö, jatkotoiminnot, BitTorrent-ominaisuudet, kaukosäädin ja monet muut hakkeroinnit ovat ominaisuuksia, joita ei sisälly selaimiin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...